Putino šmėkla

Google paieškoje įvedus žodį „putin“, išsyk atsiranda papildymas – „putin dead“. Skamba beveik kaip „living dead“ – zombis, kurio smegenys supuvę tiek, kad jis tenorėt žudyti ir kelti karą. Nemąstantis zombis, kuriam svarbūs tik jo asmeniniai interesai ir kažkokia paranojinė idee fixe – atkurti naują Rusijos imperiją, SSRS 2.0 ir taip toliau.

Google paieška greitai reaguoja į žmonių susidomėjimą: Putinas numirė, taip - jis negyvas, nes mirė. Taip, to ieško žmonės.

Google paieška greitai reaguoja į žmonių susidomėjimą: Putinas numirė, taip – jis negyvas, nes mirė. Taip, to ieško žmonės.

Niekas negali dabar pasakyti, kas ten išties dedasi – gandų gandelių begalės. Ir kad Vladimiras Putinas su savo gimnaste pasigimdė Šveicarijoje vaiką, ir kad jis gripu serga, ir kad perversmas įvyko, kurio metu Putinas gal nužudytas, o gal įkalintas.

Dar viena versija – kad taip tiesiog pridengiamas Boriso Nemcovo nužudymas: kol visi aiškinasi apie dingusį Rusijos prezidentą, žmonės užmiršta apie politines žmogžudystes. O po kurio laiko Vladimiras Putinas vėl pasirodys, gaus teigiamo dėmesio ir jo reitingai vėl pakils.

Malonūs akiai vaizdai kol kas daromi fotošopais.

Malonūs akiai vaizdai kol kas daromi fotošopais.

Visi gandai internetams suteikia begalę džiaugsmo – pilna įvairiausių paveikslėlių su Putino laidotuvėmis, dingimais ir taip toliau. Ko gero, nuo Hitlerio ir Stalino laikų žmonės dar taip nesidžiaugė mintimi apie kokio nors diktatoriaus mirtį.

Tuo tarpu Kremlius skelbia neaiškias nuotraukas apie kažkokius Putino susitikimus, o gandai sako, kad nuotraukos darytos prieš savaitę. Turint omeny, kokio lygio falsifikacijomis jie ten jau įpratę užsiimti, tikėjimo tuo – anei lašo. Netgi viešame renginyje nufilmuota medžiaga ir tai ne visus jau įtikintų.

O likęs pasaulis meldžiasi ir dreba – vieni iš nežinios, kas bus, jei Vladimiras Putinas dings, o kiti – iš nežinios, kas bus, jei Vladimiras Putinas pasirodys niekur nedingusiu.

Aiškumo pasidarytų daugiau nebent tuo atveju, jei koks nors valdžios kontroliuojamas Rusijos televizijos kanalas parodytų legendinį „Gulbių ežerą“, – Piotro Čaikovskio baletą kuriuo Maskvoje tradiciškai paskelbiama apie valstybės perversmą.

O kol kas paspėliokim, kas gi ten pasidarė ir kuo viskas baigsis.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

15 thoughts on “Putino šmėkla

  1. Karolis

    Manau, kad gyvas jis yra, atsiras per Krymo okupacijos metines gyvas ir sveikas, it koks Dievo sūnus prisikėlęs iš numirusių, ir tai bus didžiulis BAM, tie, kurie norėjo jo mirusio, baisiai nusivils, o tie kurį jį mylėjo, dabar dievins it kokį Dievo sūnų, nusileidusį iš dangaus ir atkentėjusį už šventą rusų tautą. O visi tie tankai ir šarvuočiai -- okupacijos minėjimui, kaip ir visokie sunkvežimiai -- instaliacijų, dekoracijų ir kito inventoriaus atvežimui. Jau Twitter’yje ir foto yra, kad kažkikokie papuošimai šalia Lenino kapo kurpiami. Vienintelis klaustukas -- malūnsparniai, bet čia gal jau tiktų Šveicariška versija, neva Putinas grįžo su Kabajeva ir savo palikuoniu į savo gūžtą. Tai va, mano 50 euro centų.

    Reply
    1. Karolis

      Ir dar galiu pridėti, kad visi spekuliuojantys kur jis dingo, ypač sakantys, kad jį nuvertė ar nužudė, ar pats numirė, tai tik nežinodami padeda tam efektui kuris bus, kai jis sugrįš per okupacijos minėjimą 😉 Genialu.

      Reply
  2. jurgis

    1-užgėrė. jau savaitę neišsiblaivo, tai yra slepiamas, kad nepasirodytų ir ko neprišnekėtų, kaip kad Jelcinui būdavo.

    2-sveikata sušlubavo. Gal insultas, gal gripo komplikacijos, O gal tiesiog siūlės ant veido gyja, tai negali pasirodyti viešumoje.

    3-šeimyniniai reikalai, kokios nors problemos su meiluže ar dukrom.

    4-nuverstas perversmo būdu -- gal už tai, kad buvo skystas ir nebombardavo kievo, arba atvirkščiai -- už tai kad per savo užsispyrimą oligarchai prarado pusę turtų.

    5. Sėdi bunkeryje ir planuoja totalinio karo mnogochodovką.

    6. užpuolė depresija. nieko nenori daryti, guli užsidaręs kokioje kremliaus menėje ir verkia.

    Reply
    1. Sūduvis

      Tiktai užgėrė.
      Kiek teko matyti straipsnių šia tema, daugelyje pabrėžiama, kad turėjo įvykti kažkas netikėto, kam Rusijos valdžia buvo nepasiruošusi. Tokiu atveju, jei būtų perversmas, perversmininkai, manau, jau senai būtų paruošę kokį pranešimą spaudai apie Pu atsistatydinimą dėl ligos ar kokios kitos priežasties.
      Dėl vaiko gimimo, nemanau, kad Kremliaus atstovai tokie kvaili, jog devynis mėnesius nematė, kad jų caro dabartinė gyvenimo draugė laukiasi. Tai tikrai ne tas atvejis, kuris sukeltų sumaištį.
      Ligos atvejis, mano nuomone, taip pat nėra tas įvykis, kuris turėtų sukrėsti caro aplinką. Vien tik dėl to, kad Rusijos valdžios viršūnės šiuo atveju turi nemažai patirties (gi palyginus ne taip seniais sovietiniais laikais CK buvo vadinama senelių prieglauda, o visi sovietų sąjungos vadovai praedant Brežnevu buvo pakankamai sukriošę, tad ligos atveju jie jau atidirbę visą sistemą kaip ir ką daryt, juolab, vėlesniais laikais pats Jelcinas buvo pakankamai senas ir turėjo sveikatos sutrikimų).
      Visokius botaksus putinui leido ir iki tol, tad tai neturėtų sukelti didelių problemų, dėl kurių reikėtų dingti „iš eterio“. Nebent gautųsi kokios komplikacijos, bet čia vėl pasikartotų scenarijus, skirtas ligos atvejui.
      Taigi, turėjo įvykti kažkas tikrai tokio nenuspėjamo. Tad belieka tik užgėrimas, kuriam niekas nebuvo pasiruošę, mat netikėjo, kad jų prezidentui taip gali nutikti. Na o girtas žmogus gali visokių kiaulysčių prikrėsti ir prikalbėti, tad ir slepia laukdami, kada anas išsipagirios.
      Aišku, aš čia juokais, bet smagu šia tema pašmaikštauti. Bent jau kol kas…

      Reply
      1. Sūduvis

        O jei rimtai, tai reikia tikėtis, kad jis nėra užmatęs ko nors rimto ir žadančio mums, o gal ir visam pasauliui, kažką negera. Jeigu tikėti Lietuvos ryto portalu, Šoigu, kuris irgi yra kažkur dingęs, pranešė, mol Putinas davė įsakymą paskelbti karinę parengtį Šiaurės laivyne ir kai kuriuose Vakarų karinės apygardos ir parašiutininkų daliniuose. Būktais turi prasidėti didelės karinės pratybos, kuriose turėtų dalyvauti 40 000 karių.

        Reply
  3. Siaubas

    Man kažkodėl rodosi, kad jam tiesiog kokį botoksą ar patempimą padarė ir dabar laukiama kol visi tinimai praeis.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Na, žvelgiant į išpurtusį jo veidą paskutinius mėnesius, atrodo, kad jam ne taip seniai turėjo jau daryti visokias silikonų procedūras. Nors gal, gal. Nežinau, kokiu dažnumu tai daroma.

      Reply
      1. Siaubas

        Ten galėjo būti nuo to, kad jau laikas atlikti aptarnavimą.
        2012 m. jam charę tikrai suremontavo, o visokius patempimus ir botoksus reikia naujinti kas 3-5 metus, nes oda pradeda grįžinėti į savo pradinę stadiją, dėl ko atsiveria visokios ertmės po ja, kur renkasi skysčiai.
        Vat lyg ir laikas atėjo byrantį fasadą patinkuot.
        Bet kuriuo atveju – čia diletantų spekuliacijos ir artimiausiu metu bus aišku, kas su mažuoju princu nutiko.

        Reply
  4. Vytautas Šaltenis

    Jeigu gerai įžiūriu, kad toj laidotuvių iliustracijoj per vidurį stovi Псой Короленко ir (su gėlėm) Наталья Беленькая, tai spėčiau, kad ten ne fotošopas, o kažkokia akcija IRL.

    Reply
  5. visiškas Stasys

    Gali būti, kad problemos su Putkos sveikata neleidžia jam išlįsti į viešumą ir žinant, kad viską ten valdo KGB klanai, o ne vienas Putka, tai šiuo metu dresuojamas naujas antrininkas paleidimui į trasą. Putkos gi reitingai tokie aukšti, kad be jo, jam užsilenkus, šalį dabar ištiktų didžiulis šokas, gal net revoliucija, todėl reikia vietinius zombius paruošti tam, jų negąsdinant išmesti antrininką, kuris pasimaivys kurį laiką, o po to pasakys, kad pavargo ir vėl perduos valdžią Medvedžiui.

    Reply
  6. Augustas

    Na, aš linkęs manyti, kad V.Putinui kažkas ten su B.Nemcovu neišdegė. B.Nemcovas kažką ten netikėto V.Putinui padarė, kad V.Putinas buvo priverstas skubiai B.Nemcovą į aną pasaulį nusiųsti, o pats dabar tylumoje likviduoja B.Nemcovo sukeltos „avarijos“ padarinius. Kai „avarijos“ padariniai bus likviduoti, V.Putinas vėl pasirodys ir pratęs tai, ką pradėjo prieš B.Nemcovo sukeltą „avariją“.

    Reply
  7. Lilina

    Kol jis buvo dingės, dingo dar vienas žmogus. Jo asmens sargybinis, Zolotovas. Kaip dingo taip ir neatsirado per Putino dingimą. Gal irgi buvo prielaida sumažint triukšmą aplink dar vieną žmogžudystę?

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *