Naujoji Komunikacija

Nesu tikras, bet rodos, kad šitame yra. Mačiau kažkokiame parduotuvėje. Pirkit visus ir kaip nors pataikysit. Nepasigailėkit pinigų, nes tai istorinis jūsų šansas.

Taip taip taip, ponai, nusiperkat greitai žurnalą „Naujoji Komunikacija“, kas dar nenusipirkot, atsiverčiat greitai paskutinį puslapį ir skaitot mano apsiputojusius purslus popieriuje, pažadu, kad maža nepasirodys, ir šluostysitės putas paskui ir dar kitus apdrabstysit. Paskubėkit, ba jau parduotuvėse beveik neliko.

Man davė PASKUTINĮ puslapį, kuris yra pats galingiausias visuose žurnaluose, jis net svarbesnis už REDAGTORIAUS skiltį!!!!

Jūs primeskit, jūs tiktai primeskit, internetiniai personažai ėda popierių!

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

5 thoughts on “Naujoji Komunikacija

  1. Dratas

    Taip taip taip 74puslapis #20110510: iKaralienė Elžbieta 2.0 ir… Lietuva
    Tas prakeiktas Rokiškis. Sako, karalienė Elžbieta II pareiškė norą įsigyti „iPad“. O su kokiu kompiuteriu rankose geriausiai atrodytų Dalia Grybauskaitė?..

    Reply
  2. Adis

    Numeris senas, bet kol kas paskutinis. Naujausiasis baiginėjamas gimdyti.

    „Man davė PASKUTINĮ puslapį, kuris yra pats galingiausias visuose žurnaluose, jis net svarbesnis už REDAGTORIAUS skiltį!!!!“

    Tikrai taip. Nes visi normalūs žmonės juk pradeda vartyti žurnalą nuo galo 😉

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *