“Ecoservice” džiaugsmas

Ecoservice šiukšlių sunkvežimis šiandien vos nesuvažinėjo manęs ir mano žmonos. Išlėkė iš už kampo kokių 50-60km/h greičiu prie kelio esančioje teritorijoje (!!!). Vairuotojas, lėkdamas ant mūsų, nei nepristabdė – nebūtume šokę atbuli, būtų ir sutraiškęs. Tuo momentu, kai lėkė ant mūsų, spėjau pagauti vairuotojo žvilgsnį – supratau, kad stabdyti ir nesiruošė.

Trumpai tariant, Rubicon, persivadinusio į ICOR paslaugos nuostabios įvairiapusiškai. Tėveliams patarčiau saugoti savo vaikus, nes kieme toks vairuotojas gali sutraiškyt vaiką ir nei nepastebėt.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

24 thoughts on ““Ecoservice” džiaugsmas

  1. ledas666

    Rokiski, gal tau su zmona kolektyvine haliucinacija tas sunkvezimis buvo?:) zinai, ka labai nori pamatyti, ta ir pamatai?:)

    Reply
      1. ledas666

        prasmingas, tik nesupratai kodel. kovoji su Icor, galva tuo uzimta,, priesas menamas ar realus, va ir pasivaideno pasikesinimas:). na cia zinai, panasiai kai susapnuoji ka nors:)

        Reply
  2. Anonymous

    SkirTum
    Iš tiesų nemalonūs potyriai. Bet vairuotojo bukumas ir idiotiškumas lyginamas su Rubikonu yra kiek pensininkiškas. Nurašysiu tai į adrenaliną.
    Iš kitos pusės, kaip tokius bukapročius už tokio mechanizmo vairo suvaldyti? Ir ar daug tokių?
    Na ir dar: miestas nėra itin draugiškas darinys. Niekada neprarask budrumo.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Re: SkirTum
      Na, įmonė turėtų būti atsakinga už savo darbuotojus. Ir čia ne lyginimas, o tiesiog informacija apie tai, kas tuos silpnapročius samdo: Ecoservice yra Rubicon įmonė.

      Reply
      1. Anonymous

        Re: SkirTum
        Na ne taip supratai kaip tikėjausi gal… Arba aš ne taip supratau kaip tu tikėjaisi rašydamas tatai 😉
        Man pensininkiška pasirodė tokia tiesi projekcija blogo vairuotojo į įmonės vadovybę ir tiesioginis neigiamo požiūrio į ją rodymas. Na juk vairuotojas gal tik tą dieną buvo durnas? O gal jis labai geras veidmainis ir įsidarbindamas pasirodė labai geras nuoširdus ir ramus. T.y. tikrai ne visi vairuotojai taip laksto ir negali sakyti kad Ecoservice’as samdo specialiai tokius lievakus. Kitas dalykas -- kaip Ecoservise reaguotų į tavo pagrįsta skundą jų darbuotoju.
        Žodžiu aš nesiginčiju kad Ecoservice ir Rubicon yra baisiai blogai, bet to vairuotojo projekcija į tą blogį yra nu toks… pensininkiškas 😉
        Tai ar bandei pasiskųsti? Numerio mašinos neįsidėmėjai tur būt? Bet gal numerio labai ir nereikia, jei yra laikas ir vieta.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Re: SkirTum
          Įmonės vadovybė atsakinga už vairuotojus. Jei vairuotojas kai kuriom dienom būna durnas, o kitom dienom -- veidmainis, įmonė atsakinga už kompetetingą tokių atvejų identifikavimą ir ištaisymą savo pačios priemonėmis ir anksčiau, nei tai sukels nepatogumų aplinkiniams.
          O skųstis -- būtent čia ir skundžiuosi. Tai žymiai efektyviau, nei kur nors skambinti. Jei jų įmonė turi bent minimalų su savimi susijusios informacijos monitoringą -- tikrai šią informaciją gaus: šis postas yra pirmame puslapyje, Google darant paiešką pagal žodį „Ecoservice“. O jei neturi tokio monitoringo -- tai reiškia taip ir rūpinasi savo įvaizdžiu.

          Reply
          1. Anonymous

            Re: SkirTum
            Nu gerai. Priimu tavo šį sprendimą kaip šachmatininko gebėjimą numatyti keletą ėjimų į priekį. Tik kas tavo varžovas? 😉

            Reply
              1. Anonymous

                Re: SkirTum
                ai nu labai tingiu registruotis Skiormas aš 🙂
                o dėl priešininko tai reikia žinot… žinok… 😉

                Reply
                1. rokiskis Post author

                  Re: SkirTum
                  Tai supratau, kad Skiormas 🙂 O dėl priešininko -- ne kova čia kažkokia. Parašiau tiesiog tai, ką galvoju apie tokius pyderus.

                  Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *