Rokiškis Rabinovičius per paieškos akinius

Aš laikas nuo laiko vis pasižiūriu į tai, pagal kokias paieškos frazes pas mane ateina įvairūs žmonės. Jau esu ne kartą apie tai rašęs, nes man su tokiais žmonėmis labai sekasi. Nes tiktai išimtiniais atvejais paieškoje mane suranda normalūs ir protingi žmonės, o dažniausiai ateina visiški puspročiai ar dar blogiau – kokios nors Justin Bieber gerbėjos. Tai aišku, kad tokios čia vos ateina, tai ir išeina. Kaip ir kiti visokie bepročiai. Nes aš jums pažadu, kad tokių kliedesių, pagal kokius mane suranda – tikrai nėra šiame bloge. Nes netiesa visa tai, kad aš rašau vien nusišnekėjimus ir absurdus.

Stebime visus tuos idiotus

Puspročių kiekis didėja ir didėja. Vieną dieną tie dibilai sukels pasaulio katastrofą ir viskas pavirs dūmais ir ugnies kamuoliais, po kurių teliks dykros. Bet išgyvens graužikai. Taip, jūs visi esate pasmerkti ir visa žmonijos baigtis jau seniai aiški.

Aišku, dažniausios frazės, pagal kurias mane randa – savaime aiškios. Pavyzdžiui, tokios, kaip „žiurkės Rokiškyje“, „Rokiškio prostitutės“, „Rokiškio pacukai“ ir panašios. Bet sveiko proto žmonių per Google paiešką čia visgi ateina ne tiek jau ir daug. Netgi normalių frazių apie šiaip Rokiškį beveik nėra kažkodėl. Arba tiesiai ieško Rokiškio Rabinovičiaus, arba kažkokių kliedesių. Tiesa, paskutiniu metu tarp visų tų frazių, kur aiškiai žino, ko ieško ir ieško tikrai manęs, ėmė dominuoti nauja – „žiurkėnas Rokiškis“.

Bet kad įrodyčiau jums viską, tai štai jums truputis dažniausių idiotiškų frazių, kurių čia kažkodėl ateina ieškoti tie, kas neieško Rokiškio, o ieško kažkokių kitų dalykų. Vat jums, eilės tvarka nuo populiariausių iki retesnių, bet visos – daugkartinės, t.y., ne vieno asmens sugalvotos:

  1. Užkalnis Gražulis – matomai, ponas Andrius Užkalnis kažkam asocijuojasi gal su tokiu kitu veikėju, kuris yra seimūnas ir apie kurį pasakojami anekdotai bei palyginimai įvairūs. Petras Gražulis irgi yra tapęs politiniu personažu. Tik jei ponas Andrius Užkalnis tokiu personažu patapo savo noru ir grynai smagumo dėlei, tai Petras Gražulis matyt tapo savaime. Tačiau ko gero yra tokių, kurie nesupranta skirtumo, nes jiems tiesiog neduota suprasti. Tai natūralu. Bet kodėl tokie bukučiai eina pas mane? Ir kodėl paskutiniu metu tai tapo populiariausia paieškos fraze, pagal kurią mano tinklaraštį žmonės atranda?
  2. Vokiečių snaiperiai – vienas iš tų grynai nesuprantamų atvejų, kai nežinau, kodėl čia kažką Google atveda. Spėju, kad kokie nors fašistai pridarė apie mane kažkokių SEO optimizacijų piktybinių. Kažkoks Google bombingas gal. Prisiminus tą atvejį, kur įvedi į Google „Grinevičiūtė“, o išlenda visai neaišku kas, tai nenustebčiau, jei kas nors čia klastingai man pridarė užuominų apie tai, ką man žada padaryt.
  3. Protingas Chamas – čia jau tikrai ne apie mane, nes aš tą žmogų pažįstu ir žinau, kad tai ne aš, nors kelis kartus ir buvo pateikiama įtarimų, kad aš esą esu jisai. Tai galiu užtikrinti jus, kad tuos įtarimus pateikė tikrai neprotingi ir ne chamai, o dibilai. O Protingas Chamas tikrai yra protingas ir tikrai yra chamas. Aš tą jums galiu užgarantuoti visiškai. Ir jo galvoje yra toksai visokios informacijos ir kompramato archyvas, kad jei jis tą paviešintų, tai Lietuvoje būtų maždaug 1000 kartų daugiau isterikų, nei čia jų sukėlė WikiLeaks.
  4. Kaip tapti protingesniu? – kai man daug kartų sakydavo, kad kovoti su dibilais yra beprasmiška, aš kartodavau, kad žmones reikia šviesti ir jie gaus galimybę tapti protingesniais ir susitvarkys savo bėdas. Ir štai jums rezultatas: viena iš dažniausių paieškų – tai proto paieška. Žmonės tikrai nori tapti protingesniais ir stengiasi. Mano gyvenimo tikslas jau pasiektas – Lietuva bando tobulėti. Ir aš dabar jau galiu džiaugtis, kad atsirado supratimas, jog proto reikia ieškoti, o bet kokia idiotiška nuomonė nėra savaime kažko verta.
  5. Ant kalbainių dėjom – o čia aš dabar imsiu ir pasakysiu: nors aš ir ne kartą esu rašęs apie kalbainius, nedėčiau ant jų. Nes negalima tiesiog dėti ant kliedesių platintojų, reikia juos kaip reikiant pakratyti.
  6. Didžiausias Zimbabvės doleris – taip, apie hiperinfliaciją ir šimtą trilijonų Zimbabvės dolerių rašiau kadaise. Bet kodėl žmonės ėmė domėtis Zimbabve? Gal su Lietuva lygina? Tai jei kam įdomu, priminsiu, kad biudžetų valdymas Zimbabvėje laikomas geresniu, nei Lietuvoje. Priežastis – negalimumas skolintis ir leisti infliacinių pinigų, atsiradęs dėl rinkos dolerizacijos, t.y., finansinė drausmė valdžioje. Čia jums atsakymas, kodėl Lietuvai išties reikia euro, tą kadaise įvardino pati Dalia Grybauskaitė: ne tam, kad būtų gerai, o tam, kad valdžiažmogiai nustotų taškyt pinigus į visas puses. Deja, Graikijos pavyzdys rodo, kad euro įvedimas pinigų taškymo nesustabdo, tad čia reikia mums pakoreguoti šitą idėją ir rimtai pagalvoti apie tai, kad Lietuvoje reikia įvesti dolerį.
  7. Psichotronas – nežinau, kodėl, bet ateina kažkokie psichikos bangų ieškotojai. Matyt, plinta Lietuvoje iliuminatai ir driežažmogiai, kurie spinduliuoja į smegenis visokiomis bangomis ir psichotronais. Todėl žmonės ir ieško. Šviečiasi, domisi. Tai labai gerai. Pischotroninio ginklo panaudojimas prieš žmones sukelia visokias Eurovizijas ir naktines reformas, todėl kovokime prieš driežažmogius, stokime į Ktulu rėmėjų gretas! Tiktai Ktulu padės mums išsigelbėti!
  8. Vidutinis penio ilgis Lietuvoje – WTF? Aš jums ką, bybių matuoklių pardavėjas? Jūs čia ateinate ir ką darote? Ko jūs čia ateinate, asilagalviai puspročiai?
  9. Kedys Rokiškyje – WTF? Čia apie Drąsių Kedį, kiek suprantu? Kas čia per naujas gandas?
  10. Graikija slepia mokesčius – jie ne tiek slepia, kiek švaisto mokesčius. Ir mūsų mokesčius irgi. Ir mūsų pinigus. Bet paaiškinkite man kas nors, kas dedasi žmonių galvose, kad jie susigalvoja tokį briedą, kad valstybė slepia mokesčius? VMI kovoja su mokesčių slėpėjais, o tie įtariami slėpėjai – tai visokios įmonės. O vat imtų VMI ir pradėtų kovoti su valstybe, nes ši slepia mokesčius. Čia net nesvarbu, ar absurdiška, čia juk savaime nuostabu būtų. Įsivaizdukim, ateina mokesčių inspektoriai į kokią nors ministeriją ir uždeda baudas už mokesčių slėpimą. Arba Seimo sąskaitas areštuoja. Nuostabu būtų. Aš apsidžiaugčiau.
  11. Aurimas Guoga dievas – aš įtariu, kad čia yra kažkoks briedas, nes nežinau jokio Aurimo Guogos. Ir netgi pats savo blogo nesuradau pagal tokią frazę Google paieškoje. Aš įtariu, kad arba čia kažkas šposija, arba kažkam Google grybauja, arba tas Google Analytics yra visai jau gaidys. Beje, pastarojo dalyko neneigiu, nes ėmė labai šlykščiai daryt – perjunginėt prievartiniu būdu į kažkokią naują versiją, kuri visai lieva, o kai bandai naudotis sena – tai atjunginėja. Bet tai jau visai iš kitos operos tema, tad nesiplėskim. Nebent kas nors pasiūlytų man geresnį statistikos įrankį.
  12. NLP Zuokas – vat šito aš nekomentuosiu, bet šitą jau patys sau pasiaiškinkite, išvadas pasidarykite kokias nors ir taip toliau. Nes šita frazė yra ne tiek idiotiška (nors nežinau, kuo čia mano blogas dėtas), kiek labai įdomi ir kelianti visokių minčių. Kas čia per tokie gandai įdomūs?
  13. Kranas subinei plauti – tai vadinasi bide (kalbainiai greičiausiai siūlytų sakyti „bidas“ arba „bida“, bet jie tokių dalykų gyvenime nėra matę, o ir šiaip, drovisi jie apie panašius dalykus kalbėt). Labai geras, tačiau nelabai patogus ir vietos užimantis dalykas, nors kita vertus, palaikantis higieną ir taip toliau. Tiesa, apie tai tikrai juk nesu rašęs nieko.
  14. Grybauskaitė ir Burokevičius – hmmm… Aš čia nieko nekomentuosiu. Nes jokių faktų apie tai, kad Dalia Grybauskaitė ir Mykolas Burokevičius būtų susiję, neturiu. Kita vertus, kadangi ne kartą su tokia paieška pas mane buvo atėjusių, galime spėti, kad konspiracijos teorija yra kažkiek išplitusi.
  15. Gyvulių konstitucija – jei kas nors patikslintų, kokių konkrečiai gyvulių konstituciją turi omeny, tai gal ir galėčiau kažką apie tai pasakyti. Spėju, kad frazė gali būti susijusi su George Orwell „Gyvulių ūkiu“, tačiau pačios frazės atsiradimas labai man įdomus. Spėju, kad tokią frazę gali sugalvoti nebent koks nors besmegenis gyvulys. Matyt, Google paieška jau tapo prieinama netgi fermose.
  16. Šortukai moterims – gal dar triusikėlių moterims pas mane ieškosite? Gal man atidaryti kokią parduotuvę internetinę – „Rokiškis style“, kur mano dizaino drabužiai būtų platinami?
  17. Storas rudas airis – WTF? Kodėl storas, kodėl rudas, kodėl išvis airis, o ne britas, vokietis ar lenkas? Viena iš tų visiškai nesuprantamų man frazių. Keista yra tai, kad toli gražu ne vienas žmogus pagal tokią frazę mano blogą atrado. Gal čia kokios nors merginos ieško storų negrų Airijoje vedyboms? Deja, nei vieno panašaus nepažįstu.
  18. Putės niežėjimas – čia ir anksčiau šita frazė jau buvo topuose. Todėl specialiai straipsnį apie putės niežėjimą parašiau. Už tą straipsnį daug žmonių man jau žadėjo, kad manęs daugiau neskaitys ir kad nuo šiol neturi daugiau priežasčių, dėl kurių užsuktų į mano blogą. Dar kai kurie skelbė, kad aš siekiu vulgaraus populiarumo. Tokios reakcijos mane įtikina, kad labai gerai padariau, todėl reiks laikas nuo laiko ir daugiau rašyti panašiomis temomis.
  19. Vaizduoklis maigyklė tikri žodžiai – taip, tai tikri žodžiai. Įdomu yra tai, kad jau pasigirsta nedrąsių kalbainiškų pezalionių, esą tai buvęs tiktai kažkoks humoras. Jei nebūtų internetų, tai niekas negalėtų patikrinti ir kalbainiai jau galėtų pasakoti, kad ne jie šitus absurdus kišo. Panašiai jie dabar pasakoja, esą vielabraukis buvęs tiktai pokštu. Tik jų nelaimei internetai fiksuoja viską, tad naujesnių dėmių nusiplauti dangstantis mitais, jau nepavyks.
  20. Linux yra gaidys – keista, bet anksčiau visokie kompiuterastai į mano blogą lyg ir neidavo. O dabar lyg ir ėmė eiti. Čia galiu tiktai tiek pakomentuoti: kad žmogus galėtų pagrįstai pasakyti, jog Linux yra gaidys, jis turi turėti labai aukštą kvalifikaciją. Bet tokią kvalifikaciją turintys panašių dalykų Google paieškoje neieško. Taigi, jei ieškote panašių dalykų ir atėjote į mano blogą pagal šią frazę, tai aš jums šimtu procentų garantuoju, kad gaidys yra ne Linux, o jūs asmeniškai.
  21. 10 išgamų – WTF? Kas nors man paaiškinkit.
  22. 2000 dešrų rinkinių – šito juo labiau nesuprantu.
  23. Beata Nicholson nuoga – čia tiesiog negaliu nieko pakomentuot, nes net nežinau, ką sakyt, bet matomai gerbėjų ideali moteris turi nemažai, jei jau net ir mano niekam neįdomų blogą pagal tokią frazę atkapsto.
  24. Dalius žudo – ke? Tiesa, čia norėčiau patikslinti, ar žudo asmenis, kurių vardas yra Dalius, ar kažkoksai Dalius kažką žudo?
  25. Grybas putė – ke? WTF???
  26. Kaip praplatinti nuorodą? – Ke? Nesupratau visiškai nieko.
  27. Mankurtiniai eurodebilai – nežinau, ar apie tokius esu kada nors rašęs. Tačiau vienas toksai pažįstamas skleidžia teoriją, kad yra atsiradusi nauja puspročių rūšis: panašiai, kaip sovietmečiu propaganda išperforuodavo kai kuriems žmonėms smegenis ir tie imdavo tikėti komunizmo pergale, tapdami sovietžmogiais, taip ir šiais laikais atsiranda europinių tikinčiųjų – eurodebiliškų mankurtų. Kitaip tariant, nors tikėjimai ir skirtingi, mechanizmas galimai tas pats, o pati idiotų grupė – irgi analogiška. Sakyčiau, tokioje teorijoje yra labai nemažai racionalaus pagrindo.
  28. Plastinės chirurgijos aukos – matyt, problema paplitusi, kad čia žmonės tokių dalykų ieško.
  29. Šemeta 11 mėnesių nėštumas – Ke? Algirdas Šemeta nėščias ir 11 mėnesyje? Kas per gandai?

Tai tiek jums reguliarių kliedesių, pasikartojančių. Tačiau tai dar ne viskas, nes unikalūs kliedesiai yra unikalūs. Ir todėl čia jums bus žymiai geresnė porcija absurdo dabar, nes tai bus unikalūs idiotizmai, visiškai rinktiniai. Kai kurie jų išvis yra absurdiški, o kai kurie kiti sukelia gilų kognityvinį disonansą, kai pabandai suprasti, ką galvojo tie žmonės, kurie šitų nesąmonių ieškojo.

Nėščia moteris laukia vyro su abstrakčiu ženklu pilve

Abstraktus ženklas moters pilve: ji laukiasi vaiko nuo savo vyro, kuris 12 mėnesių kariavo Irake, negrįždamas namo, o paskui dar sutikti jį nusprendė su užrašais ant pilvo. Čia reikia pasakyti, kad kai kurių žmonių bukumas neišmatuojamas. Apsižvalgykite aplink save ir jei panašių nepastebėsite, tai gali būti, kad jums reikia pažvelgti į veidrodį.

Kadangi visos tos frazės tik po vieną kartą pasikartoja, tai čia jos surinktos abėcėline tvarka. Aš tikiuosi, kad jūs pasidžiaugsite šiuo didžiuliu sąrašu, kuris susidarė nuo 2011 spalio vidurio – beveik per pusę metų. Aš tiesiog nukopypeistinau iš Google Analytics viską ir truputį pramėčiau tas frazes, kurios visai neįdomios (pvz., „froidas falas“, „fanaberija“, „projekcinis kliedesys“, „tolerancija mintys“ ir pan.). Visai nedaug pramėtyt tereikėjo ir liko koncentruotas mano skaitytojų sąmonės srautas. Štai kiek aš daug turiu lankytojų, štai kiek daug mane žmonių surado ir apsišvietė mano protingomis aukšto dvasingumo mintimis – pažiūrėkite, koks sąrašas gražus. Visiems šiems mano blogą radusiems žmonėms aš suteikiau galingos juodosios neigiamos energetikos pliūpsnį ir išsiurbiau jų dvasingumą. O kadangi jie norėjo rasti atsakymus, tai aš pabandžiau dar prirašyti, ką sugebėjau atsakyti. Ko nesugebėjau, tai gal kažkas kitas atsakys:

  • Abstraktus ženklas moteryje
  • Adomas Mickevičius galėjo įeiti į mūsų būstą
  • Amerikietiškos skerdynės
  • Analinė televizija priedėlis – nors ši paieška ir atrodo keista iš pirmo žvilgsnio, bet su tais priedėliais ir perėjimu prie skaitmeninės TV yra pakankamai daug nesąmonių, kad šią frazę pavadinčiau protinga. Tai išties kažkokia analinė TV su analiniais priedėliais.
  • Antonio Banderas lietuvis
  • Apmąstymai prie šiukšlių konteinerio
  • Apsauga nuo bebrų
  • Ar blogai, kad iš ryto nestovi varpa? – nebūtinai blogai, bet visgi reiktų susirūpinti, ar kartais nepervargstate.
  • Ar egzistavo seksas sovietmečiu? – kaip sakė per kažkokią TV laidą tais laikais – Sovietų Sąjungoje sekso nėra.
  • Ar galima juoktis iš visko?
  • Ar skleidžia elektromagnetines bangas vadovėlis kurį jūs skaitote? – be abejonės, jame yra kažkoks RFID, kuris apspinduliuoja jūsų smegenis psichotroninėmis bangomis.
  • Ar sterva tai liga?
  • Ar šuns dokumentai dingsta po dviejų metų?
  • Ar teiktinas žodis pridarė? – kaip matau, kalbainiai pakankamai pridarė, nes jau net ir labiausiai įprastais žodžiais žmonės abejoja.
  • Aštunkojai smegenys atmintis
  • Aštunkojis pagauna žmogų
  • Atpirkimo ožiu aspektą paradigmos pokytis – man atrodo, kad žodis „paradigma“ daugumai jo vartotojų perkreipia smegenis tiek, kad jie ima rašyti atsitiktinių žodžių kratinius. Bet aš rašau ne atsitiktinių žodžių kratinius, aš jums tą garantuoju.
  • Austėjos blokas
Filipinų žmogėdra

Šita 29 metų moteris iš Filipinų nužudė ir suėdė mažiausiai 30 kitų moterų, o taip pat nemažą kiekį kitų žmonių, įskaitant ir savo pačios vyrą. Daugelį metų žmones ji užkapodavo, sukraudavo į šaldytuvą, o paskui rengdavo vaišes giminėms. Visi sakydavo, kad ji puiki virėja, nes patiekalai labai skanūs. Jau kalėjime ši moteris kartą nukando prižiūrėtojos pirštą, kurį išsyk sukramtė ir prarijo.

Tai, kaip matėte, vien iš A raidės tiek visokių kliedesių čionai ieškota. Bet tai dar ne viskas, o tiktai pati pradžia, nes dabar pereiname prie B raidės:

  • Baisūs šuniukai
  • Bananadinas nekenksmingas – taip, bananadinas yra nekenksmingas, todėl neuždraustas jokioje pasaulio šalyje. Be bananadino yra ir noskoinas, kuris taip pat populiarus narkotikas.
  • Bankroto administratoriaus VSD
  • Bebrai žmogėdros
  • Bebrų sprogdinimas
  • Bedarbių pasitenkinimas
  • Beždžionė vietoj smegenų – būtent todėl jūs atėjote į mano tinklaraštį. Būtent todėl, kad pas jus beždžionė vietoj smegenų. Aš jus tuo užtikrinu. Jūs jos dar nematote, bet ji jau yra.
  • Blogeriai negrai
  • Būsena karceryje
  • C.C.Catch šeimyninė padėtis
  • CCCP vs bebrai – žinoma, kad bebrai sugriovė Sovietų Sąjungą. Jie yra košmariški padarai, žmonijos naikintojai.
  • CD kojų amputavimas
  • Citroen kompiuterio perkrovimas – panašu, kad tai daugelio naujų Citroen savininkų bėda. Man vienas draugas kaip parodė tuos kosmosus, tai žinokit, tenai maža nepasirodytų. Ten yra ištisas kažkoks kompiuterių networkas, su visokiais internetais, SMS, GSM ir belenkokiom kitokiom beliberdom. Spėju, kad netgi kokį nors dirbtinį intelektą gali turėt kažkur užslėptą.
  • Cukraus mokestis kaip išvengti – manau, kad neišvengsite cukraus mokesčio, nebent pirktumėte kokį kontrabandinį, bet kontrabandininkams cukrus neįdomus, taigi, padėtis be išeities. Bet žinoma, aš jus užjaučiu, nes niekas nenori mokėti už produktą, kurio pusę kainos sudaro mokesčiai.
  • Čiakas Radzevičius
  • Čigoniukai ir fizinės bausmės
  • Čiulpiamos lazdelės iš beržo
Dr. Nick Riviera billboard (The Simpsons)

Ponas daktaras Nick Riviera aiškina visiems pagal TB metodologiją, kaip suteikia kokybiškas garantijas, gydydamas pagal Demingo ciklą: jei jūs numirsit, tai galėsit nesumokėti babkių. Tai yra orientacija į klientą.

Beje, Čiakas Radzevičius… Aš manau, kad visgi kova prieš vieną iš senų ir nekokį vardą turinčių leidinių yra labai verta pagarbos. Ir aš džiaugiuosi, kad daugelis blogerių galėjo prisidėti bent kažkuo. Taip, ponui Dainiui Radzevičiui teko pasivartyti, kaip kokiam Čiakui Norisui, bet užtat turime judesį teigiama linkme. Na, bet gerai, eikim prie D raidės ir pabandykime atrasti kokių nors dėsningumų:

  • Darbuotojo vakarėlio mokestis
  • Daugiabučių gyventojai neteisėtai vengia šildymo – labai įdomu. Beje, kiek suprantu, tai būtent tokios pozicijos šilumos tiekėjai ir laikosi, kai daugiabučiai bando atsijungti nuo šilumos tinklų.
  • Degantis arklys
  • Degtinė mūsų vertybė
  • Demingo infekcija – štai taip eiliniai darbuoliai žiūri į procesinį valdymą. Štai tokiomis frazėmis.
  • Dienraštis Lietuvos Rytas anksčiau vadinosi Komunistu – išties taip vadinosi kažkoks lievas žurnalas, kuris berods tiesiog bankrutavo, o štai Lietuvos Rytas vadinosi Komjaunimo Tiesa
  • Diržas auklėjimo
  • Dominuojančios stervos
  • Drąsiaus Kedžio rinktinė
  • Dvasingi filmai vaikams
  • Dvasinis Anšliusas tarp Vokietijos ir Austrijos – vienok nors ir absurdiškai skamba, bet ne tiek jau ir absurdiškas šitas reikalas. Austrija ir Vokietija tikrai įdomiai apsijungė, dvasingai.

Kaip matome, keistų minčių mums kelia sąsajos su mokesčiais, infekcijomis, stervomis ir dvasingumo. Matyt, kad čia ir slypi kažkokie keisti dėsniai: mokesčiai ir stervos užkrečia visus infekcijomis, kurios išsiurbia dvasinę energiją. Ai, ir dar naciai kažkokie ten slepiasi, kurie Anšliusą surengė. Na, bet eikim toliau.

Kažkokia klaiki manekenė su klaikiu žvilgsniu

Jūs pažiūrėkite į tas klaikias roboto akis, tai yra elektroninis diskursas ir šaltos bejausmės mašinos beprotybė. Kai iškrypėliai peržengia visokias paskutines ribas ir atsiduria užribyje, jiems ima patikti jau tokios klaikenos. Tai nekrofilija ir nekrofilinė mada, kuri kraupiais pamėlusiais pirštais smaugia jūsų gerklę ir perkanda venas, o paskui užlieja pasaulį košmarais ir pragaištim. Tai baltoji šmėkla ir dusinančių Giltinės nasrų sklinda link žiūrovų...

  • Elektroninis diskursas ir jo požymiai
  • Erelis erelis šiknoj sūrelis
  • Erotika Vklasė – čia juk nuostabu. Aš irgi manau, kad Verslo Klasėje būtų labai smagu turėti erotikos skyrelį. Žurnalo pardavimai išaugtų dešimteriopai.
  • Estetinė būsena
  • Etimologija Grumlinas
  • Evoliucinis menas
  • Facebook užsidaro kovo 12 – taip, užsidaro, jei nesumokėsite man krūvos pinigų. Mokėkite babkes.
  • Fekalinis internetinis bendravimas
  • Feminisčių apranga – gal turėjote omeny feminisčių uniformą? Ji yra panaši į vermachto, tiktai ružava.
  • Frazė nekotiruojama
  • Gauruotas asilas
  • Gausi šikna
  • Gedulingos suknelės
  • Gimdyme ar reikia duoti kyšį, atvejo analizė
  • Gornamentika
  • Grybauskaitė su mėlynu švarku
  • Guminės putės gamyba
  • Gyvasis vaiduoklis
  • Gyvenimas iškruša visus
  • Gėjaus skleidžiami kvapai
  • Helovynas gėjų šventė – neabejotinai, nes juk per Heloviną (kalbainiai siūlo rašyti su trumpaja „i“, nes pagal juos esą „ee“ yra trumpas) visi puošiasi visokiais maskaradais, o per gėjų paradus irgi puošiasi maskaradais. Taigi, neabejotinas faktas yra tai, kad Helovinas – tai vaiduoklių šventė, per kurią visi švenčiantys tampa gėjais.
  • Heroino sudedamosios dalys – į šitą klausimą tikrai galiu atsakyti išsamiai ir vienareikšmiškai, nes jų visai nedaug: azotas, deguonis, vandenilis ir anglis.
  • Hiperbolė merginos sudrėksta o vaikinai – jūs čia norėjote paklausti, ar vaikinai nuo Hiperbolės sudrėksta? Ne, vaikinai nuo Hiperbolės nesudrėksta.
  • Hiperbolės revoliucija
  • Homoseksualios problemos
  • Homoseksualų spalva oranžinė
Katė, kuri nenormali

Katė savo natūralioje būsenoje. Ko daugiau iš jos galima tikėtis? Gal įsivaizduojate, kad ji gražiai gali atrodyti?

Čia dar galime pastebėti, kad Helovyno spalva turėtų būti oranžinė, nes ir moliūgai juk oranžiniai. Taigi, turime visą konspiracijos teoriją: gėjų spalva oranžinė, moliūgai oranžiniai ir Helovynas yra gėjų šventė. Klaiku.

 

  • Įdomieji pasaulio raštai
  • Ilgai pistis grabe
  • Infantylus žmogus – čia akivaizdžiai kažkas taip sakė apie šios frazės ieškotoją. Tai puikiai matosi iš rašybos.
  • Vikipedijos industrija
  • Intelektas Lietuvoje – taip, jūs nors kartą radote tai, ko ieškojote. Būtent mane.
  • Ir ar ką nors galiu daryt gerai? Čia ne vien dėl šaudymo kyla man tokie klausimai – aš jums atsakau: ne, negalite nieko daryti gerai. Tą aiškiai įrodo jūsų paieškos frazė.
  • Iš manęs pasiskolinai 100 litų kokia logika? – nesiskolinau iš tavęs 100 litų, taip kad logikos čia nėra.
  • Išgamos emigrantai
  • Iškrenta makštis
  • Įspėjimas teisinga muzika
  • Istorijos apie lesbiečių iniciacijas
  • Išprotėjusi katė – ko jūs stebitės? Visos katės yra išprotėjusios, normalių nebūna. Tai susiję su tuo, kad jos neturi smegenų, todėl tuščioje kaukolės ertmėje nuolat kyla rezonansas, varantis jas iš proto.
Justin Bieber is girl

Kai paauglystėje mergaites kamuoja hormonų audros, jos visai nukvaišta. Ir čia puiki proga iš jų užsidirbti pinigų. Maladiec bachūriukas, čia nieko negalima prikišt.

Aš spėju, kad būtent po lesbiečių iniciacijos iškrenta makštis. Ir ta iniciacija kažkokiu būdu atliekama grabe. Ir visa tokia informacija guli kažkur aprašyta Vikipedijoje. O dėl to paskui didėja emigracija. Ir gimstamumas mažėja. Ir visa tai dėl Justin Bieber propagandos.

 

  • Japonijos seisminės bangos
  • Judantys paveiksliukai su moliuskais
  • Juokingi džinsai
  • Jokingi plakatei sovietu leiku mokiklos plokatei – Kažkodėl paprastai mane atranda taisyklingai rašantys žmonės, bet čia totalus vambzdec, kai kuriuose žodžiuose net po porą klaidų.
  • Juokingos durys – už šių durų auga juokingos konapės
  • Juokingos konapės – tos konapės auga už juokingų durų
  • Juokingos naujadaros – o už juokingų durų prie juokingų kanapių juokingi kalbainiai kuria juokingas naujadaras
  • Justin Bieber turi lietuviško kraujo – ir dar slepiasi už juokingų durų už kurių auga juokingos kanapės ir yra kalbainis
Raudona suknelė simbolizuoja

Su raudona suknele labai dera žydra oda. Todėl visos nuotakos, kurios nešioja raudonas vestuvines sukneles, dažosi žydrai.

Labai galim būti užtikrinti, kad Justin Bieber turi lietuviško kraujo, nes jei neturėtų, tai tikrai būtų atvažiavęs į Lietuvą. O dabar iš meilės savo tikrai Tėvynei į čia nevažiuoja. Tai tikras lietuvis, už ką visi gali jausti jam dėkingumą.

 

  • Ką daryt, norint apsivemti? – o kodėl jūs norit apsivemti?
  • Ką gali, ko kiti negali?
  • Ką nors VLKK – ke?
  • Ką simbolizuoja raudona vestuvinė suknelė? – raudona spalva simbolizuoja kraują. Raudoną vestuvinę suknelę velkasi išimtinai tiktai tos nuotakos, kurios išteka mėnesinių metu. Jas visada galima atskirti pagal raudoną suknelę.
  • Kabinu galvų lenteles
  • Kaip atrodo anoreksijos putė? – spėju, kad atrodo labai alkanai.
  • Kaip atrodo moteris? – moteris atrodo atvirkščiai negu vyras.
  • Kaip dar pagyvent normaliai?
  • Kaip daryti trolius mėmes?
  • Kaip galima iš karabito padaryti mažą garsą?
  • Kaip iškelti bendratį matematikoje?
  • Kaip išvengti baltosios karštinės? – kadangi baltoji karštinė prasideda, kai negeriama maždaug parą laiko ar ilgiau, tai akivaizdus atsakymas yra toks: išvengti baltosios karštinės galima geriant. Tiesa, kadangi visvien greičiausiai teks padaryti petrauką ir bent kažkiek negerti, tai nuo tokio vengimo bus dar blogiau.
  • Kaip nunuodyti katę?
  • Kaip nuraminti durnių?
  • Kaip ritasi pasaulis?
  • Kaip sumokėti Google awards? – sumokėkite man, o aš jau sugalvosiu, ką su tais pinigais daryti.
  • Kaip suprasti, kad jūsų katė ruošiasi jus nužudyti?
  • Kaip tapti mokesčių inspektoriumi? – labai geras klausimas. Tikrai daugelis šį klausimą sau galėtų užduoti.
  • Kalbainiai yra troliai – ne, jie ne troliai, o tiesiog durniai. Bet iš šalies žvelgiant, gali pasirodyti, kad panašumų yra.
  • Kalbainio smegenų pertekliaus trūkumas
  • Kalbantys arkliai
  • Kalėdų bausmės
  • Kanibalizmo deviacija
  • Kankorėžių tortas
  • Kas ėda katę?
  • Kas tos lesbietės?
  • Katės formos akiniai
  • Kepti burokai
  • Kiek katei liko gyvenimų?
  • Kiškio sapnas
  • Klizma merginai
  • Ko pilti į alkoholį, kad negertų? – manau, kad visvien gertų, ką bepiltumėt, nes jau kai prasideda alkoholizmas, tai chroniai nugali bet kokį pasišlykštėjimą
  • Kodėl Graikijos neišmeta iš Europos Sąjungos? – čia labai geras klausimas, nes jis man irgi kyla. Kodėl jų neišmeta nieks?
  • Kodėl lietuviai mėgsta pigią rusišką muziką? aš išties kartą šį klausimą analizavau, visą straipsnį apie tą pigią rusišką muziką ir ją mėgstančius parašiau, bet kažkodėl atklydo kažkas į čia, o ne į ten, kur reikia.
  • Koks turi būti mažiausias greitis, kad įvyktų Žemės trauka?
  • Kokiam bankui priklauso Uspaskichas?
  • Kokios ligos susijusios su subinkauliu?
  • Komiso bankas
  • Kovinis teleskopas
  • Krokodilai ir bebrai
  • Kubus paversti pinigais formulė
  • Kunigo kevalo pamokslas mirtis ir mirimas
  • Kuo didesni ragai, tuo gražiau
  • Kuo skiriasi pisantysis ir pisamasis? – panašu, kad kalbainiai galų gale ėmė ieškoti mano bloge konsultacijų.
  • Kuo skiriasi pydaras nuo narkomano?
  • Kur tie pyderai?
Ponas Gustave, Nilo krokodilas, kuris 6 metrų ilgio ir ėda žmones

Čia ponas Gustave, susipažinkite su juo. Jis ėda žmones ir jau suvalges jų yra gal kokius 300, bent jau taip teigia vietinė Burundžio valdžia. Kažkodėl jis savo noru čia nusprendė nusifotografuoti su vietiniais negrais, kuriais maitinasi. Tą galiu tvirtinti, remdamasis faktu, kad iki šiol pono Gustave niekas nepagavo. Nors kiti gal būt gali teigti, kad išties čia ne ponas Gustave, o tik jo jaunesnis brolis. Kai kurie gamtininkai teigia, kad krokodilai yra giminingi bebrams.

  • Laiko tunelis Antarktidoje
  • Laimė yra simuliakras – pati simuliakro sąvoka irgi yra simuliakras, taip kad čia nesvaikite pernelyg
  • Ledinės lemputės nuodingos
  • Leo Lenox šepetys
  • Liepsnos lepšis
  • Lietuviškos kabutės kultūroje
  • Lietuvos iliuminatai
  • Lietuvos vyrų ir moterų piramidė
  • Linkėjimai sergantiems mirtina liga
  • Lipni putė, ką daryti?
  • LSD vaistas, jo paskirtis
Metalistas - ne nacistas

Siaubingas nacizmas sklinda per garsiakalbius, varydamas žmones iš proto ir sukeldamas žmogėdrų antskrydžius Filipinuose bei gigantiškų krokodilų išpuolius. Tai slaptas nacistų sąmokslas, vadinamas sunkiuoju metalo roku.

LSD berods ir buvo kuriamas, kaip vaistas, nors ir paaiškėjo, kad nuo nieko negydo. Kita vertus, kai kurie jam artimi junginiai yra vartojami kaip kažkokie vaistai, berods prie gimdymo ar kur. Nelabai atsimenu. Bet šiaip jau neretas LSD vartotojas vėliau ima vartoti vaistus, kuriuos jam prirašo psichaitrai, nes stogas būna kad nučiuožia negrįžtamai ir visam gyvenimui. Ir kas įdomiausia – ne išsyk, o praėjus juntamam laiko tarpui, taip kad patys LSD vartotojai tų pasekmių dažnai ir nesusieja. O dar medikams paskui tenka tokių LSD vartotojų žmogaus teises pažeidinėti, psichozės metu juos pririšant prie lovos.

  • Maisto produktas, turintis visus skonių receptorius
  • Makaronų kiekybinis vertinimas – pagal TB metodologiją makaronų kiekybinis vertinimas daromas kilogramais. Esant reikalui, galima vertinti metrais arba kubiniais metrais.
  • Mau katės galios
  • Mažo intelekto žmogus, sakantis netiesą
  • Medikai pažeidžia žmogaus teises, pririšdami pacientą prie lovos
  • Mediniai šaukštai eksportas
  • Megztukas kaltas dėl ACTA – manau, kad dėl ACTA kaltų yra daug daugiau. Megztukas atstovauja tik vieną iš daugelio suinteresuotų grupių.
  • Mentaliteto sutrikimai
  • Mergaičių herbai
  • Mergaitė bliaaat
  • Mes visi emigruojam
  • Metalą klausančios mamos – čia aiškiai jaunimas domisi, ar mamos, klausančios metalo, yra normalios. Negaliu išsklaidyti tokių abejonių.
  • Metalistas ne nacistas – čia yra puikus, puikus dalykas. Man, žinote, neseniai pasitaikė susidurt su iškilniais kažkokios silpnaprotės švirkštamyžės samprotavimais, apie tai, kad metalas yra šiurkšti ir grubi muzika, todėl mat natūralu, kad tai nacistų muzika, nes tai atspindi jų pasaulėžiūrą. Nuostabu tiesiog.
  • Minedas Seime – spėju, Seimo narių darbo kokybės lygio vidurkis nuo to nepasikeistų.
  • Mirtinos dantenų ligos – iš principo taip, būna ir mirtinų atvejų, jei infekcija persimeta į smegenis. Pavojingesniais laikomi atvejai, kai pūlinys atsiranda ant viršutinio žandikaulio.
  • Mobilieji telefonai tylūs žudikai saugumiečių rankose
  • Mobiliųjų telefonų sukeliami vėžiai
  • Mobilus telefonas valdyti smegenis
  • Molėtų pardavėja Beata
  • Monopolinė konkurencija – čia panašiai, kaip liesi lašiniai ar sausas vanduo – man įdomu, kaip žmonėms išvis kyla tokie apibrėžimai galvose
  • Multiplikatorius vėjo
Kažkoks veidas

Baisus sunkiojo roko metalistis Nikitis Chržcužvėvičschiovas priešinasi psichotroninėms bangoms ir negrų bučiniams.

Kad metalas yra kažkokių buržuazinių imperialistų, nacių ir fašistų muzika – tą mums dar sovietmečiu į galvas kimšdavo. Tačiau šiais laikais įvairios menko mentaliteto žmogystos jau atrado geresnių priemonių žmonėms varyti iš proto – tai mobilūs telefonai, kurie skleidžia psichiką kontroliuojančias bangas ir saugumiečių sprendimu nužudo jiems neįtikusius žmones.

  • Nacionalinės tatuiruotės
  • Natūralios šiukšlės
  • Naudotas alus
  • Naujadarų priežastis
  • Nebenoriu psichotronų
  • Negrų bučiniai
  • Nekeptas desertas su šokoladiniais sūreliais
  • Nenormalus paukštis
  • Netaisyklingų terminų pavyzdžiai virtuvėje
  • Neteiktinos svetimybės automechanikų kalboje
  • Niekam tikę paaugliai
  • Nikita Chrucžsciovas
  • Norvegijoje siautėja žudikas kuris šaudyti išmoko iš kompiuterinio žaidimo – ir iš žaidimo, ir iš filmo, ir iš laikraščio, ir iš knygos išmoko jis šaudyti. Tik jau nesiautėja. Pagavo tą Breiviką labai greitai, nors ir per vėlai.
  • Nusimauti kelnes
  • Nužudytas Paleckis
  • Nykštukas iš balionų
Marinuoti agurkėliai stiklainyje

Kažkokios ten pasaulinės organizacijos duomenimis, kuriais rėmėsi kažkokie ten kovotojai su psichotronais, marinuotos daržovės yra priskirtos tai pačiai kancerogenų grupei, kaip ir mobilūs telefonai. Galit pasigūglinti, jei abejojat.

Ai, ir dar metalistai kuria baisius kompiuterinius žaidimus, kur visi miršta, o paskui iš to atsiranda masiniai žudikai norvegijoje, ereliai su sūreliais, nykštukai iš panaudotų balionų (ar kaip čia kultūringiau pavadint), o negana to, paaiškėja, kad Paleckis nužudytas, o niekas nežino. Taip, čia tikrai kažkoks sąmokslas. Ir dar su gėjais bei Helovynu susijęs, nes kaip žinia, metalistai yra gėjai, o be to nuolat persirenginėja baisiom kaukėm net ir be Helovyno. Todėl čia jau viskas darosi visai aišku.

  • O ar dibilizmas sveika?
  • Obligacijų banko Snoras gynimas
  • Oksana Pikul Užkalnis romanas
  • Organizacijos vizijos žala
  • Pakliuvau į LATGA
  • Paksas NLP – čia jau antras personažas, panašiai su tokia raidžių kombinacija figūruojantis ir keliantis kažkokių minčių, tačiau šis atvejis mano paieškoje vienkartinis, skirtingai nuo Artūro Zuoko
  • Panaudotų sauskelnių utilizacija
  • Pasakos apie agurkus
  • Pasipriešinimas ateiviams lazeriniu ginklu
  • Patiekalas kaip melodija
  • Paukščiai durni
  • Pašto ženklų žiniasklaida
  • Pažinčių renovacija
  • Pėdkelnių spalvų reikšmės
  • Pelytės atminimui analizė
  • Penkiolika žingsnių link degradacijos – ir pirmą žingsnį jūs žengėte, ateidami į mano blogą. Jums liko ne daugiau 14 žingsnių.
  • Pimpalas susilieja video
  • Pingvinai emigrantai Vilnius – spėju, čia kažkokiu būdu atklydo pas mane, nors ieškojo garsios nuotraukos, kurią padarė ponas Skirmantas Tumelis, pamatęs pingviną Neryje.
  • Pirmykštis žmogus matematikoje
  • Plikų vyrų plikių foto – štai kur nuostabus erotinis dirgiklis moterims – tai plikė. Taip, aš turiu plikę ir esu velniškai seksualus. Jūs pataikėte ten, kur ieškojote.
  • Pokalbis su pacientu
  • Politika ir karvės šūdai
  • Popierinių knygų augimas
  • Pozitroninė srovė
  • Požiūris į moterį popiežę Viduramžiais
  • Pranašystės apie kedžius
  • Prašome nešikti
  • Procesinio valdymo kritika – matyt, kad yra asilagalvių, kurie nori šūdą malt, tai nutaria ieškoti atmazkių internetuose. Nerasite, ponai, kiek beieškotumėte. Nes jūs esate idiotai ir tokius kaip jūs visi kiaurai mato.
  • Protestas prieš Google uždraudimą Lietuvoje
  • Psichozė ir kompiuteris
  • Pumpkinų sriuba – pasirodo, yra tokių, kurie netgi nežino, kas yra moliūgas, todėl rašo apie pumpkinus. Ir tai nenuostabu, nes moliūgai yra beprasmiai ir visiškai nenaudingi šlykštūs daiktai, kurie netgi sriubai netinka.
  • Pupkis semiotikas – čia yra puikus lolas apie poną Aldoną Pupkį, gerbiami ponai. Jūs mane supratote. O kas nesupratote, tai tiems ir nesvarbu.
  • Purpurinė skylė
  • Putė iš simbolių
  • Pūtėje šildo beliašus
Svetimas. Ufonautas iš kosmoso, klaiki pabaisa

Metalistai yra apkrėsti, tai jau iš jų išvaizdos matosi. Tai infekuoti žmonės, kurie tėra užsivilkę žmogaus pavidalo odą, o išties jie yra šlykštūs klaikūs padarai iš kosmoso, kurie sunaikins žmoniją. Ir čia būtent jų išrastos tos technologijos. Tai bjauri kosminė rasė, kurie yra žmogėdros.

Štai čia ir paaiškėja visa ta slapta klasta ir sąmokslas: beliašų augintojos platina narkotikus, vengia mokesčių ir skleidžia procesines infekcijas. Ir visą tai organizuoja nacistai-metalistai, kurie yra dar ir gėjai. Ir neabejotinai jie ginkluojasi karvių šūdais, kuriais kovos, eidami į politiką ir bandydami užgrobti valdžią. Ir paskui virs pumpkinų sriubą, kurią maitins aštuonkojams. Ir neabejotina, kad viską organizuoja ateiviai, kuriems pasipriešinti galima tiktai lazeriniu ginklu.

  • Radijo pasaka telefonu per kompiuterį – čia matome labai įdomų kompiuterinių tinklų steką, jūs tik pagalvokite: radijo pasaka telefonu per kompiuterį… Trūksta kad dar ir tas kompiuteris būtų pajungtas į televizorių, kurį kas nors klausytų per domofoną, kurį kas nors klausytų per Skype.
  • Raudonas burokėlių pigmentas išmatose – taip, burokėliai kaip tik labai susiję su išmatomis, tai niekam nekelia abejonių. Net jų pigmentai tie patys.
  • Reikiamybės dalyvis
  • Rekomendacijos, kaip elgtis tualete – bent jau ant grindų tai nešikite ir nemyžkite, tai pirmas dalykas, kurį turite įsisąmoninti.
  • Riestas užpakalis
  • Rimti veidai
  • Rokiškio dvaro ufonautai – šiaip jau nemažai visokių atsitiktinių kratinių yra apie Rokiškį, tačiau dauguma visgi yra nykūs, pvz., „Rokiškio mergos“, „Rokiškio pimpalo ilgis“, „Rokiškis Rabinovičius debilas“ ir t.t., tad nelabai ir įdomu net. Tačiau apie kokio tai dvaro ufonautus – man jau įdomu pasidarė, kas čia galėtų būti per legenda.
  • Rusų baltagvardiečio sūnus sapnuoja Lietuvą
  • Rusų moteris reikia uždaryti į psichiatrines arba į vienuolynus – nesuprantu, kodėl tik rusų moteris? Ir kodėl išvis tik moteris? Aš jums kategoriškai pareiškiu, kad visus, visus reikia uždaryti kur nors į vienuolyną ar psichiatrinę ligoninę – kad dvasingumo pasisemtų ir energetinį pradą susitvarkytų.
Anonymous ir Scientologijos bažnyčia

Štai čia pasižiūrėkim, kas gi ta Scientologijos bažnyčia? Ogi tai yra kažkokia grupuotė, kuri tiki kažkokiais ateiviais, kurie įsiuva implantus žmonėms į smegenis. Ir kovoja prieš juos. O kaip žinia, metalistai yra ateiviai su implantais galvose ir visi nenormalūs. Taip kad visi metalistai yra Anonymous, nes būtent ši grupuotė nori sunaikinti Scientologiją. Todėl visi tikri scientologijos išpažinėjai žino, kas tai per fašistų ir driežažmogių sąmokslas.

Kaip matome, tie patys psichotronų skleidėjai nori visą pusę Rusijos uždaryti į vienuolynus, o negana to, net nemoka naudotis tualetais. Jau kai pamatote, kad kažkur prišiukšlinta, tai žinokit, kad čia ne žmonės pridarė, o bjaurūs ateiviai, kurie infekuoja burokėlius išmatų pigmentais. Aš spėju, kad visa tai susiję su ropliažmogiais, nes jau seniai žinoma, kad tai yra ta rasė, kuri organizuoja visokius masonų sąmokslus ir bando užgrobti Žemę.

  • Santa Klausas ir velnių garbinimas
  • Sašenkos krūtinė
  • Savi vagys
  • Scientologai yra žmonės
  • Seni lenkiški litai
  • Senovinės 1980-1990 dainos – štai čia gal ir juokinga, bet ši paieškos frazė yra neabejotinas įrodymas, kad aš tikrai esu senas perdyla.
  • Sietminis katilėlis kaina
  • Simbolika korupcijos
  • Simetriškas žmogus
  • Skinas Oduvanas
  • Smegenų mirtinos ligos
  • Smirdantis grybas
  • Smūgio rakto galvutės
  • Socialiniai darbuotojai vyno kelias – labai įdomu, kas čia per socialiniai darbuotojai žingsniuoja vyno keliu.
  • Spiralės nuo alkoholio – kad spiralės būna nuo nėštumo – tai suprantu, bet nuo alkoholio? Kas nors čia man paaiškinkit.
  • SSH nestandartinis prievadas – ponas, kuris ieškojote šitos frazės, čia aš į jus kreipiuosi. Jūs niekada neišmoksite naudotis kompiuteriu, nes jūs esate idiotas, kurio prie kompiuterio prileist negalima, nes kišate nagus ten, kur nesuprantate ir nesuprasite. Jūs esate šlykštus piktybinis durnius. Jūs esate iš pačios tos šlykščiausios durnių rūšies, kuri sugadina netgi tuos daiktus, kurie nuo durnių apsaugoti. Dėl tokių kyla didžioji visų kompiuterinių bėdų dalis. Emigruokite iš Lietuvos. Plauti purvinus klozetus Londono narkomanų prieglaudoje – štai kur jūsų tikrasis pašaukimas. Jus stebina, iš kur aš tiek apie jus žinau? Aš kiaurai tokius matau. Todėl paklausykite mano patarimo – tai išgelbės jus nuo daugybės patyčų ir netgi fizinės prievartos, kurią prieš jus gali pavartoti su tamstos veikla susidūrę žmonės. Emigruokite nedelsdamas, nes čia jūsų visi nekenčia.
  • Stalino simbolis – spėju, kad turėjote omeny „fekalinis simbolis“, tačiau padarėte klaidą, greitai rašydamas. Nesijaudinkite, šią klaidą daro labai daugelis žmonių.
  • Sunkioji filosofija
  • Šalies valdymas troliai
  • Šemetų kursai
  • Šėtono sulaužytas žandikaulis
  • Šlykštūs augalai Lietuvoje – tai burokai. Jie yra šlykštūs ir tai žino visi, išskyrus iškrypėlius.
  • Šorafas
  • Šūdai pagal mėnesį
Trolis monstras

Taigi, tie visi Anonymous yra troliai. O troliai yra aiškiai ne žmonės, o driežažmogiai ir susiję su ateiviais, nes visuose juos mačiusių žmonių piešiniuose ir nuotraukose jie panašūs į šlykščius driežažmogius. Tai ropliažmogiai savo esme, jie yra kovojantys prieš žmonių rasę.

Kaip žinia, Anonymous (skirtingai, nei kliedi visokie durnalistai) nėra nei hakeriai, nei šmakeriai, nei netgi jokie ne programišiai. Šita grupuotė netgi nėra grupuotė, o išvis kažkokia palaida bala, kuri skelbia, kad jos svarbiausais principas – neturėti jokių vadų, nes jei tik vadų bus, tai reiškia, kad tie vadai yra ne Anonymous. Bet štai čia ir turim tada grįžti prie mūsų konspiracijų ir pripažinti, kad tokia organizacija negali būti žemiškos kilmės, nes tai yra akivaizdžiai nežmoniškas elgesys. Tai reiškia, kad Anonymous yra ateiviai su implantais galvose. Jie transliuoja psichotroninius spindulius ir žaloja žmonių psichiką. Tai fašistai ir metalistai bei kiti atmatos. Tai antihumaniškas judėjimas, skleidžiantis satanizmą, neapykantą ir narkotikus. Ir Justin Bieber yra šito reikalo organizatorius bei nežmoniškų lesbiečių iniciacijų rengėjas, užteršiantis smegenis agurkais.

  • Tadas Blinda G taškas
  • Tarybinės statybininkų frazės – aš nesu tikras, ar jūs tokias frazes norite žinoti, nes aš taip nesikeikiu.
  • Teksto imanentiškumas – ar tik ne jūs čia prieš tai mano bloge ieškojote kažkokios ožių paradigmos?
  • Teliko vagystė
  • Temperatūra kosmose Vikipedija
  • Teroras soc. rūpybos skyriuose
  • Thai mineralinė lazdelė – spėju, kad ji labai padeda nuo psichotronų spinduliuotės ir yra puiki apsauga nuo psichotroninio ginklo.
  • The Rion
  • Tiesos vertintojas niekingų durnių žudikas
  • Tinklapiai su neteiktinomis svetimybėmis – be abejo, jūs pataikėte ten, kur reikia. Čia tikrai surasite neteiktinų svetimybių. Aš jums tai garantuoju.
  • Topologinis mąstymas
  • Trifidai augalai sėklos – o kur jų galima nusipirkti? Gal jų galima būtų prisodinti kur nors Seimo vestibiulyje?
  • Trys alkoholikai
  • Troliai judantys
  • Troliai su plaukais
  • Ugnikalnis vanduo burbuliuoja
  • Urinoterapija narkomanijos gydymas
  • Užsiblokavo visas mikrosoftas
  • Užkalnis kasininkė atsakomybė
Kosminis žiurkėnas

Štai toksai jūsų išsigelbėjimas, nes aš jums skubu į pagalbą ir jūs būsite apšviesti! Tai vienintelis jūsų šansas, nes kitaip jūs išprotėsite šituose internetuose, apsupti visokių nenormalių, panašių į jus! Atiduokite man savo pinigus ir jūs būsite išgelbėti!

Ir dabar telieka užsiduoti sau klausimu apie Andriaus Užkalnio rolę šitoje fantasmagorinėje nesąmonėje. Kodėl jis būtent dabar atvyko ant Lietuvos, kad užsiimtų savo mierzkom dielyškėm, padpolnai kaupdamas babkes savo nelegalniems bizniams? Kas gali šitą autorių sieti su troliais ir metalistais? Tai neabejotinas faktas, kad jis yra trolis ir metalistas, ką žino visi. Ir jis negana to yra aiškus driežažmogis, ką išduoda jo ausų forma ir dygiai duriantis klastingai gyvatiškas žvilgsnis ir polinkis hipnotizuot pašnekovus. Nes visi jau ne kartą matė, kaip jis hipnotizuoja žmones savo TV laidose. Jo tikslas yra aiškus – sunaikinti žmoniją. Jis pavers pirmiausiai Lietuvą pragaru, o paskui visi žmonės ims vieni kitus naikint. Tai yra aiškus faktas, nes tik šitai gali paaiškinti, iš kur Norvegijoje atsirado serijinis maniakas ir kodėl visiems yra paslapčia dedami implantai į smegenis, prisidengiant narkoze per chirurgines operacijas.

  • Vaginos dzūkiškai – nagi, nagi? Čia rimtai, man labai įdomu pasidarė, kaip tarmiškai gali vadintis putė. Dzūkiškai nežinau kokių nors keistesnių pavadinimų. O kaip kitomis tarmėmis?
  • Vagių hierarchija
  • Vaizdo stilizacija
  • Varpainis VLKK
  • Velykos durniam
  • Vertų bulvių cepelinai
  • Vikipedija užsidaro
  • Violetinė šikna
  • Virtalayot
  • Visa analize susijusi varškė
  • Viskio spalvos suknelė – ta spalva vadinasi šviesiai ruda. O jūs, ponia, esate supermama šmaikštašiknė.
  • Visokios keistos raidės
  • Vištų utėlės
  • VLKK bezdalai svetimybė – va, dar vienas žmogus, nedrįstantis įprasto žodžio pasakyti, nes uždūchintas visokių kalbainių tiek, kad savo kalba nedrįsta kalbėti
  • VMI nelegali tinklapio veikla – bet kuris tinklapis, kuris nemoka mokesčių, yra nelegalus, nes jo sukūrimui ir veikimui palaikyti turėjo būti sąnaudos pinigais arba natūra, o tai reiškia, kad turėjo būti mokami mokesčiai. Todėl visi blogeriai yra nelegalai, kurie turėtų patys savo noru prisiduoti mokesčių inspekcijai ir susimokėti mokesčius, nes priešingu atveju bus daromas nusikaltimas.
  • Volfo indai
  • Zapadlo idėjos
  • Zaurius dalikai – jus pakliuvėt į manė bliogą zaurius dalikai dabė jųm nūtyks nes podarėt kleida labi dydialie kat ce uziejiot
  • Žaliasis marketingas
  • Žesburger
  • Žmogaus proto galimybių struktūra
  • Žmonės ėda žmones

Štai šia liūdna gaida apie žmones, kurie ėda žmones, noriu ir užbaigti, nes tai parodo šitos beprotybės pasekmes. Žmonės yra nenormalūs ir išprotėję, todėl ir ėda vieni kitus, o taip pat tiki ufonautais ir su jais kariauja. Žiurkėnų pasaulyje taip nėra, nes žiurkėnai neėda žiurkėnų. Taigi, jei norite išgyventi, melskitės man ir skelbkite mane pasaulio valdovu, nes be žiurkėnų valdžios jūs esate pasmerkti pragaiščiai, terorui, psichotronams ir kitoms baisybėms. Jūsų pasirinkimas – tai AŠ!

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

27 thoughts on “Rokiškis Rabinovičius per paieškos akinius

    1. marimar

      Aš perskaičiau viską nuo pradžios iki galo.
      Vietomis jau sunkoka dėmesį išlaikyt, bet rinkinys puikus, tik kartais skaitant neaišku, kodėl Rokiškis vienas frazes pakomentuoja, o kitas tiesiog pateikia…

      Išradingumo viršūnė -- sugalvoti tokias frazes:

      Paukščiai durni
      arba
      Sunkioji filosofija

      Reply
      1. Rokiškis Post author

        Tiesiog daugelio nesugebėjau pakomentuoti net. Labai tikiuosi, kad jūs čia pakomentuosit. Nes man fantazijos viskam per maža.

        Reply
    2. Marius

      Perskaičiau ir aš viską. Kartais gerai tokie „pramušantys“ straipsniai 🙂

      Reply
  1. vytautas

    Made my day:)) Rokiski, matau cia tau daug puikiu temu naujiems irasams! 🙂 sakyciau netgi butu labai idomus eksperimentas pabandyti isspausti kazka rislaus is tu nelogisku zodsiu junginiu.

    Reply
  2. Marius

    Kas įdomiausia, tai dabar tų „dibilų“ gali padaugėt, nes juk sukurtas įrašas su begale beprasmių žodžių, o google analizuoja viską iš eilės ir kaupia raktažodžius 🙂
    Kitaip sakant, kuo daugiau rašai, tuo gilesnę duobę kasiesi 🙂

    Reply
  3. Adomas

    Na dėl Šemetos, tai yra dar ir kitas ne eurokomisaras, o dėstytojas apie nėštumus ir gimdymus, organizuojantis tom temom gana populiarias paskaitas, kuriose propaguoja kuo natūralesnį gimdymą. Deja, kuo tai susiję su gerb. Rokiškiu R. neturiu įžvalgų. Gal nebent tai, kad Rokiškyje tas paskaitas ėmėsi organizuoti apie smarkokokai pernešiotus kūdikius 🙂

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      O, šito nežinojau, dėkui. Tai viską paaiškina. Nes man tik vienas Šemeta tebuvo žinomas, o apie jokius dėstytojus nieko nebuvau girdėjęs.

      Reply
  4. varsketiz

    Perskaičiau tik pirmus 30, aišku išradingumo daug, bet vietomis tai nepasakyčiau, kad čia jau visiškai nepaaiškinamos nesamonės.
    „Užkalnis Gražulis“ => kažkas ieško Užkalnio 5 laidos ir per Google+ socialinius rezultatus yra atvedamas čia.
    „Graikija slepia mokesčius“ => žmogus ieško ne šito sakinio, o _keywordų_ tekste. Jei nori rasti tekstą apie tai, kaip „Daktaras Popadukolas slepia mokesčius Atėnuose“ (ir tiksliai neatsimeni pavardės, buvo parašyta gydytojas ar daktaras), tai yra visiškai normali paieškos frazė.

    O kadangi tamsta vaizdžiai rašote, tai pabandytite pats savo konkrečių straipsnių per google paieškoti.
    galima pradėti kad ir nuo „-ke, wtf“ frazės „šūdina lakštingala“ 😉

    Reply
  5. Tomas

    Tokie straipsniai yra puiki investiciją į busimą tinklaraščio lankomumą.
    Sveikintina idėja, kurią jau esu pasinaudojęs… Jei netingėčiau ir aš dažniau tokius sąrašiukus leisčiau 🙂

    Reply
  6. Kaspinuotis

    Čia gi viskas labai aišku dėl tų paieškų. Visi protingi žmonės Rokiškį ir taip žino. Tai jiems nereikia ieškoti. Dibilai nežino, tai ieško. O kadangi vien tik dibilai ieško, tai ir frazės nenormalios.

    Reply
  7. skirmantas tumelis

    Storas rudas airis -- matyt turėjo omenyje škotą.

    10 išgamų -- man asocijuojasi su filmu kažkokiu. O žodį „išgama“ garantuotai rašėte, pons…

    Beata Nicholson nuoga -- ghghghghghgh ;))) Beata, jūs esate labai seksuali ir jūsų ieško paaugliai, kad palengvintų savo sunkią dalį 😉

    Kaip praplatinti nuorodą? -- čia matyt long-link’o ieško. Nors paprastai visi šort-linko ieško…

    Reply
  8. Dovilė

    Ačiū už nuostabaus juoko dozę vakarui. P.Rokiški, seniai beverkiau iš juoko! Lenkiu žemai galvą tiems, kas šio blogo ieškojo, ir tamstai, kad nepatingėjote ieškotojus surasti.

    Reply
  9. Ele

    Prisipažįstu-„Žiurkėnas Rokiškis“ paieškoje ieškau aš. man taip greičiau, nei atsidaryti Bookmarks.

    Reply
  10. ert

    Tai „žiurkėnas Rokiškis“ terminas priimtinas ar žeidžiantis, nesupratau iš teksto.

    Reply
  11. sujauktas

    Beje, dėl „Linux gaidys“ tai manau žinau iš kur tai yra, kadangi tavo blogą nuo seno dar skaitau 🙂
    Kažkada livejournal.com ar net laikas.lt rašei apie savo draugą/pažystamą ,kuris išvažiavo programuoti į JAV Redmondą ir jis vadindavo linux’ą gaidžiu, paskui kažkaip išsiaiškino, jog jie ten su Visual Studio beveik nieko nedaro, o rašo viską su C\C++, paskui tik portina ant C# ar kažkas panašaus, jau ir pats nepamenu tos istorijos 🙂

    Reply
  12. Overlord3000

    „Linux yra gaidys – keista, bet anksčiau visokie kompiuterastai į mano blogą lyg ir neidavo. O dabar lyg ir ėmė eiti. Čia galiu tiktai tiek pakomentuoti: kad žmogus galėtų pagrįstai pasakyti, jog Linux yra gaidys, jis turi turėti labai aukštą kvalifikaciją. Bet tokią kvalifikaciją turintys panašių dalykų Google paieškoje neieško. Taigi, jei ieškote panašių dalykų ir atėjote į mano blogą pagal šią frazę, tai aš jums šimtu procentų garantuoju, kad gaidys yra ne Linux, o jūs asmeniškai.“

    -- Kokia būtų tamstos nuomonė dėl BSD?

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Turiu namie FreeBSD 2.2.5 originalius kompaktus iš Walnut Creek CDROM, 1997 metų, katruos saugau kaip reliktą iš tų laikų, kai suprasdavau kompiuterius 😀

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *