Su šventom Kalėdom :-)

Nagi tik dabar staiga kažkaip dašilo man, kad mano atsitraukimas nuo LJ ir interneto gavosi toks, kad kažkaip Kalėdas nugrobė iš čia 🙂 Taigi, kad ir pavėluotai, visus sveikinu ir linkiu šilumos, supratimo, gerų jausmų ir meilės 🙂

Aišku, gal kažkam keista linkėjimus girdėti iš blogojo Rokiškio, bet kartais irgi būnu geras žmogus. Tad rimtai, linkiu nuoširdžiai. Visi, su kuo čia bendrauju – jau seniai man tapo svarbiais, brangiais ir netgi kažkuo savais žmonėmis. Ačiū jums, kad tapote tais, be kurių man save sunku įsivaizduoti.

😉

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

2 thoughts on “Su šventom Kalėdom :-)

  1. dusimtaidevyni

    (Hehe :].
    „gal kas nors žinote kokį nors neskausmingą būdą perkelti visą savo akauntą su visais savo pezalais beigi žmonių komentarais į kokią nors kitą, malonesnę vietą? Nes LJ ateina lėtas ir skausmingas galas, o kažkur dingti taigi reikia?“)
    Prisimenu tavo postą (bet nerandu), kuriame rašei, kad, maždaug, įsismelkei į LJ kažkokio projekto prasukinėti, bet atsitiko tai, kas nebuvo numatyta.
    „Visi, su kuo čia bendrauju -- jau seniai man tapo svarbiais, brangiais ir netgi kažkuo savais žmonėmis. Ačiū jums, kad tapote tais, be kurių man save sunku įsivaizduoti“
    Panašiai

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Tikrai taip. Tada, rašydamas apie Supo vertelgas, negalvojau apie tai, kiek smarkiai visgi susieja LJ žmones bendravimas. Nors visgi reikalą jie sau sukniso: kai kitos blogofermos auga stebėtinais tempais, LJ pastebima aiški stagnacija.
      O tas projektas, kurį kažkada minėjau, buvo ne kad prasukinėti kažką LJ, o kad šiek tiek įvertinti ir išanalizuoti tipinių (populiariausių) bloginimo sistemų technines galimybes ir procesus, kurie čia vyksta (tarp kitko, LJ tuo metu tiek smarkiai lenkė kitas sistemas, kad net sunku lyginti buvo). Štai taip tie vertinimai ir baigėsi, kad čia užstrigau 🙂

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *