Naujas Verslo Klasės numeris – storas ir skanus

Verslo Klasė - geriausias žurnalasNaujas Verslo Klasės numeris tikrai atrodo gerokai sustorėjęs. Ir labai skanus. Taip, ir vėl ten pakliuvo Rokiškis Rabinovičius, ir ne su kuom kitu, o su semiotika – tik jau ne metamatematiniais fyntais, kurie čionai visus taip užknisa, o su normalia interpretacija, tiksliau pasakojimo vertimu iš architektūros kalbos, kuris, tikiuosi, pradžiugins daugelį. Taigi, eikit pirkt, nes praradę šansą, negausite jo vėl. Tik juokingi 6 litai, o pasitenkinimo – kaip už visą 100!

Taip, tai yra Verslo Klasės reklama. Nes šis žurnalas vertas to, kad jį reklamuotume už dyką. Nes tai kultinis žurnalas. Tai žurnalas, kurį skaito protingi žmonės. Nerekomenduoju jo pirkti apspangėliams – tokie nerastų ten nieko gero. Kita vertus, ar verta reklamuoti žurnalą, kuris ir taip žinomas ir skaitomas visų, kas tik turi smegenų? Manau, kad taip. Prenumeruokitės. Užsisakykite ir gaukit reguliarų pasitenkinimą!

Ne, ši reklama nėra apmokėta – man tiesiog patinka Verslo Klasė. Tai geriausias lietuviškas žurnalas. Be išlygų.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

10 thoughts on “Naujas Verslo Klasės numeris – storas ir skanus

  1. linuxr

    Išlygos yra -- žurnalas „Valstybė“. Lygiai tiek pat įdomus. Bet gražesnis, storesnis 🙂

    Reply
    1. linuxr

      Dar pamiršau paminėti, kad išeina kas mėnesį, ne taip, kaip VK. Šiaip prenumeruoju abu 🙂

      Reply
    2. rokiskis Post author

      Nu e, visgi galvojau, galvojau, ne. „Valstybė“ nėra kokybinė išlyga, nebent kiekybinė.

      Nors taip, girdėjau gandą, kad anie patys VK laiko baisiausiais savo konkurentais ir iš visų, kas rašo jiems straipsnius, kategoriškai reikalauja sąlygos, kad nieko neduoti VK.

      Reply
  2. Mišrūnė

    Sustorėjimas pradžiugino. Skaitom gabaliukais, užsigardžiavimui prie kavos. 🙂

    „Nerekomenduoju jo pirkti apspangėliams“ -- pala pala, ale aš tai gi skaitau? Nors protelio kaip pas Mikę Pūkuotuką… Ir net suprantu, ką rašo. Nu kaip man daba jaustis, nu? 😀

    Reply
  3. Mišrūnė

    Užėjo noras prie žodžių pasikabinėt.
    O jei rimtai, tai pagal mano vertinimą -- protingas žmogus yra tas, kuris moka pasinaudoti sukauptomis žiniomis ir įgytais sugebėjimais. Priešingu atveju -- avigalvis, ir tiek. Tai vat, aš papuolu į avigalvių kategoriją. Apspangus spanguolė, trumpai tariant. Labai smarkiai ne iš tikslinės auditorijos, ibo dauguma straipsnių su mano realybe neturi nieko bendro. Ale vistiek skaitau, nes, bliamba, įdomu.
    Tą šitą, einu aš kokio paracetamolio pasiieškot.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Nemanau, kad tavo vertinimai teisingi. Greičiau yra sudėtingiau -- kai žinių kiekis mažas, jomis pasinaudoti lengva, o kai perteklinis -- sunku. Kita vertus, didelis žinių kiekis padeda sukurti tai, ko nepadeda mažas. Ai, čia filosofijos prasideda.

      Reply
      1. Mišrūnė

        Kaip šaldytuvas -- kuo tuštesnis, tuo lengviau sugalvoti, kas bus vakarienei?
        Gerai, gal rimtai nelendam į filosofijas. Nors peršalus ant tokių kaip tik traukia.

        Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *