Ypatinga proga – ypatingas šedevras jums Balandžio 1 proga!

Mano brangūs mieli ir numylėti fanai, Rokiškio Rabinovičiaus ištikimieji gerbėjai ir kiti besižavintieji! Šią išskirtinę dieną, per šią ypatingą trolių vulgarizavimo džiaugsmo ir pakantumo šventę, kaip tik šia proga jums dovanoju dovaną, kurią nuolankiai iš manęs priimkit ir dabar padėkokit staigiai komentaruose ir sumokėkit man pinigų už dyką jūs gaunate iš manęs puikią dainą, kuri pradžiugins bei pralinksmins ne tik rock muzikos mylėtojus bei metalistus, bet ir visus kitus, turinčius gerą skonį.

Myspace GlitterMyspace GlitterMyspace GlitterMyspace GlitterMyspace GlitterMyspace Glitter

Myspace GlitterMyspace GlitterMyspace GlitterMyspace Glitter Myspace GlitterMyspace GlitterMyspace GlitterMyspace GlitterMyspace GlitterMyspace Glitter

 

Ir ta nostalgiška proga siūlau sutartinai visiems įsijungti visu garsumu smagiam draugiškam pasivimdymui pasilinksminimui nuostabią ir tobulą sovietmečio nusibaiginėjimo laikų muziką – žinoma, kad Laskovij Maj (Ласковый Май)! Tad sveikinu jus visus su visuotine masinio trolizmo diena – Balandžio 1-ąja!

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Ypatinga proga – ypatingas šedevras jums Balandžio 1 proga!

  1. visuomenės veikėjas

    o gal galima būtų pasiklausyti ko nors lietuviškesnio? kad ir naujos Maniko (atsiprašau, nežinau šio gerb. atlikėjo vardo, o gal ir pavardę ne taip parašiau)ir L. Purvinio dainos „Varom“ iš jų albumo „Broliai & sesės“?

    Reply
  2. nb

    Manikas yra Aidas.
    Šiaip reiktų pripažinti, kad ta šokėja pakankamai profesionali

    Reply
    1. visuomenės veikėjas

      dėkoju už nuoširdžią pagalbą su gerb. Maniko vardu ir pripažįstu, kad šokėja pakankamai profesionali, bet antraštė „dobana mano fanams“ irgi nieko, taip gražiai blizga, kad man net ašarą išspaudė

      Reply
    1. mhm

      ačiū, mišrūne:)) būgnininkas buvo laimingas save jauną išvysti:D nors apsiverk iš nostalgijos. laikų būta:)

      Reply
  3. anoniminis bailys

    Ha! O as galvojau, kad tokius kedus kompartija draude, kaip propaguojancius kapitalizmas ir dvasine paleistuvyste.

    Reply
  4. Pingback: Laikas ir blogeriams pagalvoti apie autorių teises « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *