Apie krepšinį per pašto ženklus

Pažiūrėjau kaip tai į eBay, kad jau krepšinis prasidėjo. Lietuva, 1939 Europos krepšinio čempionato pašto ženklai, Scott B52-B54, vidutiniškai eina MH $25, MNH $40, o startinės fufelių kainos – kaip už kokius gražius MNH iš katalogo gyvai perkant. Panašu, kad visgi kyla, kyla. Jei atmintis nemeluoja, tai kokius gal ir pusantro karto pakilo, lyginant su pernai-užpernai buvusiu LT kainų smuktelėjimu – vis tas „high demand Lithuania“.

Lietuva, 1939 Europos krepšinio pirmenybės. Pašto ženklai.

Šitie irgi iš eBay. GBP 24,50 (~$40), būsena MNH

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

9 thoughts on “Apie krepšinį per pašto ženklus

  1. Paulius T

    Gaila tik kad šiuolaikinis Lietuvos paštas tesugebėjo viena vienintelį ženklelį čempionatui išleisti. Pavaizduotas kamuolys. Na, bet galima pasidžiaugti bent tuo, kad nėra kokia nors šizofreniška makalynė, kaip kad daugelis pastarųjų 21-erių metų lietuviškų pašto ženklų, kurie atrodo lyg ketvirtos klasės dailės pamokos rezultatai.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Kažkuriam čempionatui buvo išleidę bloką, kuris gavo nuosavą pavadinimą -- „gleivėti krepšininkai“. Tai sakyčiau, pernelyg liūdėt, kad mažai išleidžia, neverta.

      Reply
  2. Pingback: Apie krepšinį per pašto ženklus – II « Rokiškis

  3. Pingback: Apie krepšinį per pašto ženklus – III « Rokiškis

  4. Marius

    Iš pradžių neatkreipiau dėmesio, o dabar tiesiog akį rėžia, pirmam ženkle vėliava su svastika 🙂

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Man rodos, tamsta čia pirmas tai pastebėjote. Nors atsimenu, Pirkyje tą ženklą pridūrkai net bandė pardavinėti, kaip featurintą -- tipo lietuviškas pašto ženklas su svastika. Aišku, tokie pridūrkai ieškodavo kitų pridūrkų, kuriems tą pavienį ženklą bandydavo prastumti už 100 litų ar dar brangiau.

      O realiai viskas labai paprasta: tais laikais dar egzistavo III Reichas. Ir jo komanda buvo viena iš čempionato dalyvių.

      Reply
      1. kestutis

        vokieciu reicho komanda nedalyvavo,atsisake ir sveicarai ,ir far keletas eu komandu,dalyvavo lietuviai,estai,latviai,lenkai.suomiai ir viena komanda

        Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *