Nuodėmių atleidimas Remigijui Šimašiui

Kadangi ponui Remigijui Šimašiui prieš kelias dienas pažadėjau, kad aš jam atleisiu visas nuodėmes, jei ACTA nepraeis, tai pažadus reikia vykdyti. Juo gražiau, kai galiu įvykdyti juos tokią iškilmingą dieną – Vasario 16, kai Lietuva švenčia nepriklausomybę, su kuria visus sveikinu!

Taigi, užsakiau pas dizainerius ir jie iškilmingai nupaišė, o aš pasirašiau oficialų ir pilnavertišką nuodėmių atleidimo raštą. Taigi, ponas Šimašiau, čia yra visų nuodėmių atleidimas jums. Iškilmingai tamstai jį teikiu ir skelbiu tamstą nenuodėmingu.

Nuodėmių atleidimo raštas ponui Remigijui Šimašiui

Paspaudus, galima atsisiųsti didesnę versiją, kurią prašau atsispausdinti A1 formatu ir pasikabinti ant sienos

Tai reiškia, kad bet kokie galimi kaltinimai dėl bet kokių būtų ar nebūtų nuodėmių turi būti atleidžiami ir panaikinami, remiantis šiuo raštu. Nuodėmių atleidimo raštas galioja visame pasaulyje, ir mano valia bei paliepimu yra privalomas vykdyti visoms institucijoms, įmonėms, asmenims ir kitiems subjektams.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

8 thoughts on “Nuodėmių atleidimas Remigijui Šimašiui

    1. Rokiškis Post author

      Šį kartą per Vyriausybę labai aiškiai nepraėjo -- pasiųsta neapibrėžtam laikui svarstyti ir t.t., kitaip tariant -- nuspręsta padėt į stalčių.

      Paskui, aišku, gali vėl ją kas nors ištraukt, ir be abejonės taip ir padarys, bet truputį laiko visgi tai prideda tiems, kas turi sveiko proto.

      Reply
  1. Pingback: Stylish blogger AWARD – Eitne.lt is rocking, nes paminėjo pats Rokiškis | Eitnė.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *