Balsuojam už savo blogerį į Davosą

Kur rašiau apie tai, kad reikia už GalvaŽmogųPuošia pabalsuoti – ne ten, pasirodo, balsuoti reikia. Kažkokiu neįtikėtinai iškrypusiu būdu viskas organizuota atskirame puslapyje, kuriame, atleiskit, man nepavyko pabalsuoti, nors ir stengiausi, kaip beįmanydamas.

Viso to puslapio nuoroda čia – paspauskite. Gal jums pavyks – reikia būti prisijungusiam su Google akauntu (kokiu nors Gmail) ir paspausti Like – nykštį viršun. Man, kiek benandžiau, ir su Google Chrome, ir su Firefox – nuolat sako, kad esu neprisijungęs, nors prisijungti bandžiau kokius 10 kartų.

Jei kam reikia platinimui (o platinkim, kiek galim), štai trumpa nuoroda – http://bit.ly/eRMhkf

Beje, nors mūsiškio idėja – puiki, panašu, kad užsieniečiai žaidžia nešvarius žaidimus – balsuoja, kas gali, prieš. Dabar už mūsų kandidatą vos 2 balsai už ir 4 prieš. Nors visiškas briedas apie ufonautus ten turi dešimtis balsų pliuso.

Upd.: pasirodo, tiesiog prastai organizuotas balsavimas. Visos detalios instrukcijos su iliustracijomis, kaip balsuoti – http://rokiskis.popo.lt/2011/01/07/kaip-pabalsuoti-uz-musu-kandidata-i-davos/

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

18 thoughts on “Balsuojam už savo blogerį į Davosą

  1. skirtumas

    Čia vabščie kažkoks sąmokslas. Pabandžiau pabrowsinti „google moderator“, tai įsijungė kokia tai google aplikacija bet rusų kalba… Ir bbž, kaip ją perjungti ;))) Išsiunčiau tau Rokiški pakvietimą prabalsuoti už mano klausimą ;))) Pažiek ar pavyks.

    Reply
  2. skirtumas

    Suradau kaip balsuot. Spaust reikia čia: http://www.youtube.com/davos

    Tada skrūlinam žemyn iki laukelio „search“. Aš įvedžiau paieškos žodį „condition to inclusive growth“ ir tada Voldemaro pasisakymas išlindo.

    Reply
  3. Candy

    Prabalsavau.

    Pirmyn blogeriai.

    Beje kas negalit prisijunkt tai neseniai pakeitė kad jungtis reikia per gmail login bet ne yt seną.
    Aišku jei reginotes ne gmail paštu taj jum nesvarbu =]

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *