Gira „IKI Gurmanai“ – II

Taigi vat, pamiršęs buvau pasidžiaugti tuo, kuo baigėsi ankstesnė tema apie prarūgusią girą – http://rokiskis.popo.lt/2009/02/23/gira-iki-gurmanai/ 🙂 Kai kurios valstybinės įstaigos dirba stebėtinai operatyviai ir gerai, už ką joms – didžiulė padėka iš manęs (tikiuosi, kad ne tik iš manęs). Žemiau – atsakymas, kurį aš gavau el. paštu (tarp kitko, dar ir prisiskambinti jie bandė, norėdami pranešti, ale kad negalėjau tuo metu pakalbėt).

Taigi, dar kartą dėkoju mūsų tarnyboms ir ypač – poniai Stanislavai už operatyvų ir puikų darbą. Ačiū 🙂

——————–

Laba diena,

Informuojame, kad pagal Jūsų pranešimą buvo patikrintas UAB PALINK prekybos centras, esantis Jeruzalės g. 17, Vilniuje.

Nustatyta, kad buvo prekiaujama Gurmanų Gira su medumi, gamintojas UAB „Vytauto alus“, (rasta 1 l talpos vienas butelis), kurios vartojimo terminas pasibaigęs 28-01-2009. Nustatytas Lietuvos higienos normos HN15:2005 „Maisto higiena“ p. 12 (Žin.,2005,Nr. 110-4023) reikalavimų pažeidimas, todėl gira buvo išimta iš prekybos ir utilizuota. Prekybos centro administratorė nubausta pinigine bauda.

Jeigu Jūs turite pirkimo čekį, kreipkitės į Prekybos centrą – Jums grąžins pinigus arba kokybišką maisto produktą.

Dėkojame už pranešimą.

Pagarbiai,

Vilniaus miesto valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos
Maisto skyriaus vyr. specialistė-maisto produktų inspektorė
Stanislava Čepulionis
Tel. (8~5) 249 16 78

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

14 thoughts on “Gira „IKI Gurmanai“ – II

  1. arbuzas

    aha, valstybinės maisto ir veterinarijos tarnyba išties galėtų būti pavyzdžiu daugeliui kitų … pradedant paprastu būdu pranešti apie įvykį (el. forma internete) baigiant operatyviu reagavimu į įvykius (visada operatyviai sureaguoja ir visada informuoja apie rezultatus)… šaunuoliai 😉

    Reply
  2. zvyras

    Jėga, tik baisu, kad paskaičius apie efektyvų tarnybos darbą iškart suku galvą, kodėl jie taip sparčiai dirba, kas jiems negerai :))

    Reply
  3. ashtroka

    Aš tai nebūčiau aš, jei nepamatyčiau kito dalyko -- Stanislava Čepulionis, Su vyriška pavarde!!! Ei, kaip čia taip pavyko? Noriu ir aš…. 🙂

    Reply
    1. Anonymous

      Kada vyrai užsimanys būti kokiais nors Stanislovais Čepulionytėmis? Buvo atvejis, dabartinis seimo narys Linas Karalius pasiėmė žmonos pavardę. Galėjo pasiimti visiškai (Linas Karaliutė) 🙂
      Romas

      Reply
      1. ashtroka

        Vyrai gali ir nenorėti tokių pavardžių 🙂 bet kai vyro pavardė -a, tai taip ir norisi paimti visą su ta -a, be jokių -ienė ar dar tragiškesnių -ė 😛

        Reply
  4. Anonymous

    cherry
    Taigi nebutina iskart begt ir skusti, kazin ar specialiai kas nors pasenusius prouktus laiko, tiesiog kai ju daug neimanoma visko suziureti, nors ir labai stengiantis. Padirbtumet parduotuvej bent menesi patys pamatytumet.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Re: cherry
      Pasenusių produktų išėmimas iš apyvartos -- tai vienas iš pagrindinių bet kurio prekybos taško procesų. Jo nevykdymas pažeidžia ne tik valstybės nustatytas higienines normas, bet ir ISO-9001 standarto reikalavimus. Šis procesas turi būti organizuojamas taip pat gerai ir efektyviai, kaip ir apmokestinimo bei naujų prekių atgabenimo procesas. Neatitiktinio produkto valdymas turi būti idealus, todėl jokie pasiteisinimai čia netinka.

      Reply
    1. Anonymous

      O iki gal dar atsius valytoja isvalyt ar perdazyt aptaskytas lubas?
      Na, gal ir atsiustu jei viesumon islystu tokie dalykai…

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *