Ryšium su manęs asmens pakliuvimu į elito sąrašus

Įvairūs informacijos šaltiniai man pranešė, kad portalas DELFI įtraukė kažkokį Robertą Savukinovičių į savo paskelbtus elito sąrašus visuomeninininkų tarpe. Ir paskyrė jam 28 vietą, besančią tarp kitų asmenų.

Neškite pinigus. Rokiškis Rabinovičius - tai pasaulio šviesa. Šitaip jums taria spindulingiausioji radijo laidų vedėja ir manęs pinigų surinkimo plėtros fondo valdybos pirmininkė Živilė Kropaitė.

Neškite pinigus. Rokiškis Rabinovičius – tai pasaulio šviesa. Šitaip jums taria spindulingiausioji radijo laidų vedėja ir manęs pinigų surinkimo plėtros fondo valdybos pirmininkė Živilė Kropaitė.

Tame pačiame sąraše esantis Jurgis Jurgelis, buvęs VSD vadovas, užima 27 vietą pagal įtakingumą, tuo tarpu Lietuvos mokslų akademijos prezidentas Valdemaras Razumas nusileidžia tam Savukinovičiui, užimdamas 29 vietą. Tai nėra teisinga.

Noriu jums pareikšti, kad Robertas Savukinovičius išvis niekaip neturi pagrindo į jokius sąrašus pakliūti, nes tam tiesiog nėra sudaręs jokio pagrindo. Jo įtaka yra nykstamai maža, tiesiog nulinė. Ir išvis, jis tėra varganas nykus manęs buhalteris (ir tai, tik tuo metu kai žemiausios grandies buhalterė išeina atostogų), o šiaip kasdienėje veikloje jis išvis yra tiktai kasininkas (panašiai kaip kokiame klajojančio cirko bilietų kasoje), kurio visas darbas yra surinkti man nešamus grynuosius.

Visi grynieji priklauso man, Rokiškiui Rabinovičiui. Turite man juos sunešti visus. Grynuosius. Jei trūksta grynųjų, išsigryninkite ir tada suneškite man. Išvis tiesiog žinokite, kad man turite nešti visus pinigus. Tai jūsų tikėjimo tiesa ir manęs jums leidžiama malonė.

Aišku, paguodžia bent jau tai, kad kažkoks manęs kasininkas, neturintis jokios įtakos ir dedantis pinigus į dėžutę, yra menamai svarbesnis, negu tokie veikėjai kaip Artūras Žukauskas (Vilniaus universiteto rektorius), Vytautas Radžvilas (filosofas), Algirdas Monkevičius (buvęs švietimo ministras), Kristina Sabaliauskaitė (nuostabi rašytoja), Tomas Janeliūnas (politologas), Valentinas Sventickas (eseistas), Ainė Ramonaitė (dizainerė), Mažvydas Jastramskis (politologas), Marius Ivaškevičius (režisierius), Česlovas Laurinavičius (istorikas), Egidijus Dragūnas (SEL), Alfonsas Daniūnas (Vilniaus Gedimino technikos universiteto rektorius), Beata Tiškevič (žavinga vedėja), Lionginas Virbalas (arkivyskupas), Sigitas Parulskis (eseistas), Nerija Putinaitė (visokių švietimo stagnatorių siaubas), Eugenijus Butkus (buvęs Lietuvos mokslo tarybos pirmininkas), Donatas Ulvydas (režisierius), Irena Veisaitė (visuomenininkė, Atviros Lietuvos fondo steigėja), Algimantas Kasparavičius (istorikas), Saulius Žukas (leidėjas). Tai yra šis bei tas.

Išties aš netgi nepažįstu daugelio šitų žmonių, nes jie dar neatnešė man grynųjų, bet tai, žinoma, tik laiko klausimas.

Visgi, aš manau, kad manęs kasininkai, ir netgi kasininkų kiemsargiai turėtų savo įtakingumu lenkti visus, nes pagal mano planą aš turėčiau po kiek laiko jau būti pilnavertis Visatos Valdovas. Neškite man pinigus. Grynaisiais.

Tai reiškia, kad netgi manęs kasininko kiemsargio virėjos manikiūrininkės kaimynės pusseserės siuvėjos draugės žiurkėnas turi savo įtaka aplenkti net ir pirmose vietose esančius asmenis, tokius kaip Alfredas Bumblauskas (pagarsėjęs istorikas), Leonidas Donskis (pagarsėjęs politikas), Algirdas Kaušpėdas (taip, tas pats garsiausias Anties vokalistas, dainomis vedęs Lietuvą į Laisvę), Ričardas Doveika (kunigas, kuris jums moralę duoda), ar Andrius Mamontovas (kuris dainuoja ir turi nuomonę). Jie dar irgi man neatnešė visų grynųjų.

Aš nesuprantu, kodėl manęs kasininkas buvo įtrauktas į kažkokius sąrašus, bet manau, kad tai visai gal ir pateisinama, nes DELFI turi savus kriterijus ir ne šiaip sau jie yra tokie dideli žiniasklaidininkai. Man tik nesuprantama, kodėl jie neužrašė, kad aš esu būsimas Visatos Valdovas. Ir kad visi turi nešti man visus grynuosius pinigus.

Vienas iš paminklo man projektų. Nuotraukoje matote, kad centrinė Rokiškio aikštė perstatyta, panaikinti nereikalingi pastatai, pagerintas miesto susisiekimas ir infrastruktūra.

Vienas iš paminklo man projektų. Nuotraukoje matote, kad centrinė Rokiškio aikštė perstatyta, panaikinti nereikalingi pastatai, pagerintas miesto susisiekimas ir infrastruktūra.

Ir išvis, ar daug jūs surasite kitų asmenų Lietuvoje, kurių vardu būtų pavadintas ištisas miestas – Rokiškis? Ir man dar gyvam esant, nes numirti aš visai nesiruošiu. Atsakymas čia labai aiškus: aš esu toksai tobulas, kad esu toksai vienintelis. Todėl pats tobuliausias Lietuvos miestelis ir yra pavadintas manęs garbei. Neškite man pinigus, menki žmogiūkščiai.

Taip pat, jei jau tokia proga iškilo, tai aš jus informuoju, kad išvis manęs vardu pavadintame Rokiškyje turėtų būti pastatytas paminklas, kuris būtų skirtas man. Jis bus bronzinis, stovės jisai centrinėje, gražiausioje Rokiškio aikštėje ir ant jo bus parašyta, kad Rokiškis pavadintas manęs garbei. Ir už to paminklo pastatymą, tie kas jį statys, man dar turės sumokėti pinigus. Aš manau, kad tai bus pats geriausias paminklas ne tik Rokiškio, bet ir visos Lietuvos istorijoje. Tiksliau, visos Žemės planetos istorijoje.

Tačau įvairūs žmogiūkščiai balsuoja už neaišku ką. Kas gi gaunasi? Štai vat žiūrėkim: už tą patį manęs kasininką aukščiau sėdi netgi Rūta Meilutytė (plaukikė), Algimantas Čekuolis (apžvalgininkas), Gintaras Grušas (vyskupas), Marijonas Mikutavičius (dainininkas), Audrys Juozas Bačkis (kardinolas), Ramūnas Vilpišauskas (TSPMI direktorius), Kęstutis Girnius (politikos apžvalgininkas), Raimundas Lopata (politologas), Mečys Laurinkus (buvęs Valstybės saugumo departamento vadovas), Eimuntas Nekrošius (režisierius), Dainius Pūras (psichiatras), Egidijus Aleksandravičius (istorikas), Petras Baršauskas (Kauno technologijos universiteto rektorius), Rimas Tuminas (režisierius), Vladas Gaidys (Vilmorus direktorius), Benediktas Vanagas (ralio lenktynininkas), Mykolas Katkus (PR ekspertas), Laurynas Kasčiūnas (politologas), Romas Švedas (energetikos viceministras), Juozas Statkevičius (dizaineris), Arvydas Šliogeris (filosofas), Jurgis Jurgelis (buvęs VSD vadovas).

Aš jums noriu pasakyti, kad aišku čia visokie reitingai yra labai gražu ir taip toliau, bet jūs turite suprasti, kad tai yra tik vienadienės šio pasaulio dulkės. Kas bus, kai praeis 1000 metų? Ogi jūsų neliks. Bet Visata egzistuos. Todėl remkitės svarbesnėmis vertybėmis. Visatos valdymas yra svarbiau, negu jūsų smulkūs reikaliukai, todėl neškite man visus savo pinigus, nes juos turite atiduoti man.

Upd: mane operatyviai, dar berašant šitą pareiškimą, jau taiso kiti manęs informavimo šaltiniai – į tą 28 vietą įtakingiausiųjų sąraše išrinktas ne Robertas Savukinovičius, kuris yra manęs kasininkas, o išvis kažkoks neaiškus tipas, kurio aš išvis netgi nepažįstu ir nežinau. Tai kažkoks moralinis pakrikimas. Kur ritasi visuomenė?

Taigi, nors straipsnis jau ir neaktualus, nes parašytas per klaidą, bet manau, kad jūs turite neužmiršti esminio dalyko, ponai ir ponios. Ponai ir ponios, jūsų pinigai turi keliauti man. Visi pinigai.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Ryšium su manęs asmens pakliuvimu į elito sąrašus

  1. Paulius Žuvyčius

    Iš tikrųjų Delfi turėjo 28 vietoje parašyti ne tamstos vardą ir pavardę o štai šitaip: Visatos Valdovas*. *- Delfi perspėja, kad atsivertę šį tekstą jūs patvirtinote, kad visus grynuosius atnešite ir įteiksite Visatos Valdovui į rankas. Taip pat visas santaupas išgryninsite ir pasiskolinsite š Pipedijos kreditų kuriuos taip pat nunešite ir atiduosite. Tai ką perskaitėte neįmanoma atskaityti ir Delfi neprisiima atsakomybės už pasekmes neįvykdžius savo prievolės.

    Reply
  2. Pjovejas

    aš tik turiu klausimą: ar tikrai čia žiurkėno straipsnis? o tai žinote, pilna šiais laikais apgavikų… sėdi kokiam nors kalėjime hakeris, nulaužia puslapius, įdeda reikalavimus nešti pinigus ir neša vargšės senutės už anūkėlius…

    Reply
  3. Margos paraštės

    Įtakingasis jūsų asmenie, gal malonėtumėte apsvarstyti galimybę keisti grynųjų surinkimo metodikas (drįstu pasiūlyti jas radikaliai griežtinti), nes dabar dar kai kurie grynųjų turi ir už juos įtraukinėja jus, Valdove, į visokius sąrašus. Dar matau gerai gyvenančių, dar turi už ką savo nuomonę reikšti ir net balsuoti!

    Sveikinimai pribalsavimo įtakingu proga. Turint omenyje jūsų smegeningumą, tai nestebina ir džiugina.

    P.S. Pati jau nebeturiu grynų, net gimines išgryninau. Rašau iš kelioms minutėms neatlygintinai paskolinto kompo, kurį kažkas vis dar turi neišgrynintą!

    Reply
  4. Genadij iz Nefteskvazinska

    gerb. jusu visatybe,galbut laikas modernizuotis ir atsidaryti banko saskaita,igalinti atsiskaitymus kortele ir cekiais?

    Reply
  5. Operatorius

    Turiu grynųjų, gal jau sužymėtų STT, vakar su sūnum pažiūrėjau Ratatouille, norėčiau atnešti žiurkėnui Rokiškiui grynais. Gali jis juos panaudoti rinkimams, reitingo kėlimui, netgi praliuobti bare. Gal dar paprašyti STT, kad pažymėtų antrą kart, ar gauti Romos popiežiaus leidimą. Jug nesu kyšininkas ir nenoriu praleisti gyvenimo galą kaliūzėj.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *