Jūs mano brangieji, o aš jūsų laureatas

Poko.lt logotipas

Kaip jūs manote, kas čia pavaizduotas? Taigi čia mane pasirinko, kaip emblemą!

Šią atmintiną dieną, kai viskas taip gražu, ir jūsų gyvenime puikus įvykis – jūs skaitote mano blogą, aš jums pranešu svarbią naujieną, kurią dabar turite labai atidžiai ir sąmoningai perskaityti. Ir labai sąmoningai sureaguoti į ją.

Jūs čia negalvokit, kad jūs čia šiaip sau atėjot ir perskaitot kažką. Jei jau atėjot, tai dabar vadinasi, kad įkliuvot į mano klastingas pinkles. Nes jau ir garsusis PoKo.lt , kuris skamba beveik, kaip PoPo.lt, kadangi ten protingi žmonės viską organizuoja, tai jie ėmė ir įvertino mane, kaip patį kiečiausią ir garsiausią blogerį ant visos Lietuvos.

Įsivaizduokite, žiurkėnas-blogeris yra kietesnis už visus žmones, kurių čia priviso taip, kad trukdo ir gatve praeit. Ir pabandykit dabar pasakyti, kad aš nors kada nors būnu neteisus, kad ir kaip nusišnekėdamas.

Rokiškis nukando pirštą

Štai šitaip siaubingas Rokiškis nukanda jo nepalaikinusį pirštą (paveikslas nutapytas aštria adata tiesiai ant gyvo žmogaus kūno, kad abejonių tikrumu nekiltų niekam)

Taip kad dabar nedelsdami imkit ir spauskit mygelį su užrašu „Like“ ir patapkite staigiai mano Facebook fanais, o jei nepatapsit, tai sužinosiu ir bus prastai. Ir pirštus, kurie to mygelio nespaudė, nukąsiu tiesiog. Nes štai toks aš esu blogas, piktas ir baisus.

Štai mano Facebook palaikinimo mygtukas, kurį paspauskite ir tada aš tapsiu jūsų dvasios vadovu, tuo didžiuoju Guru (nesvarbu, kad aš mažas, aš užtat labai stiprus), kuriuo jūs vadovausitės:

Spauskite mygtuką iškart ir nedvejodami, spauskite dabar ir viskas, paimkite savo pelę (pelę, žiurkikę!), nusitaikykite ir paspauskite laikinimo mygelį!

Taip kad jei jau dabar palaikinote, tai galit dabar manęs jau nekęsti, tai nat8rali nugalėtųjų reakcija, nes dabar jūs esat mano fanai ir dvasiniai vergai. Ir jei manęs dabar nekenčiate – reiškia, kad bijote. Bijokite manęs, nes visi žino, kad manęs reikia bijoti. Labai gerai, kad bijote – bijokite kuo labiau. Nes jei bijote, tai reiškia, kad gerbiate, labai smarkiai gerbiate. O jei gerbiate, tai reiškia, kad mylite. Kuo daugiau nekenčiate ir bijote, tuo daugiau gerbiate ir mylite. O jei mylite, tai reiškia, kad visur dabar laikinkite, šarinkite ir platinkite mane.

Ir dar visiems draugams pasakykit, kad jei nepalaikins, tai Rokiškis visus pirštus nukandžios. Ir prižiūrėkite griežtai ir primygtinai, kad irgi palaikintų! Jei nepalaikins, tai suteikiu jums privilegiją nukąsti manęs nepalaikinusius pirštus!

Tai čia ir yra šita svarbi naujiena, kurią visi turėjot perskaityti. Taip kad dabar jei dar nepalaikinot, tai staigiai mane palaikinkit. Ir tapkite mano amžinais fanais.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

35 thoughts on “Jūs mano brangieji, o aš jūsų laureatas

    1. Giedre

      Pritariu. Reiks katę užsiundyt, kad nusileistų iš padebesų. 😀 Kitą vertus, labai linksmai šįkart parašyta. Net išvengta piktų pabambėjimų ant savo skaitytojų ir kritikų. 😀

      Reply
      1. Rokiškis Post author

        Gerbiamoji Giedre, iš kačių būna daromi kebabai ir kitokie pyragaičiai, kurie tampa greitu maistu, apie kurį esu kadais rašęs, taip kad pasidarykit išvadą apie tai, kas gali atsitikti katei, jei šioji mane bandys sumedžiot!

        Reply
        1. frogsign

          Oze 3 aukšte yra žvėriškai didelių čeburekų, skanu. Iš kitos pusės, katės, jos gi graužikais maitinasi, kiek žinau

          Reply
          1. Rokiškis Post author

            Taip, ten turkai neseniai atsidarę yra, kartą lyg ir valgiau, bet neprisimenu, ar buvo ten kas gero, nors blogo tai irgi nebuvo. Šiaip jau tas trečias Ozo aukštas tikrai labai geras dalykas.

            Ten tik viena yra vieta, kur galiu užgarantuot, kad tikras blogis -- tai kažkokia Seklyčia, kur greitas maistas. Ji prekiauja tokiomis šlykštynėmis, kad gali konkuruot su sovietinėmis tašnylovkomis. Tas maistas toks bjaurus, kad esu įsitikinęs, jog jie TYČIA daro jį tokiu šlykščiu, iš kažkur iškasę baisiausio piščepromo atmatas ir jas įdarbinę.

            Ir tamsta klystate dėl kačių, nes visiems puikiai žinoma, kad katės yra bebrų, o tai reiškia, kad ir kiek smulkesnių už bebrus graužikų maistas.

            Reply
    1. Rokiškis Post author

      O, jau ir patsai įžymus soc. išgertuvių didvyris Troy atėjo manęs pagarbinti ir išplūsti visus, kas man dar nenusilenkė!

      Reply
  1. Pingback: Šiek tiek žiurkėniško gerumo | Grumlino palėpė

      1. kitoks

        Yep, čia gal tik prioritetų klausimas -- katri pradžioj, katri potam. Turint omenyje, kad už vieną muštą dešimt nemuštų duoda, tai geriau pradžioj preventyviai prilupt savo komandą -- tada kietesnė bus ir kitus lupt padės 🙂

        Reply
  2. pow

    įrašo temoje reikėjo įdėti kokį įspėjimą dėl to paveiksliuko… žinai, gali išgąsdinti.

    Reply
  3. Pingback: noriugroti.popo.lt » Trumpas reportažas apie metalo adeptus :)

  4. Modestas

    Renginyje, kuriame ir buvo aptarinejamas poko.lt projektas ir aplamai blogosfera, tavo pseudonimas buvo paminetas… bijau suklyst, bet 10-15 kartu tai tikrai

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Jei rimtai, tai visiškai nesuprantu, ką čionais kažkas atrado. Matyt, kad trūksta žmonėms kognityvinio disonanso, kaip kokio vitamino.

      Reply
  5. pow

    Aha, Modestas, nemeluoja. Ir nežinau ar man pasigirdo, ar aš blogai supratau, bet tave pavadino Blogosferos Zvonke 😀

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Kad ir kaip pavadino, taip nepagadino, nes faktas, kaip blynas, kad aš ne Zvonkė, o Rokiškis.

      O jei rimtai, tai tie, kas bent truputį girdėjo apie tai, kaip Zvonkė sukasi, jaučia jai labai didelę pagarbą. Aš irgi. Tad man palyginimas su Zvonke -- tokios pagyros, kad didesnių vargu ar įmanoma išgirst.

      Čia irgi, beje, nepriklausomai nuo to, ką sakęs turėjo omeny.

      Reply
  6. Mišrūnė

    Ujė ujė, o jei aš FAILbooke, atsiprašau, feisbuke, negyvenu? Koją nukąsi? 😀

    Ai, pala, sakiau, nebelepinsiu tamstos savo dieviškais komentarais… Nu gerai, gero oro ir skaisčios saulutės proga gali pasimėgaut, kilniai leidžiu.

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Labai teisingai, jūs dabar esat palaiminta ir pakylėta Pėdutė. Galit dabar visus mindžiot ne šiaip sau, o pagrįstai ir autoritetingai!

      Reply
      1. Pėdutė

        Ačiū, o kilmingasai žiurkėne. Tikiu, kad jeigu numindytieji ateis raudodami, Jūs jiems paaiškinsite, kad suteikėte man tą tetingą teisę!

        Reply
  7. ezengas

    Kaip vakar čia kažkas išsireiškė -- daliai aukščiau pasirašiusių reiktų pasitikrinti dėl latentinės gamasiatinos beigi gydytis stacionariai, o tai tuoj pradėsit Rokiškiui čiulpt.

    Reply
  8. Pingback: Pratęsiant visokias ten reklamas ir apdovanojimus « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *