Dramblys mašinoje

Čia jums šiaip nuotrauka, ponai ir ponios. Nes tarpe tarp visokių dvasingų ir gilių politinių išsiliejimų, nerandu ką dabar greitosiomis parašyt. Taip, rinkimai į Seimą artėja, visokios partijos, kandidatai ir referendumai dėl atominių elektrinių. Visa tai primena kažkokią nesąmonę. Tokia štai jums ir nuotrauka iš visokių kratinių.

Dramblys lipa į mašiną

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

7 thoughts on “Dramblys mašinoje

  1. aredirvatraktoriukas

    O bet taciau kadangi arteja rinkimai … cia alegorija i Kristina Brazauskiene su Tomaševskiu?

    Reply
  2. M.B.

    Vot senais laikais buvo mašinos -- net dramblį vežiodavo! O dabar nieko nėra gero…

    Reply
      1. Durnius

        Antras komentaras iš *portalo* pirmo straipsnio:

        1991 sausio 13 ginti TV boksto susirinko demagogija apie laisve ir demokratija apgauta Lietuvos beklase visuomene.
        Ta nakti dar visi buvo lygus, nebuvo isnaudotoju ir isnaudojamuju. Tada zmones net neitare, kad labai greitai visi susiskirstys i klases:
        BIEDNIOKUS -- 85%, gyvenancius ZEMIAU SKURDO RIBOS;
        VIDUTINIOKUS -- 14,9%;
        TURTUOLIUS -- 0,1%, kurie gyvens NEREGETOJE PRABANGOJE ir valdys 60% Lietuvos turtu.
        Kontrevoliucijos vyriausias architektas ir rezisierius, 9 m. destes marksizma-leninizma, zinojo, kad po gamybos priemoniu ir gamybos irankiu privatizavimo, visuomene susiskirstys i ISNAUDOTOJUS ir ISNAUDOJAMUOSIUS. Ta labai gerai zinojo ir KP gensekas M. Gorbaciovas, baisioje TSRS visuomenes tragedijoje -- SOCIALIZMO SUGRIOVIMO ir PEREJIMO i KAPITALIZMA, kurio pagrindas -- ZMOGAUS ISNAUDOJIMAS ZMOGUMI ir privati gamybos priemoniu ir gamybos irankiu nuosavybe bei pelno nusavinimas.
        Kapitalizmas gimdo BEDARBYSTE ir SIAUBINGA SOCIALINE NELYGYBE, SKURDA ir NEREGETA PRABANGA. Sioje baisioje TSRS zmoniu socialineje tragedijoje M.Gorbaciovas vaidino darbo zmoniu gyneja nuo lietuviskosios kontrevoliucijos, taciau tai buvo tik politinis spektaklis. M.Gorbaciovas su savo PERESTROIKOS KOMANDA ir Lietuvos nacionalistine burzuazija buvo vieningi -- tikslas buvo KAPITALIZMAS ir socializmo SUGRIOVIMAS, prisidengiant demagogija apie LAISVE ir DEMOKRATIJA.
        A. Kubilius, viename straipsnyje, noredamas prilygti R.Reiganui, kelis kartus TSRS, kurioje nebuvo bedarbystes, benamystes ir skurdo, pavadino BLOGIO IMPERIJA, nes ji imponuoja „GERIO IMPERIJAI“ (JAV), kurioje atviras valstybinis rasizmas buvo iki 1968 m. -- iki L.M. KINGO NUZUDYMO. „GERIO IMPERIJAI,“ kuri ilgus metus kariaudama Korejoje, Vietname, Afganistane, Irake ir kt., nuzude milijonus nekaltu zmoniu.
        „GERIO IMPERIJA“ JAU pasibaigus Antrajam Pasauliniam karui, nakti ant civiliu mieganciu miestu HIROSIMOS ir NAGASAKIO susprogdino atomines bombas ir 4 km. spinduliu visa materija kartu su 200.000 mieganciu civiliu susiskaide i atomus…
        „GERIO IMPERIJA“ pasibaigus II Pasauliniam karui, pradejo saltaji kara ir ruosesi pratesti A.Hitlerio pralaimeta kryziaus zygi pries TSRS ir komunizma -- pagal J. Makarcio plana, numetant ant didžiuju TSRS miestu, iskaitant RYGA, TALINA ir VILNIU, 70, veliau dar 200 atominiu ir 500 TUKSTANCIU TONU iprastiniu bombu.
        J. Makarciui nepasiseke -- „BLOGIO IMPERIJA,“ kol “GERIO IMPERIJA” gamino reikalingas bombas, sukure savo branduolini skyda ir isgelbejo pasauli nuo TRECIO PASAULINIO -- BRANDUOLINIO -- KARO.
        TSRS isgelbejo zmonija nuo hitlerinio fasizmo, kuris, palaiminus Romos popieziui, planavo isnaikinti istisas tautas, ir nuo Trecio Pasaulinio branduolinio karo. Deja, nepavyko apginti Lietuvos (ir kitu respubliku) darbo zmoniu nuo puvancio isnaudotojisko, oligarchinio, parazitinio, korumpuoto, amoralaus kapitalizmo, primetancio siaubinga socialine nelygybe, bedarbyste, benamyste, skurda su gresmingo lygio emigracija, savizudybemis, plesikavimais ir zmogzudystemis…
        Lietuvos nuskurdusiai visuomenei giedant internacionala „PIRMYN VERGAI NUZEMINTIEJI, ISALKUSI -- MINIA PIRMYN“, reikes susiproteti ir nusimesti baudziavini, vergovini kapitalistini junga.

        DELFI Jums tiekia kokybišką nemokamą turinį. Jūs atsidėkotumėte mums, jei dalintumėtės šiuo tekstu siųsdami jo nuorodą, o ne kopijuodami tekstą. http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/nsepetys-komunistinio-mastymo-siandien-daugiau-nei-paskutiniaisiais-ssrs-metais.d?id=59694989#ixzz28gh8ZyN7

        Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *