Rokiškis – gyvasis klasikas, o alus – Rebecca Friday

Ne kaip kitaip, čia man jau pastatyta pomirtinė priešmirtinė paminklinė lenta, ko įrodymus skelbia įžymusis garsiausias Lietuvos auto moto ekspertas Paulius – http://auto.popo.lt/2011/06/22/bauska/

Paskaitykit įdomų straipsnį (Paulius kiekvieną sykį parašo taip, kad skaityti verta be išlygų), o jo apačioje aptiksite šokiruojančią sensaciją, pateikiamą fotografiniu tikslumu!

Ir dar priedo – kitas linkas, jau ne apie mane, o apie vieną iš įspūdingiausių trololo, kokie tik yra buvę Lietuvoje – http://www.kleckas.lt/blog/utenos-rebekos-alus-we-did-it

Atrodo, kad Utenos gėrimai įdomiai įkliuvo, o į reikalą, kaip gandai sako, pilnais mastais buvo įsivėlęs net ir 4chan 😀

Ai, dar viena naujiena ta proga – Rebecca Black su savo Friday pasišalino iš Youtube tuo pagrindu, kad kažkokie jos kopyraitai pažeisti, tad superžvaigždutės fenomenas dabar įgauna kitus pavidalus. Čia kai kas pažaidė, išties atvirai dekonstruodamas taip visokių muzikinių silpnapročių mėgstamą autotiuningą, kuris bet kokius nusigaidžiavimus paverčia elektroniškai skambančiu balsu, taip primenančiu Britney Spears:

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

9 thoughts on “Rokiškis – gyvasis klasikas, o alus – Rebecca Friday

  1. Romelis

    Cha,

    ač šia prieč kokias porą savaičių buvau parašęs Rokičkio administracijai, kad „vai vai kaip negražu, Rokičkis taip garsinamas, net blogeris yra, o jūs nedėkingai nieko už tai jam. Bent pakvieskit į miesto čventę ar kažką panačaus.“ Nu ir greišiausiai ne dėl to, nors čirdyje ir malonu būtų, bet va tau boba ir devintinės: Rokičkyje kabo paminklinė lenta.
    Kabo ji veikiausiai jau senokai 🙂

    Reply
  2. buržujus

    Dėl ištrynimo -- tas kur buvo įdėjęs jos video, pradėjo be sutikimo nuomoti ir sušiko vieną geriausių klipų pasaulyje:

    On June 13th, 2011, a Reddit thread was posted titled „No, Really: Rebecca Black’s “Friday” video now costs $2.99 USD to rent on YouTube for 72 hours“ and attached the above screenshot showing the rental claim.

    The rental requirement was eventually removed – However on June 16th, the video was taken down from YouTube due to a copyright claim by Rebecca Black.

    http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/133/953/eX8WD.png

    Reply
    1. ezengas

      „tu ezengas“… O čia ką reiškia? Jei kreipėtės į mane, tai po „tu“ derėjo kablelį padėti. Kam tamstai mano amžius, pirštis užsimanėt? Nesupratau komentaro, nepykit.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *