Įtakingiausi Lietuvos politikai, apklausa

Laikas nuo laiko darau apklausas. Jau ruošiausi vieną padaryti, nes smarkiai keičiasi paskutiniu metu visokios tendencijos. Ale tik šast ir gavosi riebus babach – Eligijus Masiulis, Liberalų sąjūdžio lyderis, buvo apkaltintas korupcija ir 100 tūkstančių kyšio ėmimu. Skirtingai nei įprasta Lietuvos politikoje, Eligijus Masiulis kaltinimus priėmė švariai – paskelbė apie atsistatydinimą. Žodžiu, iš vienos pusės baisu, iš kitos pusės – elgesys garbingas.

Nelabai aiški ta politika visada. Bet aš jums padėsiu susigaudyti.

Nelabai aiški ta politika visada. Bet aš jums padėsiu susigaudyti.

Gerai, tiek jau to su tuo, bus matyti kiek vėliau, kas tenai vyko. O kol kas reikia pagalvoti apie tai, kaip keičiasi visokios tendencijos. Taigi, pabalsuokime už tuos, kurie daugiausiai nusprendžia ir įtakoja ir pažiūrėkime. Apklausoje galima balsuoti už 6 kandidatus, kuriuos patys išsirinkite. Jei kokio nors trūksta – kiekvienas gali pridėti vieną papildomai.

Politikų sąrašo eilės tvarka yra sudaryta pagal ankstesnės apklausos rezultatus. Į sąrašą įtraukti tie, kas paskutinį kartą surinko bent po 50 balsų.

This poll is closed! Poll activity:
start_date 12-05-2016 11:31:55
end_date 25-05-2016 23:59:59
Poll Results:
Kokie 6 politikai daro daugiausiai įtakos?

Balsuoti prašau ne už tuos, kas patinka jums asmeniškai, o už tuos, kas jūsų manymu daro daugiausiai įtakos visai politikai, viskam. Kas tokie, jūsų manymu, turi daugiausiai palaikytojų ir daugiausiai sprendžia?

O dabar, jei jau pabalsavote, prašau pasidalinti šia apklausa su kitais. Iš rezultatų galima bus įvertinti pokyčius, lyginant su tuo, kas buvo prieš kokius penkis mėnesius, kai dariau ankstesnę apklausą.

Upd.: kadangi kai kas iš netikėtai pakilusių politikų gavo stebėtinai daug balsavimų iš IP adresų, esančių visiškai ne Lietuvoje, o kur nors Pietų Korėjoje, Hong Konge ir kitose tolimose valstybėse, o paskui dar serijinius balsavimus iš mobilių IP, atitinkamas politikas yra išbanintas iš apklausos. Iki visų tų cirkų jis turėjo kokius 10 kartų mažiau balsų (paskutinis apklausos metu mano patikrintas korektiškas rezultatas buvo 39 balsai – jie ir bus įskaičiuoti, nes per sekantį patikrinimą jau ten balsavo visokie botai). Čia gal tebūnie kažkam gera pamoka, kad su makliavonėmis nieko gero niekam nebus.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

24 thoughts on “Įtakingiausi Lietuvos politikai, apklausa

  1. Paulius Žuvyčius

    Šiaip keista, kad Olekas mažai balsų kol kas gavęs. Kaip nepažiūrėsi jis dabar turi įtaką valstybei. Tiesa ta įtaka daugiau neigiama nei teigiama.

    Reply
    1. Martynas

      Tikra tiesa,
      Olekas, mano nuomone, tai pilkasis kardinolas.

      Be to -- nebuvo Graužinienės pasirinkime…

      Reply
  2. Lina

    O Tapino kodėl nėra? Ankstesnėj jis surinko daugiau nei Adomėnas, Karbauskis ir Valatka kartu sudėjus. O dabar jo įtaka turėtų būt dar paaugus.

    Reply
  3. Rimgaudas

    P. Rokiški, o čia šiaip dėl įdomumas klausimas -- jūs kaupiat kaip nors ankstesnių panašių apklausų rezultatus ir ar bandote daryt kokias populiarumo kaitos laike analizes?

    Reply
      1. Saulius S.

        Po Antano Guogos va-bank turbūt reikėtų jau trečio palyginimo.
        Ir dar – Marius Jonaitis susidvigubinęs. Dar kažkoks trigalvis „R. Paulauskas, A. Nakas -- signatarai“ atsirado. Nors gal čia požymiai – ką vertina žioplesni internautai.

        Reply
  4. Laimontas (Ne Dinius)

    Jonka dubliuojasi,senas gomikas ir vel neblogai atrodo lenteleje.siaip apklausai turiu priekaistu.suprantu,kad cia apklausa kaip kam atrodo,kas yra itakingiausi,bet kazkodel man nuo pat pirmuju apklausu kyla itarimas,kad zmones vistiek samoningai ar pasamoningai balsuoja tik uz megstamus politikus,todel rezultatai nelabai ka atspindi,apart kas ka megsta.

    Reply
  5. Gediminas

    O bus apsvarstymas rezultatų? To, kaip jie naudojasi ta įtaką, ar gerai, kad tokie žmonės turi tokią įtaką, ir išvis kaip jie ją gavo?

    Reply
  6. Genovaitė

    tikras Kauno patriotas, daug padarė Kaunui, gaila, kad atėjo valdyt miestą savanaudžiai

    Reply
  7. Kazimieras C

    Ar gerai, kai ne žmoniu atstovai , o kolabarantai ir pinigai daro itaka musu politikai ir ju sprendimai ne Lietuvos naudai? Kodel as už jos turiu balsuoti? Balsuoju -- kuo dar tikiu…

    Reply
  8. Jonas

    Jei nepatinka apklausos rezultatai tai nereikia jos išvis skelbti. Labai daug žmonių balsavo. Jei kažkas pridėjo iš Korėjos ar konkurentai pasistengė, tai juos reikėjo tiesiog anuliuoti. Turėtų būti gėda

    Reply
      1. Jonas

        Kas čia per manipuliacijos ir iškraipymai. Tai yra nepagarba visiems balsavusiems. Turite galimybę ištrinti tuos balsus tai trinkit. Tam ir suteikta galimybė trinti, kad nereikėtų šalint iš apklausos.

        Reply
        1. Rokiškis Rabinovičius Post author

          Aš tuojau jus išbaninsiu ir tinkama pagarba visiems tokiems balsavusiems įsigalės. Ir kam kokias galimybes aš suteikiu, nusprendžiu aš, o ne jūs. Atsirado man fufelistai, kurie pirma prifeikina balsų, o paskui aiškina apie nepagarbas balsavusiems ir apie tai, kad kažkas man suteikė kažkokias galimybes.

          Reply
          1. Jonas

            Aš kalbu už tuos, kurie balsavo, o ne už tuos, kurie feikino. Buvo kitas būdas, teisingesnis, bet deje. Tai daug ką pasako.

            Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *