Janis Joplin

Tiesiog filmukas iš tolimų 1969-ųjų. Janis Joplin tada buvo vos 26 metai. Tačiau atrodė, lyg būtų kokius du kartus vyresnė. Netgi studijinis grimas ir apšvietimas nesugeba nuslėpti to, kaip smarkiai ji prasigėrusi ir kaip ją suėdęs heroinas. Ir balsas jau praradęs tuos neįtikėtinai švelnius ir skaidrius tonus, kurie pasigirsdavo dar pora metų anksčiau. Janis Joplin buvo viena iš pačių talentingiausių, išskirtiniausių visų laikų vokalisčių, kokias tik turėjo žmonija. Mirė nuo overdozės 1970 rudenį, taip ir nesulaukusi savo 28 gimtadienio.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

7 thoughts on “Janis Joplin

  1. nostra_

    tai nereik tiek toli i antikinius laikus zet. turim ir dabar tokiu personu su Amy Winehouse priesaky, kuri panasiu keliu eina 🙂

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Na, dėl vartojimo -- taip, ne viena Joplin ant to sėdo. Bet vat tarp sėdusiųjų ant to -- Joplin yra kažkas. Todėl ir gaila -- nes vokalistė buvo neįtikėtina. Kelis metus vartojo, to ir pakako…

      Reply
    1. rokiskis Post author

      Tarp kitko, čia paskutiniu metu gerėja labai -- kažkas ima rankioti ir dėti senienas visokias, nors prieš porą metų jų buvo labai mažai. Tik vat kita bėda -- autorinių teisių dibilai visokie vis aktyviau riboja visokį kontentą, užrašas apie tai, kad šito video tavo šalyje žiūrėt negalima -- tampa visiškai įprastu.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *