Antidepresantai neveikia

Ko gero, daugelis girdėjot paskutinius tyrimus, apie tai, kad daugelis antidepresantų neveikia, nors ir turėtų. Nemažai medikų kalba, kad visas poveikis nesiskiria nuo placebo. Kai kurie žurnalistai rašo apie tai, kad farmacijos industrija tiesiog parazituoja visuomenėje, nesiskaitydama su jokiomis moralės normomis. Tačiau placebo efektas būdingas tik daliai vaistų, daliai antidepresantų. Kiti visgi veikia. Ir kartais – labai žiauriai.

Aš ilgai galvojau, ką parašyti apie koaksilį (coaxil) – vieną iš ganėtinai naujų ir populiarių antidepresantų, informaciją apie kurį atradau internete. Tai narkotikas, sukėlęs gangrenų epidemiją Rusijoje. Narkotikas, kuris savo populiarumu ten nusileidžia tik heroinui. Negana to, pasiaiškinus apie koaksilį, ėmė lįst ir kitos įdomybės.

Nežinojau, ką parašyti. Todėl tiesiog parašiau tai, ką galvoju. Po to, kai daviau paskaityti mane recenzavusiam gydytojui Ryčiui L. (tai vienas iš žymiausių Lietuvos anesteziologų), jis pasibaisėjo ir pareikalavo ištrinti jo pavardę iš teksto. Bet nepaneigė to, ką aš parašiau.

Tad jūsų dėmesiui straipsnis apie gangrenas.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

7 thoughts on “Antidepresantai neveikia

  1. T.

    na kaip jūs norit bet tai yra gerai -- kuo greiciau narkomanas nusibaigs ar siuo atveju supus, tuo geriau visuomenei, o tai dabar visokie padugnes n metų badosi ir vis tiek dar gana guviai kruta. Cia viskas zymiai greiciau ir paprasciau -- naturali atranka, tik zymiai pagreitinta.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Tai nėra natūrali atranka. Kita vertus taip, suprantu, iš ciniškai pragmatiškų pozicijų žvelgiant, tai turi savų privalumų.

      Reply
  2. autoriui

    nupuva narkomanams galunes nuo badymosi. jei badysies kasdien vistaminais taip daznai irgi nupus. nereikia cia gasdint zmoniu, kuriems nustatyta depresija ir israsytas sitas vaistas. autoriau, kiek per jus db nebevartos sito vaisto, nors pacientams jis butinas. kiekvienas neismanelis gali kelt visoki s… i interneta dabar.

    Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *