Sveikinu jus su ateinančiomis Kalėdomis!

Ponai ir ponios, jei visi atnešite man visus pinigus grynaisiais, tai aš, Rokiškis Rabinovičius, jums pažadu, kad per Kalėdas, tiksliau, per Kūčias, dar prieš vidurnaktį, prisnigs sniego tiek, kad galėsite ir senius besmegenius lipdyti, ir pūsnyse voliotis. Tai bus manęs kalėdinė dovana jums. bet jei to nepadarysite, tai lipdysite senius besmegenius iš purvo, o ir patys purve voliositės ir atrodysite kaip be smegenų, nes taip matyt ir bus, nes visi kas turi smegenų, atneša man aukas – visus savo pinigus. Taip kad žinokitės.

Ponai ir ponios, čia jums įrodymas, kad aš valdau sniegą. Šventės ateis ir į jūsų namus, jeigu tinkamai mane garbinsit. Grynaisiais pinigais.

Ponai ir ponios, čia jums įrodymas, kad aš valdau sniegą. Šventės ateis ir į jūsų namus, jeigu tinkamai mane garbinsit. Grynaisiais pinigais.

Taip pat aš jus informuoju, kad šiemet dar leidau vaikščioti po namus Kalėdų seneliui, bet daugelis jūsų jo jau nebepamatys, nes prasikaltusiems asmenims šis senelis atneš baltos mišrainės, silkės su burokėliais ir kito maisto, kuris jūsų nepradžiugins. Taip kad gerai pagalvokite. Laiko klaidoms ištaisyti jūs dar turite, todėl laukiu jūsų grynųjų pinigų.

O išties tai aš linkiu jums visiems daug šilumos, daug švelnumo, daug meilės, ponai ir ponios. Kai esi geras sau, kai rūpiniesi šiluma, viskas gaunasi žymiai geriau. Aplinkui kiekvieną iš mūsų yra daug brangių žmonių, daug tų, kas mums padėjo, daug tų, kas buvo geri, kas suprato, kai buvo sunku, kas priėmė džiaugsmą, kai juo dalinomės – daug tų, su kuriais kiekvieno iš mūsų pasaulis darėsi laimingesnis.

Ponai ir ponios, tie žmonės, kurie aplinkui mus – jie yra didžiausias Kalėdų stebuklas. Ta šiluma, kurią duodame ir kurią gauname – tai yra didžiausia dovana, kuria galime dalintis. Būtent tada kai dalinamės šiluma, ateina šventė. Būtent tada mes galime pasijusti laimingais. Todėl dalinkimės šiluma – ji mūsų pasaulį paverčia šiltu, geru, jaukiu, pilnu meilės 🙂

Ponai ir ponios, aš linkiu jums šilumos, meilės ir supratimo. Savęs supratimo, kitų žmonių supratimo ir gebėjimo ir duoti šilumą, ir ją priimti, kai ją duoda kažkas kitas. Daug šilumos. Ir Kūčios, per kurias visi ta šiluma dalinasi – puikiausia proga 🙂

Ypatingai noriu pasveikinti su šventėmis Rokiškio gyventojus. Tai miestas, kuris pavadintas manęs garbei, todėl, kai jau bus kalėdinio sniego, šis miestas jo gaus dvigubai daugiau. Nes Rokiškis nusipelnė būti išskirtas specialiai, ne taip kaip kiti. Ta proga informuoju visus, kad jau gana greitai mano planuose atsiras ir dar viena dovana, skirta specialiai rokiškėnams – tai bus bronzinis ir gražus manęs paminklas, kuris stovės centrinėje Rokiškio aikštėje, papuoštas užrašu apie tai, kad aš suteikiu privilegiją Rokiškiui vadintis manęs vardu. Už teisę pasistatyti šį paminklą Rokiškio savivaldybė turės man sumokėti nemenkus pinigus.

O dabar, kadangi jau pradžiuginau jus šiomis naujienomis ir sveikinimais, neškite man visus pinigus. Grynaisiais. Nes jūs esate verti to, kad visus pinigus atiduotumėte man. Šiandien.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

5 thoughts on “Sveikinu jus su ateinančiomis Kalėdomis!

      1. Operatorius

        Įnešu 10 eur. grynais (pavedimu), jei prie Rokiškio Rabinovičiaus pridėsi pavardę Kražiškis. Dar pries 120 metų Kražiuose buvo trys katalikų bažnyčios ir pora sinagogų. Mano senelis ten turėjo gerą verslą, paradavinėjo gyvą ežerų žuvį išskirtinai išrinktosios tautos vartotojams. Už jūsų ir Mūsų laisvę.

        Reply
          1. Operatorius

            Vardo parinkimas pasaulio valdovui yra labai svarbus dalykas. PVZ. Levas Bronšteinas Trakiškis (Lev Bronstein Trotsky). Net savo pasaulinį Internacionalą turėjo, kol Wisarionovičiui atsibodo tie žaidimai. Netinka Kražiškis, tai Rokiškį perkelk į trečią vardą, tobiš slapyvardį. Sėkmė garantuota.

            Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *