Visuomenės supriešinimas

Jau praėjo pakankamas laiko tarpas, pabandysiu pateikti savo požiūrį į visas tas gėjų eitynes ir protestus prieš jas. Pažiūrėkim tiesiog visai kitu kampu.

Kokios grupuotės dalyvauja? Jei pasvaidysim etiketes, tai vienoje pusėje gėjai, socialistai, anarchistai ir panašūs, kitoje – kedofilai, naciai, klerikalai ir dar kažkas. Įdomu, tiesa? Kai pažvelgi į situaciją iš dar toliau, išvis kyla klausimas, prie ko čia tie gėjai? Kairieji susilupo su dešiniaisiais, štai ir viskas.

Įdomi Grybauskaitės pozicija – už eitynes, kategoriškai. Įdomi ir prokuratūros pozicija – uždrausti. Gal ne veltui laikinasis generalinis prokuroras yra tiktai laikinasis? O ne taip seniai Dariaus Pocevičiaus išsakyta frazė, kad jis nori kalbėtis, rasti bendrą požiūrio tašką su patriotais bei pastebimas skilimas tarp NK-95 bei anarchistų – irgi labai įdomus visame tame susipriešinime. Arba kai kurių frontininkų kai kurios kalbos, labai jau artėjančios prie tų, kokias galima paskaityti patriotai.lt forumuose.

Kažkas sako, kad gėjų maršo priešininkai padarė viską, kad tik išreklamuotų tą maršą kiek įmanoma labiau. Kiti pastebi, kad ir gėjų maršo šalininkai padarė viską, kad konfrontacija sustiprėtų, kiek tik galima. Nežinau, kas ten ką, bet faktas, kaip blynas – savo emociniu intensyvumu šis renginys, ko gero, pralenkė netgi kažkada vykusias riaušes prie Seimo.

O pažiūrėkime realiai: kokios visuomenės grupės yra labiausiai supriešintos? Sakyčiau, kad matosi tiktai du ryškesnio, stabilaus susipriešinimo atvejai, pagrindžiami vienais ar kitais įvykiais: vienas – tai valdžios ir skurdžių susipriešinimas, o antras, kiek naujesnis ir specifiškas, tačiau susijęs (iš esmės, panašus į pirmo atšaką) – tai kedofilų ir teisėsaugos susipriešinimas.

Galim pastebėti, kad ir vienas, ir kitas supriešinimai yra ganėtinai prieštaringi – realybėje teisėsauga sutampa su valdžia, kedofilai – nemenka dalim sutampa su vadinamaisiais profašistiniais judėjimais. Tuo tarpu liaudiškame diskurse pedofilai sutapatinami su gėjais (beje, žiauriai primena, kaip kažkada prie nacių komunistai buvo sutapatinti su žydais).

Ir kas gi atsitinka per gėjų maršą? Staiga paaiškėja, kad didelė dalis kedofilų – už klerikališkai nusiteikusią valdžią ir prieš tuos pačius kairiuosius. Protestuoti linkusi gyventojų dalis suskladoma jau ne tik pagal kairiųjų-dešiniųjų požymį, bet ir dar pagal vieną – seksualinės orientacijos. Vietoj protestų prieš valdžią kyla protestai prieš homofobus, protestai prieš gėjus, protestai dar prieš kažką.

Žinoma, tai juk daug saugiau, nei kedofilų protestai prieš teisėsaugą ar frontininkų protestai prieš valdžią. Ir jau ypač gerai, kai visos grupuotės, kaip apdujusios, ima tarpusavy kovoti dėl kažkokių visuotinių pederastizacijos sąmokslų. Tai vadinasi skaldyk ir valdyk.

Šį kartą, skirtingai nei kelis ankstesnius kartus, kažkas iš specialistų labai gerai padirbėjo – ir tampa išsiliejo, ir papildomas opozicinių jėgų susipriešinimas atsirado. Jaučiasi protinga, situaciją valdanti ranka, apgalvotai, planingai auginusi įtampą pasikartojančiais leidimais, draudimais, etc., netgi pora seimūnų atsirado, kurie suprovokavo kažką panašaus į riaušes. Visuomenė buvo gražiai informuojama, kad supriešinimas bus, kad protestuotojai bus, kad reikia susirinkti protestams ten ir ten, tada ir tada, ir t.t., ir t.t.. Tikrai, rengėjus galima tik pagirti. Įspūdinga.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

24 thoughts on “Visuomenės supriešinimas

  1. grybukaras

    Tuo tarpu liaudiškame diskurse pedofilai sutapatinami su gėjais (beje, žiauriai primena, kaip kažkada prie nacių komunistai buvo sutapatinti su žydais).
    Labai gerai ir tikslu. Ačiū.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Argumentaciniai metodai, „įrodantys“ tapatumą -- tie patys. Ir kartu panaudojimas vienų ir kitų, sumetant ant vienos grupės kitos grupės nuodėmes. Labai purvinas žaidimas.

      Reply
        1. rokiskis Post author

          Re: Rokiški, negi dar neskaitei http://emaso.org ?
          Bingo! Būtent tas mechanizmas, kuris buvo taikomas, tapatinant komunistus su žydais 🙂
          Tai, kad netoli 50 ar kiek ten procentų kompartijos narių kažkuriuo ten momentu prieš Lietuvos okupaciją buvo žydai, tapo pagrindu nacių teiginiams, kad visi žydai yra komunistai. Nors žydų komunistų buvo mažiau, nei 1 procentas.
          Tyrimų dėl pedofilų lytinės orientacijos buvo daroma daug, tavo minimas -- nerodo vieno dalyko (ant to tu ir pakimbi): dideliai daliai pedofilų išvis nerūpi vaiko lytis. Jiems rūpi tiktai tai, kad tai vaikas (t.y., orientacija ne į lytinius požymius, o į vaikiškumo požymius). Normaliame, nepedofiliniame gyvenime tokie „homoseksualūs pedofilai“ dažnai neturi nei minimalių homoseksualumo požymių nei elgsenoje, nei pagal testus, sudaro heteroseksualias šeimas, etc..
          BTW, pasiskaityk diskusijas Gayline.lt iš to periodo, kai tik pedofilijos skandalas kilo -- specialiai tada nuėjęs buvau, kad pasižiūrėt. Kaip bebūtų keista, nenustebau, jog gėjų kedofilų procentas tame periode buvo viens prie vieno, kaip ir Delfio komentaruose (tie patys, iš serijos „šaudyt ir kastruot pedofilus“). O jau paskui -- atgalinė banga, kai prasidėjo gėjų ir pedofilų tapatinimas. Taigi, darykis išvadas.
          Ir dar, kiek teko girdėti (nesitikrinau) Lietuvoje amžius, nuo kurio leidžiami lytiniai santykiai -- 14 metų, bet negana to, prieš kelis metus kažkokia grupelė parlamentarų ruošė įstatymo pataisas sutrumpinimui iki 12 metų. 14 metų, jei neklystu, mažiausias toks amžius visoje ES. Įdomu? 🙂
          O ir šiaip, pagalvok, kam naudinga, kad būtų taip ar anaip 🙂 Šitose istorijose labai daug įdomių pozicinių požymių 🙂

          Reply
          1. grybukaras

            Re: Rokiški, negi dar neskaitei http://emaso.org ?
            Daugumoj Europos šitas amžius yra 14. Šiek tiek yra skirtumų, pvz., Švedijoj -- 15, Šveicarijoj -- 16, Ispanijoj -- 13. Ir niekaip neatspėsi tos vienintelės Europos šalies, kur jis yra 12. 🙂

            Reply
          2. grippen

            Re: Rokiški, negi dar neskaitei http://emaso.org ?
            Na nesitikėjau Rokiški iš tavęs….
            Suprasčiau dar nx būtum pasiuntęs, bet į gayline siųsti -- čia jau belenkoks etiketas pažeistas :-O

            Reply
            1. rokiskis Post author

              Re: Rokiški, negi dar neskaitei http://emaso.org ?
              O kodėl gi ne? Jei tu nežinai, ką jie šneka ir galvoja, ar gali suprasti, kas dedasi jų galvose? Aš tai nematau problemos pasižiūrėt, kai prireikia -- daugiau žinai realybės, daugiau požiūrių -- daugiau gali ir įvertinti 🙂

              Reply
              1. grippen

                Re: Rokiški, negi dar neskaitei http://emaso.org ?
                Švedijoj pakankamai prisidiskutavau su lėtinės tolerastijos pažeistų smegeninių savininkais.
                Lietuvoje gi bukai vykdomi tie patys Švediją prieš 15 metų pederastizavę derinukai, taip kad gaylinų diskusijas lengva numatyti dar bent kelis metus į priekį ir todėl net neverta gaišti laiką jas skaitant. Pasiklausyk Stott Lively paskaitos apie pederastizaciją audio įrašą -- tapsi aiškiaregiu 😉

                Reply
  2. ledas666

    vedant prie loginiu isvadu. kodel reikalingas toks didelis visuomenes supriesinimas siuo metu? tai daroma norint radikaliai keisti valstybes valdymo rezima. tik esant kritinei masei nepatenkintu tai tampa imanoma. istorijoj tiek pavyzdziu, kad ta tema net neverta diskutuot. manau taip daroma europos, galbut pasaulio mastu, tikrai ne vien tik LT.

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Ne. Nepagavot esmės. Vietoj didelio supriešinimo, kuris augo paskutinius metus, buvo padaryta didelis pyrstelėjimas, nuleidęs įtampą ir dar labiau suskaldęs opozicines jėgas.

      Reply
      1. ledas666

        nelabai atidziai skaiciau vadinasi. bet is esmes su tuo nesutinku. nera to pradurtos padangos efekto, ta prasme, itampa niekur nedingo. zmones dar labiau susiskalde, tas teisybe, bet ju pyktis tik padidejo. dabar reikalinga tik kryptinga jega, kuri suformuos kumsti is padriku pirstu. patikekit, si valdzia, tikrai nezaistu tokiu rizikingu zaidimu kaip panasus bandymai nuleisti gara.

        Reply
        1. rokiskis Post author

          Matai, garo nuleidimas nebūtinai yra visiškas išsiveržimas. Galima jį paleist į kitą katilą. Tegul opozicija tarpusavy pjaunasi -- taip juk dar geriau, nei paprastas pššš, tiesa? 🙂

          Reply
          1. grippen

            O kaip šioje tavo teorijoje įsipaišo apkaltos Grybcei reikalavimas ir bubilių kubinančio „fcuk my“ mero karikatūra?
            Visuomenė šiuo atveju kaip tik susivienijo visu spektru: nuo Murzos iki Paleckio. Priešingoje barikadų pusėje liko tik Grybcė, Bubilius, administracinio nuo baudžiamojo kodekso neskiriantis homomentas ir aišku psichiniai ligoniai, kuriais bepigu manipuliuoti.

            Reply
            1. rokiskis Post author

              Aha, bet toje pačioje priešingoje barikadų pusėje liko NK-95, anarchistai, krūva visokių europiečių, šiaip žmogaus teisių gynėjų, inteligentų ir pan. -- irgi tokia pat grupė, nuolat burnojanti prieš dabartinius valdančiuosius.
              Kuo daugiau suskaldymo -- tuo geriau. Idealu būtų, jei išvis visi pjautųsi su visais, tiesa? 🙂

              Reply
              1. grippen

                Taigi ir rašiau -- ligoniai. Ir nereikia jų maskuoti išsireiškimais tipo: „krūva europiečių“ -- čia kiek, du sukvežimiai suguldžius 5 sluoksniais? „šiaip žmogaus teisių gynėjų“ -- skamba vos ne kaip Berijos liaudies gynėjai, tik tautoms naikinti vietoje kulkų jie naudoja sodomiją, „inteligentų“ -- gal greičiau „entiligėntų“, jei jau jie burnoja.

                Reply
                1. rokiskis Post author

                  Nu va, kaip mielai tu jungiesi į vieną barikadų pusę 🙂 Pažiūrėk aukštyn, gal pamatysi virveles, labai nustebsi, atradęs, kad tave tampančios yra tos pačios, kurios tampo ir tuos pačius sodomitus 🙂
                  Sodomija, macai iš vaikų kraujo, daktarai nuodytojai, homopederastų sąmokslas, žydomasonai, etc. -- kur atsiranda etiketės, ten pirma paieškok, kas yra už etikečių. Kai kada palikimas būna senas, kai kada -- naujas. Bet pakapstyk.
                  Ir šiaip užduok tūpą klausimą: kaip būtent čia, būtent dabar, šie įvykiai keičia esamas pozicijas ir galimus scenarijus? 🙂 Tiesiog pabraižyk pozicijas be viso gėjų parado ir papaišyk, kaip tas gėjų paradas pakeičia.

                  Reply
                  1. grippen

                    Virvelės iš aukščiau ir macai iš vaikų kraujo kaippo žydopydarmasonnacių samokslo pasekmė 😀
                    Galėtum smulkiau surašyti su kuo daugiau makabriškų detalių turistiškiausiose Lietuvos vietose. „Rokiškio Kodas“ pagal pardavimus drąsiai konkuruotų su nuobodaus dėstytuvo Deno Brauno rašliavom.
                    O pozicijas ir scenarijus aptarinėjom vakar pietaudami. Realiausias yra Tautininkų atsiskyrimas nuo koncervų, su Songaila priešaky, o Uoka -- jo pavaduotoju. Paskui juos, kaip žiurkės iš skęstančio visus įmanomus reitingus praradusio Bubiliaus laivo pabėgs didžioji dauguma politinės karjeros nenorinčių laidoti kanservatorių. Bubilius lieka prie sudaužytos geldos su skaudamu užpakaliu, o valdančią koaliciją suformuoja Tautininkai su Tvarka ir Teisingumas.

                    Reply
                    1. rokiskis Post author

                      Px., parašyk man savo skype, pasakysiu tau to, ko čia nerašysiu 😉 Nes atrodo, kad rimtai tu kažko nematai, nors viskas ir elementaru.

        1. rokiskis Post author

          Žostkai. Tie pietiečiai pamišę visgi, nesivaldantys. O kadrai su koviniais šaudančiais, bet kartu ganėtinai neorganizuotais policininkais -- irgi įdomūs.

          Reply
  3. Pingback: Politšvietimo valandėlė ir nelabai konspirologiniai dalykėliai Lietuvos-Rusijos santykiuose « Rokiškis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *