Nemetalas! Duck Sauce – Barbra Streisand ir PR bajeriai

Trololoooo-lololo-lolo lo lo, trolololo-lololo-lolo lo lo!!! Duck Sauce groja ir dainuoja – Barbra Streisand!

Bet juk veža Duck Sauce, tiksliau jų Barbra Streisand? 🙂 O dabar tiems, kurie ne tokie durni ir negalvoja, kad aš šiaip sau muzikėles dainuoju. Čia pamąstymui, kodėl Barbra Streisand ir kas tai per fenomenas – jos efektas. Lietuvoje irgi jau buvo įmonių, kurios su savo bajeriukais pasidarė sau kažką panašaus į tą, ką patyrė Barbra Streisand.

Barbra Streisand house

Barbros Streisand namas, kurio ji nenorėjo rodyti ir visaip bandė tą nuotrauką uždraust

Kas dar atsimena tą fenomeną, kuris buvo pavadintas Barbros Streisand efektu, kurio dabar nežinantys marketingistai bei PR specialistai jau gali būti net ir idiotais pavadinami? Dauguma jau užmiršo tą istoriją, kai 2003 Barbra Streisand bandė užbylinėt kažkokį ten gamtininką, dėl to, kad jis jos namą nufotkino ir į internetus įdėjo, kartu su 12000 kitų pakrantės nuotraukų.

Ta pusprotė ne tik pati pranešė visam pasauliui tokiu būdu, kur yra jos namas, bet ir susilaukė krūvos užsakomųjų malūnsparnių su žurnalistais ir šiaip fotografuotojais, o ta pati pirmoji nuotrauka, dėl kurios paskelbimo ta karvė reikalavo 50 milijonų dolerių – jums aukščiau matoma. Špygą ji gavo, o ne milijonus, tiktai pusprotės reputaciją užsiaugino, kuri ir po 8 metų vis dar šviečia.

Barbra Streisand! 🙂

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

13 thoughts on “Nemetalas! Duck Sauce – Barbra Streisand ir PR bajeriai

  1. Vaizdas-ir-Garsas

    Barbra Streisand! Gal bus ir straipsnelių apie Chewbacca defense ar Profit! verslo planą? 😀

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Na, tie atvejai nors ir įdomūs, bet su mano temomis nelabai ką bendra turintys 🙂

      Nors… Apie Profit gal ir reiktų parašyti. Buvau rašęs apie pridėtinės vertės procesą kažką kadaise, bet čia visai įdomus kampas gautųsi.

      Reply
  2. frogsign

    kai kuriais atvejais betkoks dėmesys yra gerai. Todėl pašiepiama ar ne, ji gavo papildomo dėmesio, o profesinei veiklai nepakenkė. Manau, kad tai jei išėjo į naudą

    Reply
    1. Rokiškis Post author

      Nu, nežinau, nežinau, ar išėjo į naudą visgi. Tapimas personažu -- tai jau ne šiaip dėmesys, o situacija, kai visiškai nesvarbu, ką tu darai ir kas tu esi. Personažas ima gyventi savo, niekaip nesusijusį ir niekaip nesuvaldomą gyvenimą.

      Reply
  3. visuomenės veikėjas

    dovanokite, gerb. Rokiški, ne į temą, bet skaitau, kad informacija aktuali: trumpam kyštelėjęs akis į savo viešraščio statistikos skyrelį aptikau įdomų dalyką -- daugelis mano virtualių svečių apsilankė pas mane, pagūglinę „ateiviai rokiškyje“, o įdomiausia trbt tai, kad tokių svečių buvo ne 1 ir ne 2, o daug daugiau, todėl man parūpo, gal pas tamstą tikrai kokie ateiviai, kaip antai marsiečiai ar ufonautai, lankėsi, ką aš žinau…

    Reply
  4. Pingback: Disco stiliaus spindesys « Rokiškis

  5. Pingback: Visivisi šlovė internetuose | Rokiškis Rabinovičius

  6. Pingback: VisiVisi.lt – tūpas ir tūpesnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *