Sveikinu su ateinančiom Kalėdom jus visus

Dabar, kadangi ateina Kalėdos (arba kaip kiti sako – tai Kalėdai), tai dabar aš jus sveikinu, kadangi jūs esat manęs gerbėjai ir mylėtojai. O aš jums jau atleidau visokias nuodėmes ir taip pat ir išgelbėjau jus nuo pražūties ir Pasaulio pabaigos.

Kalėdinis žiurkėnas Rokiškis Rabinovičius

Šitos dovanos yra man, nes aš esu jūsų garbinamas

Taip kad dabar neškite man dovanas ir švęskite ramybėje šventę, kurioje ir mane prisiminkite visi.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

7 thoughts on “Sveikinu su ateinančiom Kalėdom jus visus

  1. masius

    Ačiū, Ponas Rokiškis, kad per šventes mus, paprastus mirtinguosius prisimenat ir Savo sveikinimą padovanojot. Daugiau šiame gyvenime nieko nebebijau, nes Gerbiamo Rokiškio pasveikintas su šventėmis esu.

    Reply
  2. roro

    Dovanoju Rokiškiui visiškai naują, vėjo energiją varomą, automatzuotą ratuką, kad pačiam nereiktų bėgioti ir prakaituoti (juk taip nepatogu, kai praktiškai visos žiurkėno prakaito liaukos yra letenų apačioje).

    Reply
  3. lijanaesmi

    Didziai dekoju uz sveikinima ir isgelbejima, ir dovanoju migdolu aliejuko ausytems valyti, kad dar geriau visas naujienas girdetumete ir mums pranestumete.

    Reply
  4. Ele

    Tada ir aš neatsilieku ir dovanoju pūkinę kaldrytę, kad neriektų daugiau kokiame popieriuje suktis nakčiai.

    Reply
  5. Marius

    Na o aš pranešu, kad paruošėm studentams praktinių užduočių ( psichiatrijos kursas, kliedesių, didybės manijos, paranojinės šizofrenijos tematikomis). Nuo šiol sveikatos mokslų studentai žinos Rokiškį! Su šventėmis !

    Reply
  6. Almiasas

    Su šventėmis, Rokiški 🙂

    Linkiu po truputį imti valdžią į savo letenėles iki tapsi Pasaulio Valdovu. Šiandien girdėjau tave kalbant per LRT Radiją ir pasakojant apie kognityvinį disonansą -- taigi ir toliau didink savo įtaką.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *