Nuodėmių atleidimas prieš numanomą pasaulio pabaigą

Žiurkėnas valgo sausainį

Ką norėsiu, tą ir užbaninsiu, ką norėsiu - tą ir atbaninsiu. Sausainiai yra svarbiau, nes jie skanūs.

Štai čia visi kalba aplinkui, kad ateis greitai 2012-12-21, o tada jau bus pasauliui visiškas kaput. Nes kažkokie majai ar tai indėnai išpranašavo, kad baigsis jų kalendorius, užsinulins kažkokie skaičiai, skaitliukai persisuks, numerėliai pareis, skaičiai susimals ir tada jau viskas.

Aš čia jums pasakysiu, kad po tos dienos prasidės išties nauja era, nes aš įgausiu judesį link Visatos ir Pasaulio valdovo titulų, taip kad jau tada tai tikrai turėsite man melstis ir dėkoti už viską. Nes tada tai jau bus – versiu ką papuola į mikrokates ir paskui maitinsiu pelėms. Nes mano galios tada jau bus neribotos.

Bet aš esu labai dvasingas, geras ir demokratiškas, todėl kadangi visi užbaninti dabar yra nepasiekiami antram banui ir visokioms bausmėms, kurių dar nusipalnys, tai čia reikia kažką daryti, nes banų kiekis jau yra susikaupęs tokiais skaičiais, kad tai daugiau, negu manęs garbintojų yra.

Štai todėl, kad visi turėtų šansą pasitaisyt, tai aš manau, kad visi dėl to turi sutikti su demokratiniu balsavimu, ką man su tais užbanintaisiais daryti. Todėl dabar visi balsuokite.

Kaip pasielgti su tais, kas užbaninti?

Taip kad aš duodu čia jums pabalsuoti kažką. Taip jūs galite nuspręsti demokratiškai, ką daryti su tais, kas dabar užbaninti ant blogo, Feisbuko ir Google plus. Taip kad dabar balsuokite.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

21 thoughts on “Nuodėmių atleidimas prieš numanomą pasaulio pabaigą

  1. Ledas

    Kadangi Majų kalendoriaus pabaiga 130000000, yra tik naujo ciklo pradžia, tai tiesiog privalu atbaninti ir pradėti naują baninimo CIKLĄ

    Reply
      1. Laiqualasse

        Sausainiai iš principo skanūs. Jei jūs apie kažkuriuos konkrečius, tai nedavėte. Galėtumėte duoti, Kalėdos juk artėja (nors ir po pasaulio pabaigos).

        Reply
  2. Vytax

    Iš savo patirties tai pasakysiu, kad efektyviausia kai BAN’ai kabo po du metus. Nes metų laiko BAN’as dažnai neišgydo kai kurių veikėjų. O po dviejų metų dauguma IP adresų pakeičia savininkus ir bananai tampa adresuoti ne tiems kam reikia.

    Reply
  3. tomukas

    Rokiškio raštuose minima, kad mirtingiesiems nevalia organizuoti balsavimo internetu, tai o bet tačiau šventiesiems galima? Dvigubi standartai.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Čia yra viengubi standartai, nes aš visvien nusprendžiu ir mano teisybė yra teisingesnė, todėl kaip norėsiu, taip ir bus.

      Jei nepatinka balsavimo rezultatai -- skųskitės, į jūsų skundą nebus atsižvelgta.

      Reply
  4. Smile

    Pabalsavau, kad galėčiau pažiūrėti į balsavimo rezultatus. Vienok gailestingų ne per daug. Su artėjančia nauja pradžia

    Reply
  5. TiesiaiSviesiai

    Šitą, sakau, gal galima gauti dėl viso pikto tokį kokį tai antibaną, jei užbaninsi, kad panaudojus, atsibananinčiau. Nu nors kokius du antibananus. Dėl viso pikto tskant 😀
    Majai suklydo- jų laikas jau gerokai seniau baigėsi….

    Reply
  6. roro

    Neapsigaukite dvasinguoju Rokiškio žodžiu, sklindančiu iš žiurkėniškų žandų, apie demokratijos buvimą. Mums nešė saulę, geltoną ir apvalią, kaip sausainį, esantį monarcho naguose

    Reply
  7. Ingrida Šimonytė

    skaitau, kad nereikia gailėti, bet reikia atbaninti demokratijos vardan, kol vėl aCibos. nors pati dar nesu užbaninusi nė vieno, nes esu visai žalia blogautoja, bet būtent taip padaryčiau Žiurkėnu dėta. Taigi analogiškai prabalsavau ir supratau, kad priklausau prie daugumos 🙂 O tai jau gerai, jau Gražuliui iš karto ir ramiau.

    Reply
  8. senis šaltis

    Klaida. Paspauskite „Refresh“ ir viskas bus gerai. Gal.
    Error 503 Service Unavailable
    Service Unavailable
    Guru Meditation:
    XID: 8197623

    Kelios dienos taip. Dar anksti tiems majams pasiduoti.

    Reply
  9. Pingback: Aš jus išgelbėjau nuo Pasaulio pabaigos « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *