Su artėjančiomis šventėmis, ponai ir ponios

Štai ir vasara praėjo, štai ateina jau žiema, tai pasvenkinsiu jus šiandien, atiduokit man visus pinigus. Grynaisiais.

Aš – tai jūsų kalėdinė dvasia, kuri jums beldžiasi į jūsų nesąžiningas sielas, atiduokite man pinigus, kurių man dar neatidavėte. Atiduokite juos visus man, nes aš jums taip pasakiau. Grynaisiais visus tempkite, menki žmogiūkščiai.

Aš jums ne šiaip koks nors ten žiurkėnas, nes pinigus man neškite. Dovaas galit pasilikti sau, tiksliau parduoti ir gautus pinigus man irgi atnešti.

Aš jums ne šiaip koks nors ten žiurkėnas, nes pinigus man neškite. Dovaas galit pasilikti sau, tiksliau parduoti ir gautus pinigus man irgi atnešti.

O jei kiek rimčiau, tai sveikinu jus su artėjančiomis šventėmis. Gyvenimas iš esmės yra gražus ir mielas, kaip mažas kačiukas, tad tebūnie jis jums kaip minkšti ir švelnūgs kačiuko pūkai, kurie šildo jūsų rankas. Jūs galite šildyti kačiuką, o kačiukas iš jūsų irgi gaus šilumą. Būkite su tais, kas jums brangūs, o jei negalite su jais tuo momentu būti – prisiminkite juos ir jie prisimins jus. Ir jums bus šilčiau, ir šilčiau bus tiems, apie ką jūs galvojate.

Kartais tiesiog reikia šilumos, kuri daro stebuklus. Jūsų šilumos. Labai paprastai.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

2 thoughts on “Su artėjančiomis šventėmis, ponai ir ponios

  1. Lilina

    Baigiu jus įsimylėt. Laukit prie namo durų gerbėjos su pinigais.Persekiosiu ir seksualiai prekabiausiu 🙂 Su šventėm jus irgi 😉

    Reply
  2. Jolek

    Jep. Sutinku su kiekvienu žodžiu 😉 Ir Jus su Šventėmis. Kokia valiuta pinigų norite? Eurai, litai ar kronos? Nes čia dabar prieš šventes yra konvertavimo skirtumas. P.S.: #HamsterRules

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *