Visuotinio atbaninimo proga

Rokiškio amnestija

Štai jums amnestija*, kurią skelbiu jums, kad daugiau nenusidėtumėte ir daugiau nereiktų baninti jūsų visų

Kadangi visi taip demokratiškai pabalsavo apie atbaninimus, o daugiau kaip pusė pabalsavo už tai, kad atbaninti visokius tipažus reikia tam, kad būtų galima dar kartą užbaninti, tai štai jums ir šventė prieš šventes: visuotinis atbaninimas. Pašalinau banus visiems, netgi visiškiems durniams. Ir savo bloge banus pašalinau, ir savo FB, ir Google Plus.

Tiesa, jau spėjo atsirasti vienas durnius, kuris ir prirašė kliedesių (mat kalbainis), ir pridėjo dar prie visų tų kliedesių žodį „peace“, už ką aš banus duodu išvis be jokių perspėjimų. Tai jis jau tapo pirmuoju užbanintuoju, nes užsidirbo dviems banams, taip kad vos visus, įskaitant ir jį, atbaninau – išsyk jį ir vėl užbaninau. Nes kai jau pridūrkas tinkamo lygio, tai ir negaila. Aišku, tur būt neverta stebėtis tuo, kad panašūs tipažai parėjo eiliniame straipsnyje apie kalbainius, nes tai viena iš temų, kurios visokius durnius traukia ginčytis.

Dėl to dar visiems patariu paskaitinėti FAQ apie šitą blogą, kad paskui nebūtų nereikalingų klausimų, už ką. FAQ skaitymas padeda, čia aš jums rimtai sakau.

Šiaip jau apie banus esu rašęs gal jau ne kartą. Čia nereikia kažko galvoti daug, nes viskas yra paprasta: banas – tai tiesiog būdas pašalinti iš savo internetinės aplinkos visokius durnius ir nusišnekėtojus. Tai yra labai paprasta – tik užbaninai ir viskas. Ir tai labai padeda, nes visiems tada geriau. Protingų žmonių nekamuoja idiotai, nereikia gaišti laiko kliedesiams, nereikia vargintis su visokiais moraliniais verkšlenimais apie tai, kad kiekvienas gali turėti savo nuomonę, todėl netgi kliedesiai turi teisę egzistuoti ir kad tie kliedesiai yra tos pat vertės, kaip ir sveikas protas.

Jei jau rimčiau kabinant, tai labai nemenka dalis tų išbanintųjų yra gana specifinė publika – tokie, kuriems nerūpi argumentai ar normalios diskusijos. Čia žinot, kaip būna: parašai kokia nors jautresne tema, pvz., apie rubikus, tai ir ateina išsyk kokie nors, kurie kartoja ir kartoja belenkokį briedą, o net jei ir išsiaiškini su jais, po kiek laiko pamatai jau kokiame nors kitame bloge, kad jau po visko jie vėl kartoja ir kartoja tą patį briedą kitur. Gan aiškus paternas: argumentai jiems išties dzin, o visos šnekos – tik savo nuomonės skleidimui. Taip kad čia atskirai pasakysiu: PR platintojų ir interesų grupių propagandą skleidžiančių fufliakų pas mane nebus. Baninsiu ir nesigailėsiu.

Yra, tiesa, ir kita rūšis pridūrkų. Pvz., tokie, kurie galvoja, kad galės čia rašinėt belenkokį sąmojinio tipo briedą. Tipo „parašysiu kažką sąmojingai ir tai sueis vietoj argumentų“. Tai tokie irgi tolerancijos nesulauks. Tarp kitko, šitie labai dažnai pasižymi dar ir tokiu žodžiu „peace“, kurį parašo po viso savo išsiliejimo. Tai jau kas FAQ skaitėte, tai jau žinote, kas būna.

Taip kad artėjančios Pasaulio Pabaigos proga aš jums dar pažadu, kad kai tapsiu Visatos Valdovu, tai visus nusišnekėtojus paversiu mikrokatėmis, kurias sušersiu pelėms.

 

———-

* Šitą plakatą su amnestija padarė toksai ponas Vaidas De la Cruz aka Utilitarian Gag, kuris pagavo čionai visą Kalėdų dvasią ir taip toliau, todėl dabar galite pasidžiaugti dvasingu piešiniu, o tai aš jau buvau užsiknisęs ieškot kokio nors paveiksliuko labiau į temą, todėl padėkokite visi dabar.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

6 thoughts on “Visuotinio atbaninimo proga

  1. Viešpats

    Aš tai jau priėjęs tokią nuomonę, kad didžiųjų internetų outletų komentaruose (ypač kokiame delfyje ar komsomolkes internete) šika išimtinai samdomi piarastai ir pavieniai psichopatai, aršiai prijaučiantys kuriam nors politiniam judėjimui. Kadangi tradicinė žiniasklaida miršta, o socialinė kyla, tai viens ant kito triedžiančių piarastų netolimoje ateityje padaugės pas jus tiek, kad ant baninimo veiklos reiks laikyti atskirą etatą.

    Reply
    1. TiesiaiSviesiai

      Įdomu, būtų delfyje ban`anų sistema kaip Rokiškis turi, ar iš vis būtų toks populiarus portalas tas delfis 🙂
      Kažin kur daugiau laiko praleidžia skaitydami delfį- straipsnyje ar komentaruose?

      Reply
  2. roro

    o kodėl RAI logo pelė? ar ten žiurkėnas? o kodėl AI logo doleris? ar ten žvakė su viela 🙂

    Reply
  3. BIZen

    Jeigu tapsi Visatos Valdovu -- šnekėtojai neberūpės. Galva skaudės nuo to, kad Visata žymiai per didelė prižiūrėti.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *