Aš nevogiau varškės ir visa tai netiesa

Visų pirma norėčiau visus pasveikinti su sisteminių administratorių diena. O kadangi jie yra protingi žmonės, tuo tarpu visi kiti yra toli gražu ne tokie protingi, tai čia jiems tekstas bus užkoduotas, kad adminai suprastų, o nei vienas niekas kitas nesuprastų.

Nes niekam nereikia čia suprasti to, ko nereikia, juolab, kad visi ir taip jau žino tą garsią naują mėmę apie varškę, kurią padarė Lietuvos Rytas, nesugebėjęs tiesiai įvardinti, kaip reikia tuos apsauginius vadinti, o kaip dar labiau reikia pavadinti tą vadybininkę, kuri iki tokių čiūdų susiprotėjo. Nes aš tiesiai jums pasakysiu: čia yra išskirtinai ryškus pavyzdys, kai žemesnio entelekto varškės nevalgančios būtybės ima dominuoti prieš aukštesnio entelekto varškę valgančias būtybes, vapėdamos apie kažkokias nuoskriaudas, esą lankytojai varškę į kavinę nešis ir ten valgys. Aš sakyčiau, kad tokioms kavinėms verta bankrutuoti 100 kartų su tais varškės draudimais. Ir garantuoju, kad bankrotas ateis, nes tai akivaizdus aštuntosios įmonių ligos pavyzdys, nes varškė yra šventas reikalas, kadangi iš jos yra daromas sūris, o sūris yra šventas reikalas bet kuriam žiurkėnui.

Bet atsiprašau, kad aš čia jums parašiau krūvą nuokrypių nuo temos, nes šiandien sisteminių administratorių diena – didžiulė šventė, kuri turi būti švenčiama, o diskriminuojami šįsyk turi būti ne varškės valgytojai, o tie, kas nieko nesupranta kompiuteriuose. Nes neadminai niekada neprilygs savo dvasinėmis galiomis adminams, o adminai tikrai yra verti varškės ne tik sisteminių administratorių dienos proga, bet ir visomis kitomis dienomis, aišku, jei tik varškės nepavogs kokie nors banditai.

Vreau să vă felicit, pentru că puteţi citi aceste cuvinte. Acest lucru înseamnă că eşti om mareşi înţelept. Ai înţeles calculatoare.

Vreau să spun că nu toate sunt corecte. La unii politicieni şi patroni implicaţi în alegeri, se comporta diferit. Ei scriu în limba letonă şi nu înţeleg româneşti. Ei doar promit că toate câştigurile vor fi mai mari decât media.

Dar toate acestea nu contează. Sunt cu adevărat nevinovat. M-am plimbat prin standuri şi am văzut o fată frumoasă. Fata a fost contabilă tarte. Am întrebat-o frumos. Ea mi-a dat aceeaşicaşului. Şi apoi el ma dus la huligani cheag.Bandiţii ucis cabana de munte. Nu ştiu dacă veţidescoperi, în munţii departe.

Varškės kioskas buvo uždarytas

Aš nesuprantu, jei jau kas pastato varškės kioską, tai jau gal tegul tas kioskas veikia, o ne išsidirbinėja neveikdamas. Tai yra netvarka ir nesusipratimas kažkoks, nes paskui visokie žmonės varškę vieni iš kitų atimdinėja ir tada atsiranda tokios rumuniškos naujienos tiesiai iš Lietuvos.

Uita-te pentru cabana, bandiţii au luat adresa ştii.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

29 thoughts on “Aš nevogiau varškės ir visa tai netiesa

  1. niex

    Malda gūglui:
    Ačiū tau gūglai, kad tu esi ir mane labai įvairiose situacijose išgelbėji ypatingai kai visokie žiurkėnai kaire ranka rašinėja ir netikriems dievams-adminams meldžiasi. Saugok mane ir toliau, aš susidėsiu tave į švenčiausią savo mobiliako kampelį ir mokėsiu belekiek už roumingą, kad tik visados būtum su manim. Amen.

    Reply
  2. anoniminis bailys

    Is poradziu pagalvojau, kad Rokiskis yra visiskas geek’as ir moka klingonu kalba 😀

    Reply
  3. viz3

    Klausimas specialistui.
    Administruoju namų kompiuterį ir kartais netgi parašau visagalį burtažodį sudo. Ar turiu teisę švęsti sisteminių administratorių dieną?

    Reply
  4. skirtumas

    Nu aš irgi paklausiau googlės kas čia per tekstas toks keistas. Bet nedaug aiškiau pasidarė. T.y. ką davė Rokiškiui mergina ir ką paskui padarė banditai, bei prie ko čia latviai tai taip ir nesupratau…

    Bet kuriuo atveju -- SU!!!!

    Reply
        1. Rokiškis Post author

          Matot, čia toksai reikalas, kad visi žmonės gali išgerti tam tikrą alkoholio kiekį. Tai vieni išgeria anksčiau, o kiti vėliau. Taip ir gaunasi.

          Reply
  5. Gedas

    O kas nors perėmė tą gražią ex-ML’o tradiciją rengti sysadminų konkursą? After-parčiai būdavo gan smagūs 🙂

    Reply
  6. sim

    siap tai visas tas varskes sou yra neblogas pijaro projektas aka debiliuku durninimo projektas. vien jau ko vertas akcentas „grūdėtosios varškės indelį“, „grūdėtąja varške nešinos rašytojos“, „Kas laukia nuostabaus ryte? Grūdėta pusryčių varškė“, „sparčiai mažėjo grūdėtosios varškės indelių“, „Grūdėtosios varškės garbintojai ypač džiaugėsi protesto išvakarėse išvydę, kad vienas prekybos centras šiam produktui pritaikė patrauklią nuolaidą“. ne siap kokios tai sudinos varkes indeli, o uber prabangios GRUDETOSIOS. o ka jau kalbeti apie patrauklia nuolaida.

    as bent nezinau daugiau kas gamina buten tokia apart http://www.pienozvaigzdes.lt/index.php/gaminiai/lietuva/grudeta_varske/716

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Aš tai abejoju, ar tai koks nors projektas, bet tokio neįtikėtino sujudimo Lietuviškuose internetuose dar nesu matęs nei karto. Todėl manau, kad tai yra dalykas, kuriuo verta žavėtis.

      Reply
    1. Rokiškis Post author

      Nu va, tai dar įdomiau -- užduotys šen, užduotys ten, bet užduočių daug 🙂 O maniškę ar išsprendėte ir ar siūlo galą užčiuopėte ir nuėjote iki pat tikslo? 🙂

      Reply
  7. pamishelis

    primena vienos imones konkursa sysadmino vietai uzimti -- kai adresas buvo uzkoduotas 🙂
    arba „Siūlome gerai apmokamą darbą aiškiaregiui. Kur ateiti, žinote patys.“

    Reply
  8. alex

    Rokiskis: as daejau iki ssh serverio, bet va user/pass nu NIEKAIP nesurandu is kur isgaut. „standartinius“ isbandziau, ale daugiau ideju -- ner 🙁 sedziu laukiu jau pora valandu „hinto“ kuris galetu padeti.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Gerbiamasai, tai yra neįtikėtina. Aš tamstai (ir kitiems tuo pačiu) galiu tik pasakyti, kad užuominų yra daug ir jos visiškai skaidrios ir viską atsakančios. Aš tai tikrai užtikrinu.

      Reply
  9. alex

    na, deja paskutiniam dalyke uzuominu nera isvis, yra tik failiukas su ip adresu, ir viskas. Praskanavus ta ip, radau tik ssh’a ant nestandartinio porto -- o is kur user/pass gaut -- neaisku, nes daugiau nieko nera 🙁

    Bus idomu paziureti, koks visgi teisingas budas ta padaryti -- nes laiko pats jau tikrai nieko nesumastau, visiskai.

    Reply
  10. alex

    na, deja, nepadejo ju uzuominos -- as ir taip supratau, kad su debiano ssh prng susije, bet is kur gaut rakta -- fig pojmiosh. Idomu, ar yra praejusiu pro sia vieta, ar ne? 🙂

    P.S. as per nakti paleidau brutforace’a raktu, bet nicirta nepadejo (vis dar sukasi).

    Reply
  11. Septyni virtieniai

    kai užaugsiu, norėčiau ir aš Zita tapti, kad mokėčiau tinkamai dėl pažeistų varškės teisių sureaguoti. Dabar gi apšaukia mane apsauginė, kam į festivalį dviračiu atvažiuoju, o aš tik ašarą tylom nuryju…

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *