Pratęsiant apie tą patį katiną…

Taigi, pratęsiant apie tą patį katiną, kurį anoji moteris nusprendė padaryti geru ir ramiu, t.y., kastruoti (apie tą katino kastravimą jau buvo ir pačiame bloge – http://www.laikas.lt/forumas/viewtopic.php?f=9&t=4277 ).

Taigi, mokteriškei katino iškastruoti nepavyko. Katinas sėkmingai laimėjo ir dar ir nubaudė aną kačių mylėtoją. Ir turiu kažkodėl tokį įtarimą, kad ir ateityje jai nepavyks. Nes pinigų veterinarui anoji neturi, o namuose visa tai pavirto į tokį farsą, kad negaliu nežvengt 🙂 Bėda kita – viso to pasėkoje jos katinas berods tapo narkomanu ir anoji jau nežino, ką bedaryt. Žodžiu, stebėsim, kaip vystysis toliau 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

11 thoughts on “Pratęsiant apie tą patį katiną…

                1. rokiskis Post author

                  Na, jei jau būsim filosofiški -- žmonių kvailumas yra neišmatuojamas ir neįtikėtinas. Beje, savęs irgi išimtimi nelaikyčiau šiuo atžvilgiu 🙂 Kita vertus, kur riba tarp kvailumo ir piktumo? Argi ne iš gerų paskatų padaromi daugelius didžiausių nusikaltimų? Todėl visgi būčiau linkęs manyti, kad daugiau kvailumo, nei pykčio žmonėse.

                  Reply
  1. skimas

    Istoriją būtų galima pavadint ir juokinga, ir graudžia, ir komiška ir dar kokia tik nori… Bet kažkaip nuojauta man kužda, kad čia bajeris viskas, tik bajeris 🙂

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *