30 thoughts on “Login nominacijos ir apdovanojimai

        1. Rokiškis Post author

          Aš suprantu, aš viską suprantu. Tamsta irgi išsikraustysite iš proto. Nes jau ponas Zeppelinusas, aš spėju, dabar yra frustracijų būsenoje gal netgi labiau, nei tamsta, tačiau ano psichinis stabilumas yra stabilesnis, taip kad tamsta palūšite netgi smarkiau.

          Aš jums tai pažadu, nes jau matau tamstos komentare beviltiškumą.

          Reply
  1. Marius

    kas Rokiškis viską išmano apie blogerius -- ne paslaptis. Maty todėl išsakytos mintys gal lengvai nuspėjamos… Įdomesnė būtų Rabinovičiaus nuomonė būtų, apie kitas LOIGN nominacijas. PVZ ką jis mano apie „geriausią nekomercinę organizaciją internete“?

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Ponas Mariau, aš tame Login puslapyje taip užsiknisau ką nors rasti, kad aš net nemačiau tokios kategorijos :-/

      Tiesiai pasakysiu: Login eina Infobalt pėdomis ir to pirmi požymiai aiškiai matosi. Tai vadinasi dezorientacija, kai ne renginys eina į savo auditoriją, o auditorijai tenka taikytis prie renginio.

      Reply
      1. pow

        tiesa, ten kažką rasti tai be šansų, o dar tas priverstinis Fb prijungimas atbaidė nuo noro balsuoti. Bet užtat gerai sugalvojo pasireklamuoti renginį priversdami jungtis su Fb ir leisdami visiems savo puslapiuose kasdine prašinėti, kad už juos balsuotų :))

        Reply
  2. zhygis

    Aciu Rokiskiui uz instrukcijas, perskaiciau, paspaudaliojau nuorodas, nubalsavau.
    As irgi nuejes i Login puslapi nesupratau kaip balsuoti, tik Rokiskio nuorodu pagalba pavyko.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Aš pasakysiu vieną dalyką: man teko prašinėti, kad tas nuorodas surastų kiti, nes pats taip ir nebuvau tikras tarpais, ar čia man nepavyksta surast, ar aš tiktai žioplas.

      Reply
  3. Mantas

    Dėl vaikščiojimo po Login puslapį -- visiškai pritariu, kasmet ten būna vis blogiau. Aš irgi neturėjau kantrybės visokias nominacijas žiūrėt dėl tragiškos navigacijos.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Visus tuos keletą kartų, kai ten užėjau, man reikėjo maždaug minutės laiko, kol surasdavau, pro kur išvis ten pradėt žiūrėt 😀

      Reply
  4. Lijana Esmi

    Didziai dekoju.:) Pasijauciau tikrai pagerbta tarp moteru ir ne tik .:)))))) Isitikinau,kad jei nesiverzi i szlove,tai szlove susiranda tave pati.:) Myliu Rokiski ir esu be galo dekinga Jam uz toki pripazinima.Tai nuostabiausia mano gyvenime gauta Velyku dovana.Dekui,dekui,dekui!!!! Myliu visus ir prasau uz mane balsuoti! Skaniu marguciu ir grazaus pavasario!

    Reply
  5. Fwd

    Ašai tatai dar vieną tokį poną ministrą pridėčiau prie nominacijų. Kaip sakant reikia palaikyt vėliavnešį.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Jo, ale aš jo neradau tame Login internete. Gal tiesiog nesugebėjau rast. Aš ten, tiesą sakant, ir savęs nesugebėjau rast, nes pirma man parodė, kur aš, o paskui antrą kartą kai ieškojau, tai neradau jau.

      Taip kad čia atleiskite, kad aš ne viską nominuoju, ką įmanoma.

      Reply
  6. L.

    Aš tai girdėjau gandų, kad moterys, kurios vienu metu yra ir moterys, ir feministės, ir prieš vyrų alų, paskųs gerbiamą Skirmantą Tumelį lygių galimybių moterims, nes jis, būdamas vyras, yra akivaizdžiai dėjęs ant „tikrų vyrų“ gyvenimo būdo, kas automatiškai diskriminuoja tikrus vyrus ir padaro jį seksistu.

    Žodžiu, nubalsavau. !

    Reply
      1. Rokiškis Post author

        Tamsta pirma suraskite, kur tas puslapis su visa ta nominacija ten, o tada ir linką duokite mums, kad pabalsuot galėtume 😀

        Reply
    1. Rokiškis Post author

      Aš tai dar būčiau įtraukęs kontrastų dėlei ir ką nors iš feminisčių, ale neradau tenai nieko tame login internete. Nors gal ten ir yra kažkas tokio. Bet surasti -- neįmanoma.

      Reply
  7. niex

    Gerbiamasis Skirmantai, jūs esate niekšingas trolis 😐

    dievedieve kaip aš mūčinausi tame puslapyje.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Tas puslapis yra beviltiškas. Troliai yra tie, kas jį kūrė. Aišku, su sąlyga, kad jie tą briedą prikūrė sąmoningai.

      Reply
  8. Baltix Linux

    Jei balsuojant esi verčiamas naudotis Facebook tai čia ne balsavimas, o išsityčiojimas iš žmogaus.
    Va pvz. aš neturiu Facebook naudotojo ir nenoriu turėti, nes man aš negaliu sutikti su tomis sąlygomis, su kuriomis liepia sutikti Facebook.
    Toks jausmas, kad LOGIN organizatoriai nelaiko žmogumi to, kas nenaudoja Facebook 🙁

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *