Baltųjų beždžionių propaganda

Štai kokį gavau laiškelį Feisbuke (netaisytas):

Ar zinote, kad uz toki straipsni galima tuoj pat kreptis I teisma? Ar bent pagalvojate pries publikuodami tokius menkos informacijos, izeidziancius ir netikslingus straipsnius? Yra taisykles, ir internete bet kas ir bet ko rasyti negali.

Straipsni turretumete isimti.

Dabar spėlioju, kas ten tame straipsnyje užkliuvo taip, kad kažkas netgi kažkokias taisykles atrado, pagal kurias internete bet kas bet ko rašyti negali. Juk kažkas turi patvirtinti matyt. Gal Glavlitas koks nors, kuris nuspręs, kad informacija nemenka, neįžeidžianti ir tikslinga, o autorius turi kažkokį leidimą. Nes kitaip juk bus neteisėta ir taisyklės bus pažeistos.
 

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

23 thoughts on “Baltųjų beždžionių propaganda

  1. grippen

    Čia dėl visko Sąjūdis kaltas. Primokė žmones bile kokias nuomones reikšti su savo Haid parkais Sereikiškių parke.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Įdomu, kad mergina, kuri tai parašė, pakankamai jauna, kad vargu, ar matė tuos demokratėjimo laikus. Gal paveldimas tas sovietinis mastymas. Nežinau.

      Reply
  2. vklase

    baszom az istenet, baszom a Kristus Marjat -- kaip sakydavo Šveiko kolegos vengrai.
    tai dabar jau , vadinasi, ko gero, ne kitaip. teks spausdyti tiktais apie laikrodžius ir jachtus. ir dar šlipsus. idant kas į teismą nenuduotų.
    apie viskį ir cigarus irgi negalima.

    Reply
    1. diedas

      Čia tai geras, įdėjau į google vertėją tą vengrišką frazę ir uždaviau versti iš vengrų į lietuvių kalbą, o išvertė…į anglų kalbą. 🙂 Nors mintis bet kuriuo atveju tapo aiški. :))

      Reply
        1. rokiskis Post author

          Manau, gali būti, kad išvis teperskaitė pavadinimą kažkur, juo pasipiktino, o tada ir skėlė 🙂 Panašiai, kaip Lietrytyje būna, kur dažni komentarai iš serijos „net neskaičiau šito šlykštaus straipsnio, autorius galėtų pasigėdint tokį briedą rašyt“ 🙂

          Reply
    1. rokiskis Post author

      Tarp kitko, prieš kokius 10 metų buvo nerišlių kalbų iš kažkokių politikų pusės, kad reiktų tokią licenciją įvest. Baltarusiai de facto bent jau vienu metu ir buvo kažką panašaus padarę, bet man atrodo, ilgainiui pas juos tai žlugo. Panašiai, kaip leidimai naudotis internetu kažkada žlugo Kinijoje -- paaiškėjo, kad per daug norinčių, kad galėtum sukontroliuot. Bet Šiaurės Korėjoje tai tokie ribojimai veikia ir dabar.

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *