Otgi gerai darydavo tarybiniais laikais…

Pamenu, kai laidojo Brežnevą, tai CK Politbiuro nariai, nešę Brežnevo karstą, jį įmetė į duobę taip, kad anas, persikreipęs įstrigo duobėje (tai, beje, buvo vienas iš pirmų sovietinių reportažų tiesioginiam etery). Ale jau po kokios valandos žiniose tie patys CK Politbiuro nariai nuleido Brežnevą kuo tvarkingiausiai.

Nes vat pagalvoji – nu padarė Lietuvoj riaušes prie Seimo. Tai klausimas, kas trukdė tas riaušes paversti į Lietuvos konservatoriams teikiamas gėlių puokštes, kurių metu koks nors paieškomas nusikaltėlis sviedė kiaušinį į Zuoką, o pagautas paaiškino, kad už tai, kad Zuokas pavogė jo butą ir pan.?

O ką jie vietoj to padarė? Ogi paskelbė, kad apie 100 chuliganų daužė langus, o paskui paaiškėjo, kad vien suimtų – pusantro karto daugiau.

Žodžiu, tiems tautiniams propagandistams dar mokytis ir mokytis.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

5 thoughts on “Otgi gerai darydavo tarybiniais laikais…

  1. Anonymous

    Su labai panašiu pasisekimu galima būtų pasišnekėti apie tamstos Ferari ir vilą Kanaruose. Konservatoriai neturi propagandos priemonių. Tad ir šnekėti apie visuomenės informavimą, nuomonės formavimą ar propagandą neišeina. Spaudos flagmanai yra Komjaunimo tiesa ir Respublika, kurią kažkoks agentas „Tomas“ pavogė iš Sąjūdžio. Visa TV Lietuvoj smirda dujomis ir alkoholiu, todėl ten šnekama tik atitinkamų pinigų naudai. Propaganda veikia taip gerai, kad konservatorius mėgsta tik koks 15 proc. gyventojų, nors realiai šalies ūkį ši partija įtakojo tik 4 metus per visą nepriklausomybės laikotarpį. Ir beje, antrą kartą į valdžią ateina po finansinio kracho. Tik praėjusį kartą po lokalaus, o dabar po pasaulinio.
    Ir dar, tamsta atsimenu Zuoką gyrėt, kaip baisiai daug ekonomikoje išmanantį. Jei Zuokas nebūtų pamažinęs PVM 1 proc., didelės dalies tolesnių mokestinių nesąmonių būtų išvengta. Manau, Zuokas yra trojos arklys. Be jo tikrai būtų geriau. Siūlau mažiau emocionaliai žiūrėti į konservatorius. Joje daug žmonių kurie yra grynai idėjiški ir nepaperkami. Nors jie mums atrodo megztomis beretėmis, rusofobais ir dar visokiais nenormaliais, jie saugo šios partijos moralinę sveikatą. Konservatorių lyderiai pakankamai protingi asmenys ir kažin ar šiuo metu yra kokia nors labiau konstruktyvi ir intelektualiai pasiruošusi jėga išvesti Lietuvą. Pats žinote, kad su tokiais atlyginimais, kuriuos galima mokėti valstybės tarnyboje, specialistų žiedo neįdarbinsi. Ačių dievui, kai kurie jų pataria visuomeniniais pagrindais. Siūlau tamstai įdėti indėlį į bendrą pozityvų mąstymą. Taip išlipsim greičiau, nes krizė visada labiausiai yra galvose.
    Romas

    Reply
          1. Anonymous

            Re: 🙂
            Jo, galiu būti paskendęs savo išankstinėje nuomonėje. Jei taip, atsiprašau.
            Romas

            Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *