Nu ką…

VSD, URM, prokuratūra. VMI ir FNTT. Dabar atėjo eilė teisėjų klanui (apie struktūrines reformas prabilta dar prieš porą savaičių). Norit padėt Grybauskaitei – junkitės prie kedofilų ir protestuokit. Ir negalvokit, kad juokauju.

Kažkada Dalia Grybauskaitė vadinamųjų kedofilų veiklą įvardino, kaip pilietiškumą. Aš labai ilgai galvojau ir turiu pripažinti, kad jinai ne tik pasakė tai nuoširdžiai, bet kad jinai dar ir teisi – šie rimtai judina teisėsaugą, jau pagarsėjusią savo korumpuotumu. Ir visiškai nesvarbu, ar jie teisūs, ar neteisūs – poslinkiai matosi. Dabar prie prezidentūros organizuojami kažkokie nuolatiniai piketai, per visas ateinančias dienas – kas juos rengia, taip ir nesupratau, bet manau, kad žmonės rinksis.

Ir dar, kaip bebūtų su konservais ir jų debiliškais mokesčiais, būtent šiuo momentu verta juos irgi paremti. Vyksta valymas. Rimtas valymas. Stebėkit, kas cypia.

Negaliu žiūrėti į visą tai, kas paskutiniu metu Lietuvoje dedasi, kaip į kažką normalaus. Tačiau reiškiniai turi labai jau daug viešo  nenatūralumo, tai reiškia – nematomo priežastingumo. Ir tai kelia daug visokių minčių.

BTW, koks ryšys tarp anokio teisėjo Broniaus Varsackio ir visų tų įdomių reikalų su Ignalinos AE stabdymo reikalais (taip įdomiai išsirutuliojusiais paskutiniu metu)? Viskas prasidėjo dar kokiais 2006, o po poros metų toks mielas ir taip įdomiai pasireiškęs Valdas Adamkus senatvėje advokatūromis užsiimti sugalvojusiam žmogui suteikė teisėjo postą.

BTW, kas ten per naujos įdomios naujienos buvo šmėkštelėjusios apie kažkokias su Kęstučiu Betingiu susijusias įdomybes? Aš truputį neseku naujienų, kažką praleidau atrodo?

O šiaip – paskutiniu metu šlykštu darosi. Nors imk ir mesk viską Lietuvoj, ir važiuk į kokią nors Europą valkataut, nes užkniso visas šitas briedas. Fcuk.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

21 thoughts on “Nu ką…

    1. rokiskis Post author

      Pats neseniai rašiau apie tai :-/ Bet problema, kad išties tai niekur nenoriu išvažiuot. Bet tiesiog kyla vis stipresnis jausmas, kad kažkas labai jau negerai pas mus šalyje :-/

      Reply
  1. Anonymous

    viskas normalu, permetė Lietuvėlę iš vakarų įtakos zonos į rytų: žiū, rosieja nebegasdina, vietoj prancūzų mirage-200 -- lenkų mig29 saugo, konservatoriai valdžioj. O kadrų valymas, kedofilijos skandalai ir gėjus puolantys fašistai -- natūrali šitokios reikalų eigos pasekmė.

    Reply
  2. Anonymous

    A.S.
    Dėl Betingio. Pasitvirtino jo keisti ryšiai su VSD, paaiškėjo, kad nuo lietuvos VSD prieglobsčio Suomijoje paprašiusi Gatajevų šeima buvo terorizuojama Betingio nurodymu. Tam buvo skirti net 7 žmonės iš VSD. Po to kai aukščiausiasis teismas nustatė, kad byla prieš Gatajevus buvo dirbtinai sukurta, VSD ir toliau terorizuoja čia likusius Gatajevų artimuosius.

    Reply
  3. Anonymous

    „Cypia “ tai Tauta ir paprasti žmonės.:)Tiesiog palieka šitą durniu laivą.Ir nepamirškim ,kad šituos perversmus vykdo ne kas kitas,o buvusi nomenklatūra-kalbu apie Kubilių ar Grybauskaitę.:)Rokiškio „iliuzijos“ yra iš piršto laužtos ir tikrai priklauso ,matyt ,nuo turimo partinio bilieto:)))

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Nomenklatūra sustatyta ne konservų ir juo labiau ne Grybės. Esama centrinė sistema iš esmės formavosi po Vagnoriaus kritimo, t.y., pagrindinai socdemai, kažkiek -- darbiečiai, gan juntamai Šatrija ir Pavlikas, na, ir žinoma Adamsas su visa januškine šutve. Periferijoje (savivaldybėse) stiprias pozicijas gavo žymiai daugiau visokių grupių, įskaitant ir konservus, ir paksuolius, ir liberalcentristus, bet tai jau vietinės specifikos, kurios čia ganėtinai neaktualios.
      Bendrai žiūrint, taip, daug kas bėga iš čia, ir šitie pedofiliniai-kedofiliniai reiškiniai irgi nemenkai tai įtakoja. Kita vertus, matosi aiškūs požymiai, kad daugelis problemų -- tai tiesiog spusteltas pūlinys.
      O dėl partijos -- nepriklausiau ir nesiruošiu priklausyti kokiai nors. Plūstu visus, kai tik kas pasireiškia kaip nors įdomiau.
      O dėl iliuzijų -- geriau kitą kartą pabandykit paneigti argumentais, nes turiu įprotį siuntinėti visus kur papuola 😀

      Reply
  4. karpienis

    Sugebėjimus suvelti kitų argumentus Rokiškis turi .Negirdėti kitų argumentų -tiesiog Rokiškio kraujyje,kaip ir „partinis bilietas“-jis juk yra širdyje:)Nebūtina jį turėti atspausdintą printeriu.Kubilas ir Grybė yra pati aukščiausia nomenklatūra nuo CCCP laikų.O Rokiškis bando čia užpudrint smegenis visiema vadindamas komunista Juoza geru komunistu,o komunista Petra -blogu komunistu.:)Vyksta gaujų karas,kuriame labiausiai nukenčia Tauta.:)Rokiškis jame dalyvauja kaip eilinis suinteresuotas kubilinių klapčiukas,todėl aš pirmas sakau-aik na:D

    Reply
    1. rokiskis Post author

      Kad argumentus išgirst, jie pirmiausiai turi būti. O su kubiliniais -- veltui taip konservatyviai čia siejat. Geriau kardinaliau rašykit -- bolševikas, fašistas, pederastas ar dar kas nors -- tai bent jau bus ryškesnė etiketė 😀

      Reply
    2. xerksas

      >>Kubilas […]yra pati aukščiausia nomenklatūra nuo CCCP laikų
      Prooflink’ą, tsakant, škia ir mikliai, nes kitaip tamstą teks priskirti moraliniams pydarams blogąja to žodžio prasme.

      Reply
  5. xerksas

    Kedofilija -- tai vienas iš būdų bandyti išversti Grybą ar bent jau sumenkinti jos populiarumą.
    Gali duoti nuorodą, kur ji „vadinamųjų kedofilų veiklą įvardino, kaip pilietiškumą“? Man ko tai nieko panašaus neprisimena.

    Reply
        1. rokiskis Post author

          Re: Ėėėėėė 🙁
          Čia tu tiesiog atmazint politinę zajavkę bandai 😀
          Šiaip jei rimtai -- Grybė labai, labai atsargi. Bet ką ji daro, manau, jau mažai kam kyla abejonių, tiesa? 🙂

          Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *