Aš jus išgelbėjau nuo Pasaulio pabaigos

Aš jus išgelbėjau nuo Pasaulio pabaigos. Jei ne aš, dabar jau jūs būtumėt visi negyvi, sudegę ir anihiliuoti, nes kosminė galaktika ir planeta Nibiru būtų nukritusi į Žemę. Nei vienas nebūtų likęs gyvas. Jūs būtumėte dabar kosminės dulkės, o dabar jūs esate ne kosminės dulkės, o vis dar gyvi. Tai yra įrodymas, kad aš esu stebuklingas ir jūs mane turite garbinti. Melstis man ir įtikėti manęs šventomis galiomis. Ir nešti man pinigus, juoba kad aš jums atleidau nuodėmes prieš šitą katastrofišką kataklizmą.

Šventas žiurkėnas ant Mėnulio

Melskitės man ir garbinkite, menki žmogiūkščiai, o taip pat neškite man pinigus

Taip kad dabar jūs jau žinote, kam už viską dėkoti – tai man, Rokiškiui Rabinovičiui. Melskitės ir klūpokite prieš mane ant kelių, nes kas man nesimels, tuos paversiu mikrokatėmis, kurias šersiu pelėms po to, kai tik tapsiu Visatos Valdovu. Jūs dabar žinote, kad už viską man turite būti dėkingi.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

10 thoughts on “Aš jus išgelbėjau nuo Pasaulio pabaigos

  1. Zbygniewas Piwacijus

    Apklausos rodo, kad absoliuti dauguma skaitytojų ir rašytojų vienbalsiai ir iš visos širdies pritaria, kad Rokiškį Rabinovičių dera ne tik apšaukti, bet ir aprėkti šventuoju, po to, ką jis visiems pridarė!

    Reply
  2. pamaldžioji

    Kad žinotum, kaip seniai aš į tamystą meldžiuos ! Kasryt ir ypač kas popietį. Kad ne tamysta, tai oi nežinau nežinau, kaip būt…Tu esi mano numylėtas ir garbinamas žiurkėnas ( citata) O pinigą katron vieton padėt ?

    Reply
  3. Pingback: Sveikinu su ateinančiom Kalėdom jus visus « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *