Andrius Užkalnis – greitai bus trečia knyga, o dar greičiau – gastrolės

Garsusis Andrius Užkalnis, įsikūręs visai šalimai už PoPo bendrabučio sienos, pasirodo jau pridavė redakcijon trečią savo knygą – tikėtina, kad ši pasirodys dar iki Kalėdų. O dar be to, jis greitai Lietuvoj pradės naujas gastroles, šiurpindamas kaimo bobutes ir neapsišvietusią publiką, iš kurios, kaip įprasta, ims po 10 litų už autografą (perkant 2 ar daugiau knygas – autografams bus taikoma nuolaida).

Aš jau ne kartą rašiau apie šį nesuvokiamai nuostabų autorių, tapusį didžiausiu viso lietuviško interneto troliu. Ir ne tik interneto troliu – spaudoje jis irgi kelia šiurpulį bet kam, kas tik skaito jo straipsnius.

Pirmoji Užkalnio knyga „Anglija: apie tuos žmones ir jų šalį“ – susilaukė tokio nežmoniško pasisekimo, kad autorių prakeikė visa Rašytojų sąjungos grietinėlė. Kai kurie – net ir viešai. Antra knyga, „Kelionių istorijos“ – irgi susilaukė neįtikėtino pasisekimo.

O dabar žadama ir trečioji – sako, kad ji vadinsis „Prijaukintoji Anglija“. Ir aš tikiuosi, kad ji netgi pranoks tas pirmąsias.

Informacija, pateikta apie knygą, yra gauta ir nutekinta be autoriaus žinios ar sutikimo, tad jei tik su menamai išleidžiama knyga susijusios personos kreipsis – šitą įrašą išimsiu, o kol kas supraskite tai, kaip nepatvirtintus gandus, galimai nieko bendra neturinčius su realybe.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

2 thoughts on “Andrius Užkalnis – greitai bus trečia knyga, o dar greičiau – gastrolės

  1. Vilius

    ar tos knygos irgi parašytos sarkastiška ciniška maniera naudojant labai daug mandrių tarptautinių ir šiaip specifinių žodžių ??? nes tas sarkazmas labai man patinka tik ilgiau skaitant pradeda nusibosti 🙂

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Gal be labai daug tarptautinių ir mandų žodžių, bet humoro ten yra. Šiaip jau rašiau porą apžvalgų, į kurias rodo nuorodos straipsnyje -- ten yra viskas, ką galiu pasakyti 🙂

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *