Tinklaraščių reklamos savaitę praplečiant

Ponai ir ponios. Tinklaraščių savireklamos savaitė pasibaigė, bet išties viskas tiktai prasideda. Žinote, koks svarbiausias šios tinklaraščių savaitės dalykas? Ogi tai, kad mes susipažinome ir turėjome gerą laiką. Tinklaraštininkai, skaitytojai, ir atsitiktiniai, ir nuolatiniai – visi pažiūrėjo vieni į kitus plačiau, įvairiau ir šiaip turėjo smagumo.

Ne kiekvienas gali sau leisti valgyti juoduosius ikrus šaukštais. Taip ne kiekvienas gali rašyti gerą blogą.

Ne kiekvienas gali sau leisti valgyti juoduosius ikrus šaukštais. Taip ir ne kiekvienas gali rašyti gerą blogą.

Paskui dar visus tinklaraščius, dalyvavusius šioje elitinėje akcijoje (nes kas nemoka rašyti straipsnių, tie tikrąjam intelektiniam elitui nepriklauso), moksliškai ištyrė Poko.lt, padarė netgi kažkokią analitinę programą. O dar visus blogerius suregistravo pramogų portalas „Snukis“ oj atsiprašau, „Pipedija“. O visas blogerių autorių teises apgynė tinklaraštininkų autorių teisių asociacija BATGA-A. Dėkui šiai agentūrai už tai, kad sumoka blogeriams pinigus, nes be jos blogeriai nieko neuždirbtų, nerašytų straipsnių ir netgi negalėtų sau leisti naudotis Internetu.

Galite dabar pasižiūrėti visą geriausių Lietuvos tinklaraščių sąrašą ir tyrimus, nes tik geriausieji sugeba pasidalinti nuorodomis į kitus. Nes tik patys geriausieji jaučia savo vertę taip, kad galėtų kitus gerus tinklaraščius rekomenduoti. Tuo skiriasi tikrasis elitas nuo akcija besipiktinusių sielos vargdienių.

Kai kurie burnojo ant manęs, kad labai jau daug savo FB profilyje tinklaraščių ir jų topų skelbiu (nes stengiausi skelbti ir reklamuoti visus, kas tik skelbė sąrašus), o vienas kažkoksai komentatorius netgi parašė kažką iš serijos „neskanu„. Tiksliau, parašė kažką apie tai, kad „kas per daug, tai negurmaniška„.

Čia nėra ką kalbėti apie tuos gurmaniškumus – aš šaldytuve kaip tik turėjau pusę kilogramo raudonųjų ikrų (juodųjų dar tokiais kiekiais nevalgau, bet jau patikėkit, greitai ir tais būsiu užsivertęs). Tai aš juos vakar valgiau vakarienei dideliu sriubos šaukštu, užsikąsdamas trupučiu batono su daug sviesto ir užsigerdamas Coca Cola. Tokia vakarienė yra greita ir paprasta, paruošiama taip pat lengvai kaip kokia sriuba iš pakelio, tačiau subtili ir nevarginanti, ir todėl aš ją rekomenduoju jums.

Akivaizdu, ir tai, kad nors tokia vakarienė yra sveika, lengva, gurmaniška, tačiau kokios nors mikroskopinės 100 gramų ikrų skardinės tam nepakaks. Reikia nepagailėti pinigų skaniai užvalgyti. Negalima juk savęs šerti pigiais varguoliškais cepelinais, kuriuos išvirti – vienas vargas. Kinietiški džiovinti makaronai iš pakelio (tie, kur valgomi užplikyti verdančiu vandeniu) paruošiami ne ką sunkiau už mano rekomenduojamus ikrus, tačiau nėra tokie skanūs, turi visokių E raidžių. Todėl raudonuosius ikrus rekomenduoju jums kaip gardesnį ir sveikesnį pakaitalą.

Taip ir su blogų savireklamos savaite – negalite gi tikėtis, kad gausit vieną kokią nuorodėlę ir to pakaks. Tinklaraščių yra daug ir susipažinti verta su daugeliu. Taip praplėsite savo akiratį, kažko naujo gyvenime išmoksite, o ne tik bukai baksnoti ant antraščių iš serijos „Kraupi nelaimė Kalabybiškėse – serialų žvaigždė susisprogdino savo papuose seksualumo bombą. Paspausk ant nuorodos, sužinok, kaip tai padaryti pačiam„.

Išties gi visas reikalas – tiesiog bendravimas. Maloniai praleistas laikas. Daug tarpusavio pažinčių – ir internestuose, ir virtualių, o paskui ir realių. O dar paskui tokie dalykai virsta į kuo gražiausias idėjas, straipsnius, įdomius dalykus skaitytojams. Visai jau paprastai kalbant – tiesiog tarpusavio šiluma, džiaugsmas, smagumas ir žaidimas į visokias mintis.

Todėl dar šia proga greitai aplankysime Vilniaus merą Remigijų Šimašių, užduosime jam nepatogius ir žlugdančius klausimus. Jei pasidrovės ir nesurengs mums prabangios puotos ir neįteiks kiekvienam blogeriui brangių dovanų (visai tiktų kilogramą sveriantys auksiniai Vilniaus medaliai ar kokie kiti vertingi suvenyrai, o taip pat pinigų prikimšti maišai), tai aprašysime kaip nors blogai ir neigiamai, nepagailėsime karčių žodžių ir skaudžių piliulių.

Trumpai tariant, ponai ir ponios, sveikinu jus, kad tinklaraščiai Lietuvoje auga, plečiasi ir stiprėja. Ir stiprės dar labiau, nes mes taip jau padarysim.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

11 thoughts on “Tinklaraščių reklamos savaitę praplečiant

  1. Giedrė

    Aš tai džiaugiuosi pagaliau sugrįžusi prie aktyvaus blogų skaitymo. Per šią blogerių savaitę gerokai papildžiau savo blogų skaityklę -- pasirodo, yra tiek nuostabių įvairiomis temomis rašančių blogų, apie kuriuos nė nenutuokiau. Žodžiu, blogosfera tikrai gyva ir net labai ir tai mane labai džiugina. 🙂

    Reply
      1. Giedrė

        O taip, būtinai. Tik padidėjęs noras bloginti kažkaip stebuklingu būdu man visada sutampa su deadline’ais. 😀

        Reply
  2. Jonas Povilas N

    Oi, p.Rabinovičiau, geras tas Jūsų blogas. Blogas ,bet geras. Nors straipsnių apie muziką norisi daug,kaip ir juodųjų ikrų.

    Reply
  3. Kęstas

    Aš tik pamaniau, kad tame sąrašiuke -- lemiama dauguma moteriškų blogų :O
    Ar tai gerai?

    Reply
  4. Pingback: Kaip atliepti į savo blogo lanytojų lūkesčius | Gyvos istorijos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *