Dar jums nuotraukų siurrealizmo

Kadangi matau, jog stebėtinai patiko jums tos keistos senovinės nuotraukos su visokiais nesuprantamumais, erotika ir katiniukais, tai dar duosiu šiek tiek. Irgi rinktinių. Tiesa, autorių nėra – čia visiški kratiniai. Atitinkami ir komentarai prie jų.

Ai, dar kadangi kai kurioms pasirodė per švelni ta erotika, tai dar vienas postas yra su slaptažodžiu – apie kai ką rimtesnio. Slaptažodžio jums nesakysiu, bet visi, kas pakankamai suaugę, žino kokią nors plokštelių firmą. Mažosiomis. O šiaip, čia visi kas pas mane lankosi, tai žino, kad čia jums ne vieta, o viskas yra mano nuosava ir asmeniška, nes čia jums blogas, o ne kokia nors atvira erdvė. Todėl nenorėsiu – ir neduosiu. Duskit pavidolei*.

Ufonautai kosmonautai

Viskas prasideda nuo driežažmogių. Kadangi jie nelabai orientuojasi žemiečių kultūroje, tai juos galima atpažinti iš nenormalių drabužių, kai jie prastai užsimaskavę.

Vaikas ir krokodilai

O išties tai driežažmogiai, kai nusimeta žmogiškus apvalkalus, tai būna panašūs į krokodilus. Dešinėje stovintis vaikas - tai ne krokodilų maistas, o užsimaskavęs, žmogišką apvalkalą užsivilkęs driežažmogis.

Rūkymas per akį

Žmonės rūko, traukdami dūmus per burną, tačiau žmogaus imitacinį apvalkalą užsivilkę driežažmogiai gali rūkyti ir per akį. Iš to juos visada galima atpažinti.

Kosmetinė veido kaukė

Prieš užsidėdami žmogišką apvalkalą, driežažmogiai ir ropliažmogiai smarkiai apsitepa veidą klijais, kad ta kaukė gerai priliptų.

Alfred Hitchcock

Alfred Hitchcock irgi buvo driežažmogis arba ropliažmogis. Nuotraukoje matome jį su atsargine galva.

Cigaretės

Čia - kadras iš driežažmogių siaubo trilerio, kur filme buvo vaizduojama, kaip žmonės žūsta nuo tabako. Driežažmogiai visada atpažįstami pagal tai, kad įvairiais būdais rūko.

Rūkantis vaikas ir višta

Ropliažmogiai būna įvairaus didumo, bet visi nuolat rūko.

 

Mėnulis

Mėnulis išties yra nedidelis, nes dar XIX amžiuje jis buvo pagamintas kažkokiose dirbtuvėse, o jau paskui iškeltas į orbitą. Tai įrodo, kad JAV astronautai išties neišsilaipino Mėnulyje, o tiesiog sufalsifikavo viską. Be to, dabar žinome, kad Žemę valdo driežažmogiai, kurie visą tai ir padarė.

 

Moterys - klonai

Jau senovėje buvo klonų. Tai įrodymas, kad Žemėje gyvena driežažmogiai, kurie tikslingai daugina žmonių populiaciją, vykdydami genetinę atranką. Šitaip jie visus paverčia savo vergais.

Ponia su vyrais

Kai kurios moteriškos lyties driežažmogės naudojasi psichotronais tam, kad pavergtų minias vyrų.

Balerina su pasikėlusiu sijonu

Intensyvus psichotroninio spinduliavimo srautas pakelia sijoną, po kuriuo ir slepiasi psichomagnetinis rezonansas

Beždžionės ir moteris

Beždžionės ir moteris. Ne, čia driežažmogiai ir driežažmogė. Išprotėkite.

Moteris su kauke

Kaip matome, Anonymous buvo jau XIX amžiuje. Tai įrodymas, kad tuo metu ropliažmogiai jau valdė pasaulį.

Senelis Šaltis irgi yra driežažmogis

Senelis Šaltis irgi yra driežažmogis. Atkreipkite dėmesį į jo akis: vertikalūs vyzdžiai, kaip pas krokodilus. Labai dažnai būtent pagal tokius vyzdžius galima driežažmogius atpažinti.

Plaukikė ir kiaulė

Driežažmogiai, kaip žinia, yra krokodilai savo esme. Todėl jie kiaules nusivilioja į vandenį. O paskui suėda.

Skrendanti žuvis

Kai pamatote oru skrendančią žuvį, žinokite, kad driežažmogiai šalia: tik jie užsiima tokių psichotroninių kliedesių skleidimu.

Moteris dainuoja su ruonius

Čia ne moteris dainuoja su ruoniu. Čia jūs kraustotės iš proto.

Tatuiruota moteris

Tatuiruota moteris. Ne, ji nenuoga, tik jums jau akys išvarvėjo, tai neįžiūrit drabužių. Pas jus haliucinacijos. Jus veikia psichotronai, kuriais jus spinduliuoja driežažmogiai.

Taigi, gal šitiek ir pakaks šiandien? Kad nebūtų jums per daug.

 

 

—————–

* „Duskit pavidolei“ – tai raktinė frazė, kurią jums sako Andrius Užkalnis.

 

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

7 thoughts on “Dar jums nuotraukų siurrealizmo

  1. Almiasas

    Ačiū, Rokiški, už linksmą rytmetį 🙂
    Krūtos nuotraukos čia sudėtos, bet komentarai po jomis žymiai krūtesni 🙂
    Matosi, kad tamsta esate puikus sąmokslo teorijų praktikas 🙂

    Reply
  2. Pjovejas

    beje, kalbant apie siurrealizmą, ar gerb. Rokiškiui niekad nekilo noras panagrinėt keistą žmonių (bent jau kai kurių) norą kuo nors tikėt? 🙂 Ir kai kažkaip iš mados išeina tradicinės religijos, tai įgalvą pradeda įkyriai lįst visokie ateiviai ir su jais susijusios valdžių konspiracijų teorijos 🙂
    Šiandien pvz., atsirado naujas pagrindas tokiems dalykams (nes nu be abejo, viską nuo mūsų vėl nuslėpė, žalčiai, ten realiai rado žalius žmogiukus, kurių „tikrųjų“ nuotraukų irgi tikiuosi greitai sulaukti) 😀

    http://www.technologijos.lt/n/mokslas/astronomija_ir_kosmonautika/S-29763/straipsnis/Didysis-Curiosity-atradimas--nesusipratimas?l=2&p=1

    Reply
  3. Pingback: Visokių meninių nuotraukų kratiniai « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *