Kliedesių partijos programa

Ponai ir ponios. Nutekėjo informacija apie tai, kad kuriama nauja partija – Lietuvos Kliedesių sąjunga. Partija kovos už tai, kad geriau gyventų paprastas žmogus, kad visokie turčiai ir vagiai nevogtų iš gyventojų ir kad viskas būtų gražu ir teisinga.

Junkitės į naujos partijos gretas - Kliedesių sąjunga yra už tyrą gražią Lietuvą, be korupcijos, iškrypėlių ir vagių!

Junkitės į naujos partijos gretas – Kliedesių sąjunga yra už tyrą gražią Lietuvą, be korupcijos, iškrypėlių ir vagių!

Kadangi partijos progama turi būti paskelbta dar prieš rinkimus, aš jums maloniai ją pateikiu. Tikiuosi, kad ir su kitais pasidalinsite, nes nepaisant kalbų, kad į Kliedesių sąjungą jau pažadėjo pereiti bent kelios dešimtys Seimo narių, šiai partijai trūksta naujų narių. Platinkite ir teisingumas įsigalės.

  • Minimalus atlyginimas bus nustatytas toks, kad būtų ne mažesnis už vidutinį. Žmonės turi gyventi gerai, tegul vertelgos nemeluoja, kad neturi pinigų algoms.
  • Įmonės ne mažiau kaip 90% savo bendrųjų pajamų (ne pelno, o būtent pajamų) turi išmokėti darbuotojams. Nes vertelgos nuslepia pajamas, o turėtų jomis su dirbančiaisiais dalintis.
  • Ne mažiau kaip 50% pelno bus skirta darbuotojų skatinimui. Visos įmonės privalės tai daryti, nes kitaip irgi darbuotojus apšvarina. Tegul vertelgos atveria savo kišenes!
  • Už darbdavo nesumokėtus/nuslėptus mokesčius atsakys darbuotojai, o nesumokėjus mokesčių, visi įmonės įsiskolinimai išieškomi iš jų. Darbuotojai taip bus paskatinti pranešti apie vertelgas, kurie pinigus vagia.
  • Visų prekių kainos parduotuvėse bus reguliuojamos taip, kad neviršytų tos rūšies prekių kainos vidurkio. Nes kitaip vertelgos pelnosi iš skurstančiųjų. Kainos turi būti mažinamos.
  • Siekiant gerinti visuomenės sveikatą, eutanazija bus privaloma tvarka įteisinta visiems asmenims, kurie suserga ligomis, o taip pat pensininkams. Už eutanazijos paslaugas kompensuos valstybė. Taip pagerės visuomenės sveikata, sumažės ligoninių poreikis, išsispręs eilės poliklinikose.
  • Kad visi būtų sveikesni, Sveikatos apsaugos ministerija įves privalomą sportą visiems asmenims. Kas nesportuos, tam nebus suteikiamos nemokamos paslaugos poliklinikoje. Dar daugiau, už tą nesveiką gyvenimo būdą, kai nesportuojama, bus skiriamos baudos.
  • Uždrausime prietaisus, kurie skleidžia kenksmingą spinduliuotę ir radijo bangas. Apsaugosime žmonės nuo ligų.
  • Kad įmonių pavadinimai būtų gražūs, lietuviški, juos turės ne įmonės susigalvoti, o lietuvių kalbos specialistai. Įmonės privalės vadintis tik pavadinimais, kuriuos pasirinks iš specialiai sukurto pavadinimų sąrašo. Taip palengvinsime ir verslo gyvenimą, ir savo kalbą geriau tausosime.
  • SMS žinutės bus siunčiamos tiktai per VLKK serverius, kad būtų ištaisyta klaiki ir beviltiška moksleivių kalba. Tos žinutės, kuriose yra rašybos klaidų ir svetimybių, bus nepraleidžiamos. Programai finansuoti reiks daug pinigų ir naujų darbuotojų. Skatinkime tautos raštingumą!
  • Medžioklėje bus įteisinti ne tik naktinio matymo prietaisai, bet ir kulkosvaidžiai, minos bei granatos. Laukiniai žvėrys siaubia daržus, ūkius ir miškus, todėl reikia imtis rimtų priemonių. Be to, medžioklė – tai sportas ir menas, todėl reikia ją skatinti. Medžioklės priemonių įsigijimui bus skiriamos kultūros lėšos.
  • Siekiant didinti rinkimų skaidrumą ir neatsilikti nuo Estijos, bus įvestas internetinis balsavimas. Kad nebūtų klastojimų, balsus pagal specialų algoritmą paskirstys kompiuteris. Taip bus užtikrinta, kad išrenkami bus tik teisingi kandidatai ir išvengiama kokio nors nesąžiningo balsų klastojimo.
  • Kad politikai nevogtų, vokeliai bus uždrausti. Tačiau bus leidžiamos paskolos, kurias jie galės pinigų pasiskolinti. Paskola – ne kyšis, turime sutvarkyti šitą nesusipratimą. Tegul niekdariai iš STT nekaltina nekaltai apšmeižtų žmonių. Visi žinom, kam ta STT dirba.
  • Seimo narių skaičius bus sumažintas iki 31. Kam dabar tie 141 išlaikytinis? Tegul eina darbo dirbti, bent kokia nauda bus iš jų. Seime turi būti tiktai tinkamos partijos nariai – jų ir pakaks.
  • Nelegalūs statiniai bus legalizuojami, privalomąja tvarka panaikinant trukdančius draudimus ar apribojimus, jei pastato savininkas yra rinkėjų į postą išrinktas politikas. Neturi taip būti, kad visuomenės pasitikėjimą turintis žmogus negali pasistatyti namo kur nors draustinyje ar parke.
  • Kad žmonės geriau gyventų, bus įvesti produktų krepšeliai. Juos už talonus privalomai gaus tie, kas gauna mažiau vidurkio. Kad nešvaistytų produktų, nepardavinėtų ir nekeistų jų į degtinę, viską turės suvalgyti produktų išdavimo punkte.
  • Įvairūs plakatai ir kita informacija (įskaitant straipsnius žiniasklaidoje, TV ir radijo laidas bei kitus informacijos vienetus), siekiant apsaugoti mažamečius nuo traumų ir streso, turi būti išleidžiami į viešumą ir naudojami tik gavus Žurnalistų etikos komisijos leidimą. Visuomenė turi būti saugi nuo žalingos informacijos.
  • Bus sukurtas Verslo vystymo departamentas prie Ūkio ministerijos, kuris planuos ir verslininkams nurodys, kokias įmonės kur reikia steigti. Verslininkai privalės užsiimti nurodyta veikla, o ne savo susigalvotomis nesąmonėmis. Taip ir visuomenei bus geriau, ir nepatyręs verslas išvengs klaidų.
  • Siekiant visuomenės saugumo, bus uždrausta įsigyti telefonus ar išeiti į gatvę, negavus specialaus leidimo iš policijos. Nes telefoniniai sukčiai siautėja dėl to, kad telefonus gali nusipirkti be leidimo. O nusikaltėliai gatvėse būna dėl to, kad be leidimo į gatvę gali išeiti.
  • Kad kareiviai negalėtų susižeisti, ko nors nušauti ar nelegaliai medžioti (brakonieriauti), iš jų bus atimti ginklai. Visi žino, kad ginklai yra pavojingi. Kareiviai, gaunantys ginklus, gali ir nusižudyti, todėl negalima jiems suteikti ginklų. Turime rūpintis žmonių saugumu!
  • Baudžiamąjame kodekse bus įvesta kaltumo prezumpcija. Dabar galiojanti neteisinga nekaltumo prezumpcijos nuostata bus panaikinta. Tegul žulikai ir kiti nusikaltėliai patys įrodinėja, kad yra nekalti!
  • Bus priimta teisinga šeimos koncepcija. Šeima bus tiktai susituokę vyriškos ir moteriškos lyties asmenys, turintys ne mažiau, nei tris vaikus, ir tiktai po medicininės komisijos patvirtinimo kad jų lytiniai santykiai yra atitinkantys nustatytas normas.
  • Bus uždraustas seksas asmenims, nesulaukusiems 21 metų amžiaus. Kad jaunuoliai neištvirkautų, bus pritaikytos mokslinės priemonės. Už ištvirkavimą bus skiriamos baudos ir areštas.
  • Vienalytis seksas, striptizas, oralinis seksas ir pornografija bus uždrausta. Už tai bus numatytos didelės bausmės, kad nekiltų noras tokiomis šlykštynėmis užsiimti. Turime kovoti už tautos moralę. Tiktai dora bei skaista – tai kelias į ateitį ir Lietuvos išlikimą.
  • Kontracepcija bus uždrausta. Seksas turi būti skirtas dauginimuisi, o ne malonumui. Neturime toleruoti ištvirkavimo visuomenėje. Prezervatyvai ir kontracepcinės tabletės turi būti prilygintos narkotikams, nes tai priklausomybė nuo šlykščios fiziologijos.
  • Uždrausime šlykščią homopropagandinę simboliką – visokios vaivorykštės daugiau nepersekios vaikų mokyklose, negadins nuotaikos normaliems žmonėms!
  • Internetas bus uždraustas naudoti namuose, nes jo skleidžiama elektromagnetinė spinduliuotė galimai sukelia vėžį. Žmonės turi būti apsaugoti nuo pavojų, ypač vaikai. Lietuvoje turi būti rūpinamasi vaikais!
  • Su specialiu leidimu bus leidžiamas priėjimas prie Interneto per valstybinius terminalus tiems, kas gavo pažymą iš poliklinikos. Tam, kad Internetas būti greitas, bus sukurtas valstybinis internetinis tinklas, o taip pat specialios Interneto kortelės. Joms apskaityti bus sukurta speciali sistema, kuri bus sujungta su Vilniečio kortele. Taip bus palengvintas atsiskaitymas už paslaugas, sukurtos modernos mokėjimo priemonės.
  • Panaikinsime korupciją šalyje. Neliks kyšininkų ir kyšininkavimo.
  • Sustabdysime jaunimo emograciją. Studentai, baigę mokslus, privalės atidirbti už nemokamai gautą mokslą 5 metus Lietuvoje. Verslas privalės visus įdarbinti, o tie, kas nenorės dirbti kur paskirta, turės sumokėti baudas.
  • Sustabdysime imigrantų antplūdį. Milijonai pabėgėlių puola Lietuvą!
  • Nustosime pyktis su kaimynais. Nutrauksime sankcijas Rusijai, kad vėl galėtų klestėti prekyba, atkursime draugiškus santykius. Nesipykime su geriausiais savo partneriais!
  • Neleisime tyčiotis iš žmonių visokiems žiurkėnams, užkalniams, ramanauskams ir kitoms atmatoms! Aužmausime apinasrį jiems, pažiūrėsime, kaip jie tada jausis!

Jei kam nors pasirodė, kad visi šitie punktai yra paimti iš visokių paskutinius kelerius metus politikoje besitrinančių veikėjų (įvairių Seimo narių, ministrų ir pan.) viešų kliedesių ir įstatymų projektų, tai čia tik atsitiktinis sutapimas.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

10 thoughts on “Kliedesių partijos programa

  1. Komuniste

    Baikit daryt perversmus. Visos kitos partijos gaus daryt baigiamuosius suvaziavimus, nes visi nores perstot i LKS!!!!!!!!!@1

    Reply
      1. ...

        Į Lietuvą neplūsta ir joje neužsiliks, bet Europai daugiau nė vieno nebereikia. Tiesiog parodykime gerą pavyzdį.

        Reply
  2. Saulius S.

    Tokį kuo skubiausiai turėtų priimti anglai su airiais ir visokie ispanai beigi norvegai.

    Reply
  3. lmn

    Bus uždraustas lytinis švietimas, nes kitaip paaugliams kils pagundos nesilaikyti masturbacijos cenzo iki 21m. Dorinio tikybos ugdymo pamokos bus privalomos be pasirinkimo.

    Mokyklose bus grąžintos fizinės bausmės, nes moksleiviai turi per daug teisių ir visai neturi pareigų. Ir iš viso nėra ko draskyti akis mokytojams.

    >lytiniai santykiai yra atitinkantys nustatytas normas
    Tikrinama bus iki trečios protėvių kartos, nes proprosenelė galėjo būti užsislaptinusi lesbietė. Taip pat šeimos statusas bus suteiktas tik tuo atveju, jei VLKK patvirtinis protėvių taisyklingą pavardžių rašybą. Taip pat šeimos negalės sukurti moterys, nesutinkančios keisti pavardę į vyro, nes taip pamirštamos tradicijos ir žlugdoma tautos ateitis.

    Bandymai gauti asmens dokumentą su pavarde, kurioje yra bent viena lenkiška raidė, bus prilyginta valstybės išdavystei.

    Kovosime su emigracija. Išvykstantys į Geyropą turės užsiregistruoti Kultūros vertybių registre trys mėnesiai prieš išvykimą. Kitaip nebus išleidžiami.

    Reply
  4. lmn

    Draugai, ši nuostabi partinė programa yra puikus atsakymas visiems fobams, vėlkakoms, ir plakatų nekentėjams. Čia tiesiog internetinis memas, kuriam lemta gyvuoti per kiekvienus rinkimus!

    Reply
  5. Tomas

    Primena prie 29 metus neseniai sugriuviusią šūdina kažkokią tais „Sąjungą“.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *