Blogų reklamos mėnuo :-)

Šiais metais, jei neklystu, blogų tarpusavio reklamos akcijas pradėjo ponas Skirtumas, o greitai perėmė ir ponas Baltasis Vaiduoklis. O paskui jau ėmė viskas suktis spartų sparčiausiai. Aišku, aš gavau nuo visų velnių už tai, kad neėmiau to daryti kaip pernai, tačiau manau, kad šitokio reikalo turėtų imtis kiekvienas norintis – nėra gi čia vadų blogosferoje.

Išskirtinai ir pabrėžtinai visgi čia norėčiau atiduoti savo pagarbą visų mūsų krikštatėviui, organizatoriui ir tikram idėjiniam varikliui Vienam Tokiam Džiugui Paršoniui. Jokių čia nebūtų mūsų tarpusavio reklamų, jei ne kadaise jo darytos blogoramos.

Ir juoba, kad atėjo laikas truputį rimčiau pakalbėti apie ne tik nuorodomis pasikeitimus, bet ir apie tai, ką galime pakeisti.

Taigi, prisidedu prie akcijos ir dalinuosi tais, kurie man paskutiniu metu įstrigo ar šiaip yra verti nuolatinio dėmesio:

…Ponai ir ponios, aš negaliu baigti šio sąrašo. Aš negaliu jo baigti, nes aš jau supratau, kad aš jį galiu tęsti be galo ir be krašto, nes tikrai begalinė ir bekraštė yra mūsų blogosfera – ji kaip tikras minčių, idėjų ir atradimų vandenynas. Jei aš bandysiu sudaryti sąrašą visko, ką dažniau ar rečiau paskaitau ir kas yra gero, tai man nepavyks.

Tad patys įrašykite nuorodą geriausius, įdomiausius, minčių keliančius, tačiau kažkodėl mano praleistus (ar tiesiog pražiopsotus) tinklaraščius. Parašykite tiesiog čia komentaruose, nes man trūksta mano mažų smegenėlių mano mažoje žiurkėniškoje galvelėje – nesutelpa viskas. O jei turite tinklaraštį – parašykite tinklaraštyje. Ir neužmirškite nuorodomis į tuos, kas jums patiko, pasidalinti Facebook ir Google+ tinkluose.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

65 thoughts on “Blogų reklamos mėnuo :-)

    1. Rokiškis Post author

      Ponas Troy, čia išties man ir tamstą reikėjo įtraukt į sąrašą, nors kita vertus, tamsta esate ir taip plačiai žinomas, o aš jau apsižioplinau.

      O linkai tamstos tikrai geri.

      Reply
      1. traukinukai

        bet tai nereiškia juk ir to, kad būtų suprastas mano nahališkas elgesys kultūringoje blogosferoje 🙂 kukulinsiuosi pirmus 20 metų, paskui jau pradėsiu rašyti komentarus kaip SEL’as 🙂

        Reply
          1. traukinukai

            penktadienis, trylikta, pilnatis, o aš Rokiškio kantrybę, toks jausmas, tikrinu. Drąsu vienok. Gal ir ne nachališka, bet drąsu tai tikrai. :)) ta gaida ir baigiame šį beprecedentį pasikalbėjimą turbūt :))

            Reply
  1. —vg—

    Ponulis manot: [T]as dėdė [t.y. aš] ant manęs, beje, piktas, nes būtent aš rašau “nuopolis” ir “kontraversija”. — Oi ne, nepykstu, tiesiog nebebesinori toliau skaityt, ir tiek. Šypteli (iš savo prietarų) ir paspaudi kryžiuką dešinam viršutiniam kampe.

    Reply
  2. Augusta

    Ačiū ačiū 🙂 Gal tik reikėtų pridurti, kad ponas Kažkas Ne Taip yra panelė, bet ai, gal tiek jau to… 🙂

    Reply
          1. Giedrė

            Atleidžia atleidžia, net ir Pipedijai, drįsusiai suabejoti mano moteriškumu. 😀 Beje, kaip nebūtų keista, kuo, mano galva, moteriškesnį post’ą parašau, tuo labiau jį skaito vyrai. Niekaip man nepavyksta savo pusėn Beatos auditorijos palenkti. Gal man kas ne taip? 🙂

            Reply
  3. grumlinas

    Aišku, dabar man derėtų it kokiai šešiolikinei, pirmąkart už papuko paimtai, kvyktelt: „Uoj, kaip netikėta!“, ale būsiu solidas ir tik kilstelsiu skryblių: „Ačiū, mielaskaliega, už neužmiršimą“ 😉

    Reply
      1. sedova

        oi, gili mintis kokia tai. su dvigubu dugnu…
        bent jau ne internere as esu moteris. ohoho kokia moteris!!! 🙂 tai ir internete pasilieku tą patį genderinį identitetą. 🙂

        Reply
                1. Rokiškis Post author

                  Galima ir taip įtarti, bet kai kurie dar įtaresni kalba, kad internete net ir žmonių nėra, o vien tiktai įvairūs botai.

                  Reply
  4. Ledas

    Kadangi galvoju, kad blogeriai yra ledinis gėris, -- tiesiog mano pagarba, ir didelis dėkui už pagalbą!

    Reply
  5. skirtumas

    Nu vo… skaitliukai sukasi… 🙂
    Na, o ta tema apie teismus visame šitame kedofiliniame kontekste atrodo išties įdomiai. Ir ženkliškai.

    O ženklai tai bjaurūs vienok…

    Reply
  6. Pingback: Rokiškis Rabinovičius blogų reklamai pasirinko penktadienį, 13, pilantį

    1. Rokiškis Post author

      Taigi jokio įnašo nesu padaręs, tai nėra ir ką pervertinti, todėl ir sunku pervertinti 😀 Taip, tamsta esat teisus 😀

      Reply
  7. baltasisvaiduoklis

    Taip, mes džiaugiamės bet kokiais Tamstos rašiniais, o už kai kuriuos netgi dėkojam. Ypač už tai, jog mūsų kukliam asmeniui Jūs paskyrėte vietos tarp gausybės raidžių…

    Reply
  8. Giedrė

    Ačiū, mielas Rokiški, už tai, kad paminėjote. Smagu, kad tebevertinate ir neįtraukėte į black list’ą. 😀

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Tai kad neturiu aš jokių juodųjų sąrašų. Čia kiti turi juoduosius sąrašus, į kuriuos mane traukia, o aš tokiais dalykais neužsiimdinėju 😀

      Reply
        1. Rokiškis Post author

          Nu bet tai nėra tokia jau visai tiesa, nes ten ne sąrašas. Aš užbaninu ką nors ir pamirštu, nes neturiu įpročio visokiais užbanintaisiais rūpintis.

          Reply
    1. Rokiškis Post author

      Jūs galvojate, kad jūs laikote žiurkėną? Tai dabar aš jus nuliūdinsiu ir šokiruosiu: čia žiurkėnas laiko jus.

      Reply
      1. Ele

        Faktas kaip blynas. Nei liudesio, nei soko cia nera, nes as ji labai myliu. Ir tikrai, jis turi mane, o ne as ji. Dar jis turi: dubeneli maistui, ratuka, rutuli, nameli, sieno nameli, gardesi, vandens bonkute, barskuti…pravesiu inventorizacija papildymui 🙂

        Reply
  9. Pingback: Lietuvos tinklaraščiuose – vėl tarpusavio reklamos sezonas « Andrius Užkalnis. Protokolai.

  10. Pingback: Moterų internete nėra? « Kažkas netaip

  11. efrakcija.lt

    Kaip gražu. Kaip gražiai visi bendrauja.
    Būčiau ir aš anksčiau žinojęs apie tokią draugišką blogosferą, gal būčiau blogą kūręs, o ne forumą :).

    Reply
  12. Roka

    Kazkaip paskutiniu metu vis uzmetu aki i sita:

    maistodiletante.blogspot.com

    gal kas nors zino dar panasios tematikos blogu -- lietuvisku ar anglisku?

    Reply
  13. Pingback: Paskendimas bloguose

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *