Naujų nuorodų blogosferoje

Nerišliai man beklaidžiojant (ar gal ne klaidžiojant, o šiaip vėplinėjant – todėl ir -ant, kad viena smegenų pusė šen, o kita – ten), užtikau kelias blogų naujienas (bent jau man naujienas), o kažkurių kitų naujienų gal ir anksčiau nepaminėjau (o gal ir paminėjau, bet kiauros smegenys neatsimena), tai dabar šekit kratinį kažko verto, katras papildys mano nuorodas, vertas paskaitymo:

  • Blоgų šmeižikas – labai malonus žmogus, visiškai nepanašus į Karpienį, jei ne tai, kad atrodo, besąs netgi beveik sveiko proto. Laukiu, kada parašys apie mane, tada karpysiuosi citatas ir klijuosiu į albumėlį, nes labai laukiu, nes jau toks jis mielas visiems, kad nors prie žaizdos dėk.
  • Užkalnis rinkimuose – rinkimai jau pasibaigė, užtat kažkokie kiti vyksta į Login. Paskaitom šitus perlus ir balsuojam. Aišku, už ką – už poną Kandidatą!
  • Artūras Račas – jei jau Užkalnis, tai reikia ir Račą pridėt, kad visokie disonansai kiltų.
  • Mediatorius – šviežias naujas mediatorius, gan kraštutinių kritiškų pažiūrų, su kuriomis visai nesutinku bent jau ne mažiau, kaip dalinai, nors ir ne daugiau, negu visiškai.
  • Mergaitė – gal jau ir minėjau ją. Čia toji garsioji, kuri surado Jono Jablonskio tiesą apie kalbą. Ir paaiškėjo, kad ta tiesa – veik atvirkščia, nei VLKK skelbia.
  • Ifigenija – jau senai daug kam matyta, bet dar kartą pamatykit. Augina melejoną šeškų, visi kaip pakvaišę, bet linksmi.
  • Banditas – vat čia jau net nežinau, ką parašyt. Fizikas-kompiuterastas, katras moka daryt valgyt ir dar kuria automatinius prieštankinius bulviasvaidžius ir be to dar su kardais mušasi riterių kautynėse ir taip toliau. Nieko nesuprantu.
  • E-Griseus – kam dar smegenys nesuiro, bestraipstant skaipsnius pas mane – nuo šiojo tikrai suirs, nes ten jau visai elitas. Trumpai tariant, ekonomika ir teisė.

Tai tiek šiai dienai. Atsiprašau už atvirai nerišlų tekstą, pirmadienis, miego norisi…

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

12 thoughts on “Naujų nuorodų blogosferoje

  1. skirtumas

    Man Banditas ir E-Griseus naujienos. Ifigenija jau kažkur kažką komentavo. Bus proga nueiti pažiūrėti.
    O Šmeižikas tai išties įdomus kadras 😉

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Šmeižikas, sakyčiau, tiesiog puikus. Tas veikėjas turi humoro jausmą ir kartu yra piktas ir trenktas, tiesiog nesuvaldomas net 😀

      Jei dar jo stilius bei rašyba pasitaisytų truputį, tai būtų išvis nuostabu, nes dabar yra ta bėda, kad sunkokai skaitosi, o tai trukdo pajaust visą tą išdurnėjusį grožį, kurio tenai tiesiog pilna.

      Reply
      1. Ifig

        nemaniau, kad mano rasliava bent kiek idomi kam nors apart mano draugu (del kuriu blogas ir buvo uzveistas -- palaikyti rysi)

        Reply
        1. Rokiškis Post author

          O ką, negi tamsta tikėjotės, kad aš tamstą apibūdinsiu kaip nors nekeistai, t.y., banaliai, nuobodžiai ir nykiai? Taigi niekas tada tos nuorodos nei nepaspaus 😀

          Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *