Bankai

O čia normalu, kai iš Hansos į Nordą pavedimas savaitę keliauja, ar jiems jau toks trūkumas, kad jie nežino, ką daryt?

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

19 thoughts on “Bankai

  1. antanian

    nenormalu. szaip keliauti jie neturi, nes pinigams duodamas kitas vardas ir tiek. Nordas labai levai su pavedimais dirba. Isz saskaitos i saskaita banke gali pora dienu keliauti babkes.

    Reply
  2. skimas

    Netikiu, nei karto su tokiais tempais nesusidūriau. Gal tik vienąkart iš SEB’0 į NORD’ą ėjo porą dienų. O šiaip NORD’as kiek pastebėjau momentaliai varto, minučių reikalas (jei ne naktį dirbi).

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Vat irgi su dideliais užlaikymais nesusidurdavau. Paprastai tą pačią dieną pinigai iš banko į banką nueidavo. Kelias dienas keliaudavo tik senais gūdžiais laikais, apie kokius 2001 ar pan. metus, kai bankai tyčia užlaikydavo pinigus tam, kad turėti daugiau apyvartinių lėšų. Tai vat todėl ir rašau apie šį stebėtiną faktą.

      Reply
      1. shankeris

        Šiandien Vip klientus svedbankas pradejo kviesti pas save Kalėdoms artėjant ir dalina kalėdines dovanėles :). Tad būtų geras siurprizas.
        Bebrai tau kailį nudirs iš pasitenkinimo ir ant nugraužto kuolo pasodins, jei rytoj ištarsi,- oops :). Geras pokštas -- asmeniškai užskaitau :), o rytoj pasitikrinsiu testinį pavedimą tais pačiais adresais.
        Vakar dariau pavedimus litais -- ir iš ir į -- 2 val. ir užskaitymai matomi.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Hansapank visada veikdavo, kaip reikia. Man ypač nepasitikėjimą kelia Nord LB. Tenai gavėjo sąskaita yra. Pirmadienį žiūrėsim, kaip bus. Jei nebus, kelsim triukšmą.

          Reply
          1. shankeris

            Nord LB Lietuvoje užima mažesnę rinkos dalį nei Swedbank, tačiau motinines šių bankų grupes palyginus -- NORD LB tikrai stipresnis bankas. Su abiem šiais bankais Lietuvoje yra OK. Dabar visi bankai įsitempę dėl likvidumo, tačiau kol kas panikuoti nėra pagrindo :). Pirmadienį viskas atrodys gerai :))))))))

            Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *