Žodžiu, labai skani gira, viskas zašybys. Natūrali visa, tikrų tikriausia. Skanesnė už "Smetonišką" girą. Užtat nusipirkau du butelius. Ir vieno butelio galiojimas buvo prieš mėnesį pasibaigęs. Nes IKI, pasirodo, mano, kad normalu tą girą pardavinėti 10 kart ilgiau, nei jinai galioja. Tai kai atidariau tą antrą butelį, tai toks fontanas šovė… Po kelių sekundžių butelyje giros neliko, tiktai virtuvė visa nutaškyta ir užlieta… Nu ir kokiu žodžiu juos pavadint po to?
Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui
Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.
- Web |
- Google+ |
- More Posts (1489)
Zmona vakar IKI nusipirko tarkotos bulves ir ananasa -- vaska ismete i suksledeze…
Man anksčiau pieno produktų sugedusių pasitaikydavo tenai :-/
linuxr kompi.lt
Nevarykit ant IKI, tai vienintelė kažkiek į padorią panaši parduotuvė Rokiškyje. O kad gira šovė, tai laba diena. Tamsta Alitos pusiau sauso parsinešęs (parsivežęs jei iš karto atidarinėsi, irgi šaus. IMHO reikėjo šaldytuve palaikyt, tai viena, o antra tai nereikėjo su pasibaigusiu galiojimo laiku pirkt, nors, prisipažinsiu, pirkdamas tiek šią girą , tiek alų, niekada nežiūrėjau tos datos.
Gerk vyną, tas tai, daugumoj atvejų, nepasensta 🙂
Re: linuxr kompi.lt
Ghr ghr ghr 🙂
Patikėkit tiesiog šiaip, gerbiamasai, atidarinėti moku 🙂 Ir pastovėjo tas butelis namie kokias 6 valandas ramiai, ir atidarinėjau švelniai 🙂 O dėl pasibaigusios datos -- tuo privalo rūpintis parduotuvė, o ne pirkėjas. Tik post factum pažiūrėjau, kad ji prieš mėnesį nustojo galiot. Šikniai :-/
Beje, ar matėt kada filmuką apie Coca-cola plius Mentos? Tai vat maždaug taip ir atrodė 🙁
Džiaukis, kad tik išbėgo 😉 Pažįstamam „Iki Gurmanų“ gira stovėjo ant staliuko vasarą saulėkaitoje, kol butelys sprogo ir kakliukas nuo veido per keliolika cm prazvimbė.
Viens kolega tik ką papasakojo panašią istoriją: parsinešė giros, vėliau atidaryt norėjo, prisilietė prie kamštuko, butelis sprogo, kakliukas pro pat veidą pralėkė…
Panašu, kad žiaurus reikalas.
Matyt sukos bus pamiršę giron gliutamatų įdėt :)))
Malonėkite eiti naxui, mielasis.
O Dieve, iš kur toks neadekvatas? :)))
Įsitikinau, kad tai leidžia lengviau išvengti absurdiškų ir su tema nesusijusių fleimų.
ta prasme ???
Kažinkažkokiųtais tyrymų būdu nustatei, kad gliutamatai su gira nesuderinami?
Kadangi jau pakankamai daug komentarų buvo prišikta, bandant „bendrauti“ su Lokiu, įgijau praktikos, kuri man sako, jog jei dabar tamsta nenueisit naxui pats, tai pasiųsiu jus ten prievartinai. Tikiuosi, kad supratote. Trolių daugiau netoleruosiu.
Aiaiai , dar tik pirmadienis o tu jau toks pavargęs. Gali banint, gali ne, visvien tavęs aš daugiau nebekomentuosiu. Tad geros dienos.
Ačiū, kad tamsta supratote. Turiu viltį ir dėl to, kad supratote, kodėl.
Nu pac kalc. Pačiam girą darytis reikia, pačiam!
Jau senokai galvoju, ale neprisiruošiu vis 🙂 Vaikystėj darydavau 🙂 Vėliau, tiesa, alų ėmiau virt. O paskui užmečiau viską. Pabandysiu kada prisimint senus įgūdžius 🙂
Tą reikia pavadinti „Vilnius kultūros sostinė“
Atidarai, viskas išsitaško ir nėra ko gerti -- visai kaip naujametinis fejerverkas prie katedros 🙂
Romas
Re: Tą reikia pavadinti „Vilnius kultūros sostinė“
Jo, butelis liko praktiškai tuščias :-/
Na, paguoda tik viena -- tos sprogusios Gurmanų giros sudėtyje akivaizdžiai nebuvo E621, todėl tikėtina, jog radiacinė ir ekologinė aplinka virtuvėje išliko nepakitusi.
O šiaip natūralios namudinės giros gamyba nėra ypač sudėtingas dalykas, tereikia tik didelio šaldytuvo, kur būtu galima laikyti priraugintą produkciją bei pakankamo skaičiaus ištroškusių gėrėjų, mėgstančių, kai dar nedagyvenusios mielės baigia natūralius rūgimo procesus jų pilvuose….
Ghr ghr grh 🙂
Labai veiksminga:
http://www.vet.lt/lt/forms/getForm/?id=17
Užpildžiau, pasiunčiau 🙂 Gal pričiups juos truputį 🙂
Jau paskambino iš tos tarnybos sutikslinti duomenų apie konkrečią parduotuvę. Nuostabus operatyvumas. Šaunuoliai 🙂
Užjaučiu. Seniai virtuvėje remontas darytas? 😉
Nu, lubų nenutaškė šiaip 🙂 Bet buvo gan įspūdinga. Gerai, kad kažkaip staigiai sureagavau, o kriauklė buvo šalia pat 🙂
na, man IKI visai patinka, bet kaip ir visur pasitaiko -- kokiam nors darbuotojui bloga diena buvo, tai ir nepatvarkė nebegaliojančių produktų. aš visada stengiuosi pasižiūrėti produkto galiojimo laika, nesvarbu ar maximoj, ar iki ar rimi perkant.
O gira ten nebloga. man skanesne buvo ta, kur su medum (jei neklystu -- ta gurmanu gira dvieju rusiu :))
Gal ne bloga diena, o blogas mėnuo? 🙂 Nes gira buvo beveik mėnesiu pasenusi 🙂
Meh, Iki gira manęs nebetraukia po to, kai teko paragaut jos šiek tiek perrūgusios galiojimo terminui dar nepasibaigus.
Toks pats puikus skonis yra paties pasidarytos giros iš pusfabrikačio. „Klingiai“ Gera gira. Tokios mažos kartoninės dėžutės po porą litų. Rimyje ant limoando ir giros lentynų būna. Viduj trys pakeliai su salyklo ekstraktu ir trys pakeliai su alaus mielėm. Pakelių dydžiai patogiai paskaičiuoti trilitriakui. Ištirpini rudą ekstraktą šiltam vandeny, dadedi stiklinę ar dvi cukraus, išmaišai, ant paviršiaus atsargiai paberi mieles, ir po 2-3 dienų gali gert puikią girą. Po dar 3 dienų ji pradeda perrūgt ir skonis vis labiau panašėja į Ikio gurmanų produktą. Ant dėžutės parašyta, kad pagaminta Suomijoje.
Beje, įtariu, kad Iki tiekėjai kaip tik iš to savo girą ir raugina. Giros sudėty parašyta „cukrus, vanduo, kažkoks tai giros skonio ekstraktas, mielės“. Produkto skonis, kaip minėjau, labai panašus.
Tikras gurmanas žino, kad šitie buteliai visada taip atsidaro 😀