Apklausa apie susidariusią padėtį valdžioje

Vakar vakare socialiniuose tinkluose paleidau apklausą apie tai, kaip žmonės vertina esamą padėtį valdžioje, kilusią po žinomų įvykių su FNTT vadovų atstatydinimu. Kaip žinia, Dalia Grybauskaitė atsisakė atleisti vidaus reikalų ministrą Raimundą Palaitį, todėl jau galime kalbėti apie tai, kad Andriaus Kubiliaus vadovaujamą vyriausybę ištiko krizė. Juoba ir Seimo pirmininkė Irena Degutienė užsiminė apie tai užsiminė pakankamai aiškiai.

Todėl prašau, kad visi sudalyvautumėte trumpoje apklausoje apie tai, ką galvojate. Apklausa turėtų parodyti aktyviai internetu besinaudojančių žmonių nuomonę. Kadangi joje jau sudalyvavo virš 400 žmonių, tad manau, kad paskelbimas mano paties bloge neturėtų smarkiai iškraipyti rezultatų. Rezultatus paskelbsiu arba apklausai pasibaigus (nustatyta, kad ji tęstųsi iki 21 dienos) arba tada, kai viršys 1000 apklaustųjų (tai būtų pakankamas kiekis, kad apklausą jau galėtume laikyti pakankamai neutralia).

Prašau sudalyvauti apklausoje, tai užims tik minutę, ji tikrai paprasta: http://kwiksurveys.com/?s=LNIJKF_39b8e056

Labai dėkoju visiems, kas tik atsakys į klausimus, o juo labiau tiems, kas šia apklausa pasidalins su pažįstamais ir draugais. Kuo greičiau susirinks 1000 respondentų, tuo greičiau turėsime rezultatus.

Rokiškis Rabinovičius rašo jūsų džiaugsmui

Aš esu jūsų numylėtas ir garbinamas žiurkėnas. Mano pagrindinis blogas - Rokiškis Rabinovičius. Galite mane susirasti ir ant kokio Google Plus, kur aš irgi esu Rokiškis Rabinovičius+.

4 thoughts on “Apklausa apie susidariusią padėtį valdžioje

    1. Rokiškis Post author

      Dėkui. Labai norėtųsi, kad kuo greičiau 1000 atsakiusiųjų susirinktų. Bet kai esu mažas, tai tik platinančių dėka tai įmanoma 🙂

      Reply

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *