Acid Witch, psychodelic ar psychogrind metal?

Net nežinau, kaip pavadinti tokį stilių, kuriuo groja Acid Witch – šiaip jau mažai, kam žinoma amerikiečių grupė, sako, turėjusi kažkokių sąsajų su suomių Demilich. Kai kurie sako, kad tai death, doom ir dar kažko mišinys. Aš tuo tarpu jų muzikoje girdžiu ir grindcore priemaišų, ir net power metal elementų, ir šį tą iš industrial, ir kas svarbiausia – akivaizdžius eksperimentus, kuriuos galime išgirsti senuose psichodelikos gabaluose. Prisimenate ankstyvuosius Black Sabbath?

Aišku, Acid Witch – žvėriško brutalumo grupė, galinti konkuruoti su įvairiais goregrind atstovais, bet man jie visai kitokie – nors ir krioklūs, bet visgi melodingi ir meistriški. Nesu tikras, bet girdžiu juose kažką, kas gali galų gale išvirsti į dar vieną metalo muzikos kryptį. Psychogrind? Psychodelic metal?

Aš labai tikiuosi, kad iš to išaugs kažkas pakankamai beprotiško, kažkas tokio, ką galėtume lyginti su 7 dešimtmečio psichodeline hipių muzika, tačiau pakilusia į naują lygį. Prisiminkim, kad ir tie patys Therion išaugo iš ganėtinai banaloko death metal. Taigi, jei ne patys Acid Witch, tai gal kas kitas?

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

5 thoughts on “Acid Witch, psychodelic ar psychogrind metal?

    1. Rokiškis Post author

      Beje, šitą įrašą aš parašiau dar pernai, bet vis laukė publikavimo, ir nors praėjo jau bene mėnuo, ir klausiau jau krūvą kartų, vis dar neatsibodo 😀

      Reply
  1. anoniminis bailys

    Gerai klausosi, sunku sunku, kaip grybu apsivalgiuso klasioko nesimas namo:))

    Reply
  2. Pingback: Troll Metal – naujoji šiaurietiškojo folk metal banga « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *