Algimantas Valantinas atsistatydina

Algimantas Valantinas ir abu jo pavaduotojai traukiasi iš pareigų. Atsistatydina.

Dar naujienų: Lietuvos Radijas praneša, kad Algimanto Valantino atstovė spaudai sužinojo apie atsistatydinimą iš žurnalistų. Pats Algimantas Valantinas, klausiamas žurnalistų, bandė apsimesti, kad nesupranta, apie ką klausiamas. Tuo tarpu prezidentė Dalia Grybauskaitė daro staigų posūkį vėl – spaudos konferencijoje pareiškė, kad gen. prokuratūros vadovybė turi prisiimti atsakomybę už rezonansinių bylų nevykdymą. Protestuotojų Kaune veiksmus įvardino kaip pilietiškumą ir pareiškė, kad jie neturi būti baudžiami. Taip pat – kad nei pats gen. prokuroras, nei jo pavaduotojai netinkami laikinai eiti gen. prokuroro pareigoms.

Dar vienas papildymas – visgi dėl abiejų pavaduotojų naujiena buvo nepatikrinta – prezidentė pareiškė, kad pasirašys jų atsistatydinimo pareiškimus, nors tie pareiškimai dar nėra gauti.

Stebėtinai ryškus ir staigus posūkis, turint omeny, kad Algimantą Valantiną prezidentė saugojo iš paskutiniųjų, net nesuvokiamai.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

6 thoughts on “Algimantas Valantinas atsistatydina

  1. kreivarankis

    Perskaitė Grybauskaitė paskutinį Rokiškio straipsnį apie sukiojamą vairą ir suraukusi antakius surinko Generalinės prokuratūros numerį…. 🙂

    Reply
  2. Anonymous

    gvorlai,
    nepaminėjai, kad ir seseriai įtarimai pareikšti turi būti/yra šiandien. Samanėlė irgi pajudėjo, ne tik sysalų užnugaris

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Re: gvorlai,
      Apie Samanėlę minėjau ankstesniame poste -- praėjus valandai ir buvo paskelbta apie atsistatydinimą. Žinios, kad byla bus atnaujinta, paskelbtos vakar ar tai užvakar.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *