Dar viena apklausa

Po ano straipsnio, kur buvo šis tas apie politikų įtakos rezultatus, išsyk atsirado keletas nepatenkintų ponų. Pirmiausiai atėjo pas mane į FB toksai Liutauras Ulevičius, kuris pradėjo piktintis kažkuo, bet neaišku kuo – ne tai apklausa nereprezentatyvi, ne tai rinkimų prognozės neteisingos, bet rišliai taip ir nepasakė, kas jam netinka.

akiniai

Prie ko čia akiniai – paklausite jūs. Prie ko čia jūs – paklaus akiniai. Mano batai buvo du, vienas dingo – akiniai. Argi kas neaišku?

Aš nei nekomentuosiu, ponai ir ponios, apie tai, kokie jūs esate nereprezentatyvūs ir netinkami visaip, todėl jūsų atsakymai netinkami.

O paskui atėjo toksai Mark Splinter, dar žinomas kaip Mark Adam Harold, kuris nutarė trolinti. Ir kai paklausiau jo, ar blogai, tai pasiūlė apie tai apklausą surengti. Nagi kadangi jis yra netgi ir realus politikas, Vilniaus miesto tarybos narys, tai kaip gi čia nepadarysi apklausos.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 20-01-2016 02:39:27
end_date 30-01-2016 23:59:59
Poll Results:
Ponas Mark Adam Harold, ar blogai?

Štai jums ir prašom – visa apklausa. Jei kažkurio atsakymo nerandate, prašome pridėti tinkamą. Beje, kad nebūtų kam netikėtumų – už atsakymus su keiksmažodžiais ar įžeidimais baninsiu, taip kad būkime kultūringi. Trolinkim kultūringai.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

4 thoughts on “Dar viena apklausa

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *