Kalėdos atėjo, neškite man pinigus

Ponai ir ponios brangūs menki žmogūkščiai. Aš atėjau į jūsų širdis kaip kalėdinė dvasia, Kūčių vakaro šilumos skleidėjas ir jūsų laimės šaltinis. Neškite man pinigus, nes aš toksai nuostabus. Ir nesiteisinkite, kad pirkote dovanas man. Ir visvien neškite pinigus.

Aš toks nuostabus ir ružavas tiesiog, nes aš esu Rokiškis Rabinovičius.

Aš toks nuostabus ir ružavas tiesiog, nes aš esu Rokiškis Rabinovičius.

Niekada dar nebuvo tokios šventinės dienos Lietuvoje ir visoje Žemės planetoje, nes kasmet pasaulis gražėja dėka manęs. Padėkokite man už tas dovanas kurias per šias Kalėdas gausite. O kas dovanų negausite – tai žinokite, kad elgėtės nepakankamai gerai. Aš kaip Kalėdų Senelis, žinau jūsų visas nuodėmes. Nepasislėpsite nuo mano budrios akies ir nenuslėpsite nieko.

Svarbiausia gi – neškite man pinigus ir laimė jums nusišypsos. O šiaip tai, jei kiek rimčiau, tai linkiu jums šilumos ir džiaugsmo, kad būtų gera ir ramu, kad tiesiog būtų laimė 🙂 Gerų jums švenčių, ponai ir ponios 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

One thought on “Kalėdos atėjo, neškite man pinigus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *