Lietuviškos kompartijos vadukas Vladislav Šved diagnozuoja man psichikos ligą

Что же касается „друга“ из Рокишкиса, то это клиника. Для диагноза достаточно проанализировать текст его первого отклика. Я не говорю о его выводах и степени информированности. Например, факт уничтожения 94% евреев в Литве общеизвестен. Известно, также что в обвинении Бурокявичюса и Ермолавичюса, ничего не говорилось о причастности Компартии Литвы к гибели людей у телебашни. Но „другу“ из Рокишкиса ничего не докажешь. У него своя правда. Поэтому таким людям не надо ничего доказывать. Это пустая трата времени и нервных клеток.

Nesigilinsiu šičia į to šūduko pezalus. Visa diskusija apie jo kliedesius – ankstesniame mano pranešime – http://rokiskis.popo.lt/2008/04/24/na-ir-netikek-po-viso-to-scientologais/

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

28 thoughts on “Lietuviškos kompartijos vadukas Vladislav Šved diagnozuoja man psichikos ligą

  1. pavejui

    Na bet užtai sužinojome šį bei tą naujo apie tą vaduką. Linksmiausia, kad toks buvęs idėjiškas LKP/TSKP antrasis sekretorius patapo Žirinovskio bendrapartiečiu -- tsakant, šūdas neskęsta…

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Jaučiuosi pamalonintas to, kad netgi Vladislavas Švedas į mano menką personą atkreipė dėmesį. Kažkodėl vėl prisimenu tą periodą, kai šis veikėjas valdė SSRS veiksmus Lietuvoje.
      Gaila, kad Mikutinovičiaus ir Gorbačiovo negali pasigauti -- tada Švedui, Burokevičiui ir Jermalavičiui pagal anų parodymus būtų galima pradėti baudžiamąją už žmogžudystes ar net išvis už karinius nusikaltimus.
      Nors reikia pripažinti, kad ir Lietuvoj prokuratūra viską gerokai vilkina -- faktų per akis, o tempia gumą.

      Reply
      1. pavejui

        Nu jo, patapai įžymybe -- Švedas netgi tą žurnaliūgą advokatėliu įdarbino 😀
        P.S. Man kyla įtarimas, kad Šved yra kadaise įkąstas bebro ir todėl toks neadekvatus. A?

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Manau, tai tipinis bebrozės atvejis -- kai bebras, nėręs į subinę, sugraužia stuburą ir prisigraužia iki galvos smegenų.

          Reply
          1. pavejui

            Baisu, vienok -- juk tai netgi XXI amžiuje dar neišgydoma! 🙁
            Vienintelis vaistas -- kontrolinis šūvis į užpakalį -- yra buvę atvejų, kad bebras iš baimės iššokdavo lauk. Bet stuburo beigi smegenų jau nėra, tai žmogus tinka tik į kriminal-demokratų ar liberal-kriminalų partijas 🙁

            Reply
            1. rokiskis Post author

              Jei Vladislavas Švedas yra Lietuvos nepriklausomybės atkūrėjas, o aš psichikos ligonis -- tai kodėl gi ne? 🙂

              Reply
    1. rokiskis Post author

      Re: * apsimesdama visiškai rimta *
      Neapsimesdamas rimtu, galiu atsakyti išties rimtai -- kaip tyčia, neseniai rašiau apie psichiatriją: jo neįvardinta diagnozė būtų „lėtaeigė schizofrenija“ (vialotekusciaja schizofrenija). Tarp kitko, būdinga, kad diagnozes daro kompartijos veikėjas -- net neabejoju, kad jis turi realios praktikos, o ne šiaip žodžiais svaidosi.

      Reply
        1. rokiskis Post author

          Re: Rimtai tai rimtai.
          Tarptautinėje klasifikacijoje tokios nėra -- tai Snežnevsio mokykla. Sovietinėje klasifikacijoje -- tai vialotekusciaja šizofrenija, o dabar Lietuvoj būna žymima, kaip paranojinė schizofrenija.

          Reply
            1. rokiskis Post author

              Re: Įkaliau šampano su vynu
              Toji toji, kur jokių požymių nėra, o tik belenkas 🙂 Bet tarptautinėj klasifikacijoj jos nėra.

              Reply
                1. rokiskis Post author

                  Tai dabar man tada pasakyk, kodėl dar neparašei komentarų mano straipsniuke apie psichiatriją Lietuvoje? 🙂 Greitai marš komentuot! 🙂

                  Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *