Rinkimai jau tuoj, o aš balsuosiu už Dainių Kreivį

Kad jau mane netgi įtakingiausias žiniasklaidos asmuo pavadino storašikniu subingalviu nykštuku, o gal kažkaip panašiai (dėl galvoje perdegusių saugiklių aš jau nelabai gali kažką įsimint – gal ten netgi ne mane taip pavadino?), tai aš jums pareiškiu, kad visa tai yra tiesa, nes jokių tai paneigiančių įrodymų aš neturiu ir nežinau, kur jų nusipirkt. Todėl nieko neneigsiu, juoba kad manau, jog šitoksai titulas man visai dera.

Dainius Kreivys, rinkimų plakatasMano įtaka kam nors tikrai nėra didelė – aš to niekad ir neneigiau. Ir netgi visų blogerių įtaka kartu sudėjus – irgi nėra didelė. Bet mes jau pamatėm vieną dalyką: visgi gaunasi surinkti tų balsų, kai norisi. Ir po truputį vis daugiau gaunasi. Tai dabar aš ir parašysiu, už ką balsuosiu ir surinksiu vieną balsą – paprastai visai.

Aš balsuosiu už Dainių Kreivį, nes jis darė gerus dalykus. Todėl ir balsuosiu už jį. Ir taip paprastai surinksiu vieną balsą.

Aš kažkada jau rašiau apie tai, kur buvo problema ir kuo užkliuvo ponas Dainius Kreivys – ogi tuo, kad stūmė paprasčiausius centralizuotus pirkimus, dėl kurių atsiranda valdomumas ir nesigauna nevaržomai švaistyti pinigų kairėn ir dešinėn. Aš čia dabar dar paprognozuosiu jums kai ką: pagal tai, kokiais tempais bus vystoma ar ardoma Centrinė Perkančioji Organizacija, mes visi labai gerai galėsim nustatyti, kuo užsiims nauja valdžia.

Bet šitie dalykai turėtų būti savaime suprantamais kiekvienam. Žodžiu, aš tiesiog mačiau, kokį sunkų ir svarbų darbą padarė vienas žmogus. Ir už jį dabar dėl to balsuosiu, juoba kad ir partija, kurioje jis yra – irgi veikė gerai, todėl ir nusipelno. Tai labai paprasta.

Taigi, kaip darom? Aš tai darysiu paprastai. Jūs supratot.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

13 thoughts on “Rinkimai jau tuoj, o aš balsuosiu už Dainių Kreivį

  1. P.

    Mano apygardoj iš tos pačios partijos yra Dagys. Nepatinka man tas Dagys, nesutinku aš su juo daugeliu klausimu ir jis man kaip žmogus urodas. Bet balsuosiu už Dagį, nes kita alternatyva yra Girdauskas iš DP, kad imho yra WAY WORSE 🙂
    Na, o, taip -- p. Dainiui pagarba!

    Reply
  2. Tomas

    Ponui P. Mąstyk taip, kad jei pasirinktas partijos narys ir taip išeina pagal daugiamandatės rezultatus, tai jei jį išrinks vienmandatėje, tai iš tos pačios partijos į seimą ateis dar vienas narys. Taigi, kadangi Dagys į seimą išeitų pagal daugiamandatės balsavimą, tai dabar jam laimėjus vienmandatėje,vietoj jo į seimą pagal sąrašą pagal daugiamandatę patektų dar vienas TS-LKD narys -- greičiausia geresnis :).

    Reply
  3. andrius

    Tave, bičiuli, ten gerbiamu žmogum pavadino.

    O parašė ten teisybę -- kad jei visi internetai būtų savo pažiūras sudeklaravę ne FB, o prie urnų, Viktoras su savo 250 000 balsų būtų marginalinės partijėlės vadukas.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Taip -- tas yra, kad daugelis mėgsta pezėti, o pajudint subinę tingi. Bet tarp tų, su kuo aš čia bendrauju, tokių, drįstu tikėtis, yra mažesnė dalis. Tiesiog čia aš esu nedidukas, tai ir mano įtaka pakankamai menka.

      Reply
  4. Piktuolis

    Žinau, kad reikėtų ir man nusispręst už ką balsuot, bet kai pasirinkimas -- bolševikas ar melžėja, o jų vadai jau rankomis sukirtę, tai gal tiek to.

    Reply
  5. DK

    Dėkui Rokiškiui ir kitiems ant Lietuvos gyvenantiems „storašikniams subingalvims nykštukams“ jūsų įndėlis nemažesnis resheipinant LT
    Dainius K

    Reply
  6. max

    na va storašikni Rokiški , kaip ir tikėtasi, galutinai užrūstinai visų tautų ir laikų internetinį „ekspertą“ ir atsistojai šalia užkalnių, bačiulių, čyvų i pročich mierzavcev. Nebebus tau gyvenimo, išlups ir antrą akį.

    Reply
  7. 123

    O jums, ponas Rokiski, Kreivio praeities feniksai akiu nebado? Ar manote, kad smulkaus kalibro verslininkelis su aferistine pasaulejauta yra puikus pasirinkimas?

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Ponuli, kadangi matau, kad tamsta teksto neskaitėte ir kas vienoje iš nuorodų -- nežiūrėjote, tai tamsta valinkite naxui ir negrįžkite.

      Reply
  8. Nesvarbu

    Siulau nepatogu ir ilga zodziu jungini ‘pasvirusis bruksnelis’ ( / ) keisti i trumpa ir patogu -- ‘Kreivys’

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *