Hard Rock ir Heavy Metal mėgėjams

Čia pasitaikė kažkaip netyčiukais vienas toks nuostabus savo banalia Heavy Metal ir Hard Rock žvaigždžių gausa gabalas. W.A.S.P., Iron Maiden, Dio, Quiet Riot, Dokken, Twisted Sister, Judas Priest ir dar belenkiek visokių visokiausių… Žinoma, surengtas labdaringas šou, o gabalas nelabai tepasižymi išskirtinumais, jei neskaitysim gitarų solavimų. Ale bet šiaip – nagi žvaigždžių sambūris 🙂

O žinovams, kurie žinovai – keletas gabalų su Bruce Dickinson. Kitokių. Visai kitoks kur. Garso kokybė daugiausiai prasta, tik šiaip truputį gal neįprastoki koveriai. Galit ir neklausyt.

Taigi, „pirmiausiai“ – ponas Bruce Bruce, dar žinomas, kaip Bruce Dickinson (liet. Briusas Pimpalinsonas), kartu su vokaliniu instrumentaliniu ansambliu Dream Theater (liet. Sapnuojanti Vėpsonė) dainuoja vokalinio instrumentalinio ansamblio Deep Purple (liet. Gilusis Purpulas) kūrinį „Perfect Strangers“ (liet. „Klaidžioji Nuostabybė“):

O dabar – tasai patsai vokalinis atlikėjas atlieka vokalinę partiją su vokaliniu instrumentaliniu ansambliu, dainuodamas irgi dainą iš vokalinio instrumentalinio ansamblio Deep Purple „repertuaro“, užvadintą „Black Night“ (liet. Juodulio Naktis), kurioje „parodo“ mums visą šlykštų metalistų brutalumą, dainos viduryje ištempdamas ir sumušdamas užkulisėse žiūrovą, tai įrodymas, kad šitą muziką reikia uždrausti, o apie dainininko pavardę jau nekalbam, nes nežinia, ką ten jis po to darė, kai sumušė tą žiūrovą, o juk galėjo ten ir moteris būti:

O dabar vėlgi tasai atlikėjas dainuoja vėlgi Deep Purple vokalinę dainą „Smoke on the Water“ (liet. „Gyvatė geria vandenį“) kartu su Brian May (liet. Smegenaičiu Gegužiu), Ritchie Blackmore (liet. Ričardu Juodadaugausku), Ian Gillan (liet. Jonu Gyliu) ir Tommy Iomi (liet. Tomu Jablynkštovu):

O dabar tasai Bruce Dickinson jau visus sunepatogina, atlikdamas vokalinį kūrinį „Bohemian Rapsody“ (liet. „Girtųjų rapsų daina“) kartu su garsiąja primadona, oj, atsiprašom, „primos“ madona Montserrat Caballe (liet. „Monsinjoras Kabala“), kuriame labai nesiderina, nes atlieka Freddy Mercury partiją iš ansamblio Qween (liet. „Kiaulė tas Užkalnis ir Vaicekauskienė, ko jie mus puola!!!!!!!111“) repertuaro, o šis yra „baritonas“, o patsai Bruce yra „tenoras“, tai keistokai skamba, oj, atsiprašome, ne „baritonas“, o storiabalsis, ir ne „tenoras“, o aukštabalsis, taipgi Freddy Mercury siūlytume keisti į lietuvišką Ferdinandą Gyvsidabraitį:

O dabar štai taspats Bruce Dickinson (atleiskit, nesirįžtam rašyti jo pavardės lietuviškai) dainuoja vokalinę dainą iš grupės Scorpions (liet. Gylusis vabzdys) „repertuaro“ „Winds of Change“ (liet. „Vėjas pučia į kitą pusę“):

Ir šiandienos „repertuarą“ užbaigia to paties Bruce Dickinson dainuojama vokalinė instrumentalinė daina iš grupės AC/DC (liet. A Cė pasvirasai brūkšnelis Dė Cė) kūrybos „Sin City“ (liet „Sinuso Gyvenvietė“):

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

7 thoughts on “Hard Rock ir Heavy Metal mėgėjams

    1. Rokiškis Post author

      Bingo 🙂 Tai tikrai ne Scorpions, o paties Bruce Dickinson gabalas 🙂

      Bet tai ne vienintelė nesąmonė šiame tekste, galima ir daugiau rasti 🙂

      Reply
  1. laiqualasse

    Galėjai parašyti perspėjimą, kad nesaugu darbe skaityti šitą įrašą, nes dabar vat skaičiau ir vos iš kėdės neiškritau juokdamasis, o bendradarbiai keistai žiūrėjo…

    Reply
      1. laiqualasse

        Nu gal ir tiesa -- ką aš žinau, kas kitiems skaitytojams gali sukelti nevalingus juoko/įsiūčio priepuolius, kurių viešai geriau nedemonstruoti. Man kol kas gal tik porą kartų buvo (juoko; įsiūčio nepasitaikė).

        Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *