Dar apie spalvotą Vladimiro Putino švarką

Buvau įdėjęs nuotrauką, kur Vladimiras Putinas pafotošopintas. Tiksliau, pafotošopintos jo kelnės. Švarko spalva liko neaiški – matomai, kad raudona, kokia pas novarusiškus banditus buvo populiariausia. Paieškojęs, internete atradau kitą nuotrauką – gal čia tas pats švarkas, gal ir kitas, tačiau ne mažiau ryškių spalvų, o nuotrauka – ne fotošopas. Tačiau kai truputį pasižiūrėjau, kokios kelnės – paaiškėjo, kad būtent tokios, raudonos. Galimai, tiesiog nuo to raudonšvarkio kostiumo. Čia į vieną paveiksliuką sudėti abu variantai – originalas viršuje, pašviesintas variantas, kur matosi kelnių spalva – apačioje. Tipinis novarusas – bratokas iš anekdotų.

Vladimiras Putinas su žaliu švarku. Priekyje - jau matytas Anatolijus Sobčiakas. Apačioje - ta pati nuotrauka bet pašviesinta, kad matytųsi Vladimiro Putino kelnių spalva.

Vladimiras Putinas su žaliu elektriniu švarku. Priekyje - jau matytas Anatolijus Sobčiakas. Apačioje - ta pati nuotrauka bet pašviesinta, kad matytųsi Vladimiro Putino kelnių spalva.

 

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Dar apie spalvotą Vladimiro Putino švarką

  1. Giedrė

    Tipiškas tų laikų stiliukas. Kažkodėl tada tokios spalvos buvo ant bangos, vyraujančios. Vėliau, kiek pamenu, ir V.Šerėnas tokį bordo spalvos švarką vilkėdamas „Žynias“ skaitė. 🙂

    Reply
  2. Rytis I

    Galėjo da nusiskust ir ciepą pasikabinti…
    Švarkas yra panašesnis čia --
    http://obsrvr.livejournal.com/754015.html
    Kas dėl tų kelnių nu nzn, kad kgbistas-majoristas mūvėtų adidasus (treningas, su juostelėmis) tai arba nupušo arba kaip tai būna „s korablia na bal“. Tuomet šalia buvo kiaura siena ir laivais plukdė ką norėjo…

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Ne, tenai esanti nuotrauka yra fotošopinta, matosi artefaktai, atsiradę, keičiant spalvas -- žr. sužalotą švarko dalį po laikraščiu bei nunykusias viršutinės švarko dalies detales.

      O dėl KGB ir treningų -- prisiminkit, ponas, kad ir Vilniaus Brigadą.

      Reply
  3. Pingback: Vladimiro Putino veidas keičiasi « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *