Seime vyksta kažkokie teisiamųjų bardakai

Vakar Seimo Žmogaus teisų komieteto posėdyje kažkokie neaiškūs tipažai pabandė prasukti cirką. Surinkti netikėtą kvorumą ir netgi atsisakius kai kuriems Seimo nariams dalyvauti, priskaičiuoti tuos atsisakančius kaip dalyvaujančius ir matyt pritariančius ir tokiu būdu paskelbti Uspaskichą nekaltu ir persekiojamu nelaimėliu, kurį reikia apsaugoti nuo žiauriosios lietuviškos teisėsaugos.

Agurką jums siūlo pauostyti, o ne teisingumą. Norite?

Agurką jums siūlo pauostyti, o ne teisingumą. Norite?

Vargšas Viktor Uspaskich, nekaltai ten kažkaip teismu apspręstas, tapo esą auka, susidorojimo rezultatu ir dar ten kuo nors, nes jis gi nekaltas ir kokie tai seimūnai tą žino geriau, negu teismas. Beje, kaip bebūtų įdomu, visu šituo teisingumų skleidimu užsiima dabar tvarkiečiai, darbiečiai ir LLRA. Kas, beje, giliau pažvelgus, kelia įdomių minčių.

Viskas aišku vyksta tik dėl vieno dalyko – kad kažkaip būtų pristabdytas Viktoro Uspaskicho neliečiamybės panaikinimas. Europos Parlamente gi tada bus galima skelbti, kad ir Lietuvoje jis jau nekalta auka pripažintas, taip kad negalima jo bausti, nes Lietuva ne valstybė ir jokio čia teisingumo nėra, o tik politinis persekiojimas tų, kas sėdi valdančiojoje daugumoje.

Vakar šitą svarstymą pavyko pristabdyti – atsirado keletas sveiko proto žmonių, kurie tą padarė. Bet panašu, kad šiandien bus vėl, lygiai tas pats cirkas, kartojamas jau kažkelintą kartą. Sako, kad 14:30.

Liūdna žinia yra tai, kad panašu, jog šitame eiliniame Uspaskicho išreabilitavime jau kvorumo išvengti bus sudėtinga, tad Seimo komitetas užsiimti bandys tuo, kuo pagal Konstituciją Lietuvoje gali užsiimti tiktai teismai – sprendimu dėl to, kas kaltas, o kas nekaltas.

Ponai ir ponios, paplatinkit šitai. Paskleiskit Seimo nariams. Gal nors vienas atsipeikės. Šansų visada yra, jei mes tai padarome.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

3 thoughts on “Seime vyksta kažkokie teisiamųjų bardakai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *